ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 can kaslarını göstericek alıcak façanızı aşşaaa şaka bir yana, one ı hiç sevmem ama hak ettiğinden, olduğundan çok daha fazla değer biçilen insanlar var forumda. benim için çok da tın, keyfime bakarım da; rahatsız olabilir insanlar ve bu çok normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 şimdi bir adam var bu adamla dalga geçen trolleyen adamlar var siz de 3. nesil, trolleri trolleyen adamlarsınız benim gözümde o zaman. benim konuyla zaten alakam yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Benim de konuyla hiç alakam yok. Ne One ı tanırım ve Dory'i. Tüm konuyu okudum, kitlenen başlıkları da okudum. Adam haklı bir serzenişte bulunmuş onu söyledim. Karışma lan diyen sensin, herkes fikrini belirtiyor burada. Sana yanlış ters gelmiş olabilir. Troll kare küp olarakta görüyor olabilirsin, bunu söyleyiş tarzı önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Sen bu yapılan yanlışı eleştirebilirsin, ama yok kızın şurası burası kalkmış yok istedikleri sevgi değil başka bişey bilmemne diyemessin. ben de o zaman sen dayak istiosun derim mesela, objektif olun görüşlerinizde tanımıyorsanız insanı. hayır dory mesele deil benim için o kadar da, kızın erkek arkadaşı var burayı da okuyor o kırıcak ağzınızı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 vote press 1 to ban dory Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Ben istedikleri sevgi değil dedim. Genelleme yaptım. Kişiye özel bir laf değildi o. Sen öyle algılamış olabilirsin. Sen öyle anladın diye öyle olmak zorunda değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 kıvırma "lan". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 |Joker| said: One geçmiş olsun, hayırlı tezkereler şimdiden, artık öğrenmişsindir, sevmeyeceksin. Çünkü istedikleri şey sevgi değil. Kıvırma? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Sly-One said: Sen bu yapılan yanlışı eleştirebilirsin, ama yok kızın şurası burası kalkmış yok istedikleri sevgi değil başka bişey bilmemne diyemessin. ben de o zaman sen dayak istiosun derim mesela, objektif olun görüşlerinizde tanımıyorsanız insanı. hayır dory mesele deil benim için o kadar da, kızın erkek arkadaşı var burayı da okuyor o kırıcak ağzınızı. işte bak bu olay beni cıldırtıyo kız istediği her boku yapsın insanları cıldırtsın oraya buraya laf atsın sonra biri ters bişi dedim mi "erkek arkadaşı var sçr agzına" yok öyle bişi! bune abicim o zaman o kız oraya yazmıcak yazıcaksa da adam gibi yazıcak insanları cıldırtmıcak! ve ben o kızın erkek arkadaşı olsam buraya bu tarz bişi yazdıgını görsem onun agzına sçrm. üstte yazılanlar dory için değil genellemedir. doride genelleme içinde olduguna göre dori içinde geçerlidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 selam, 0ne'ın derdi sizi mi gerdi? saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Simdi, Dorynin sevgilisi var, onun soyleyecekleri vardir ben karismam ama ben burda Dorynin arkadasi olarak ve cogunuzdan daha fazla taniyan biri olarak YAVAS demek istiyorum. Tanimadiginiz biri soz konusu kisi, kisiligi hakkinda yorum yapmak gercekten size dusmez, ortada 0ne'a karsi bir durum, bir durus varsa sebebi var. Kimse ilkokul cocugu degil. kimse 0ne tugbayi sevioooooooooooooooooooooo diye dalga gecmedi, yazdi diye dalga gecmedi, forumda bir cok erkek arkadas bir cok bayan arkadasimiza yillarca yazdi, hatta siir topicleri acildi, zurnacilar dogdu, evilikler bile oldu buradan. Olaylari bilmiyorsunuz, kisiliklere saldirmayalim, demekki boyle tepki aldiysa 0ne arkadasimiz tugbanin yakin cevresinden, bir sakatlik olmus. Biz bunu ortaya dokmek istemiyoruz cunku o ayip olur gercekten de, bizi ilgilendirmez o kisim ama 0ne arkadasimiz da topic acip, dori bu senin icin bu josc icin falan gibi attraksyonlara girmesin, ilgi ve sempati cekmek icin bole dramlara girmesin. Birakiosan forumu sessizce git. Bole bir anons yapmakla amacin nedir? Tugbaya karsi tepki mi olusturmak? Ayiptir gunahtir, burada senin ic islerini kimse dokmedi. Bu konu kitlensin, 0ne da gidiyorsa gitsin, insanlar da kisilik analizinden vazgecsin, cok yakisiksiz duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eulogy Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Hayatımda bir tek Training Day'de polisin polisi vurduğunu gördüm o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 çok seviyorum patiyi ki yaa iyiki varsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Franceskooo Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Azmo güzel demişsinde,konuyu baştan sona okudum,kilitli konularıda okudum,adam ağustosta söylemiş hoşlandığını(gerçi daha sonra öm atıp peşinden gittiyse,yada postlarda bişey yazdıysa bilemem),ve aradan 5 ay geçmiş bu kız böyle bi topic açıyo. Adama(yada kıza) sorarlar ne iş birader diye. 0ne said: Varya yeminle benden ne istediğinizi bilmiyorum,hani insanlara laf sokan,yada herşeyi dalgaya alan biri olsam anlıyıcam da. İstediğiniz forumdan ayrılmamsa laf sokmalarla değil,güzel ve ciddi bi şekilde rahatsız olduğunuzu belirtmeniz yeterli.Hayatını asalakça yaşayan sürekli bi yerlerden çıkıp ona buna salça olan insan modeli olmadım olmamda. Ama cidden suyunu çıkardınız. Paticik benden öncede vardı benden sonrada olucak,kalın sağlıcakla. Bu alıntıdan anladığım kadarıyla kaşınan tamamen dory ve saz arkadaşları. P.S:Ayrıca erkek arkadaşı olan bi kız niye böyle bi topic açsın,yoksa arada bi ilgi amaçlı yaptığı bişeymi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 zegna'ya gittiğimizde 0ne dory'ye bişey dedi mi acaba? Muhabbet ağustosta olduğuna göre bi kere görüşmüş oluyorlar arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 demişse bile dori sarhoştur o gün hatırlamayabilir bence artık kilitlensin konu fazla uzadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 heyecanlı olmaya başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 http://www.made-in-china.com/image/2f0j00EemTQijsHGcVM/Jet-Ski-BD-JS-001-.jpg http://www.tahminkolik.com/Statics/Images/news/k/v/kasimpasa.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 resimleri niye sildi ki dinan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 cons AHAHAHAHAHAHA edit: ahahahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 böyle orta parmaklar felan vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 ayıp etmişsin 0ne!!!! repeat after me eşhedüenlaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 kilitleyin yahu dinan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 viole said: demişse bile dori sarhoştur o gün hatırlamayabilir bence artık kilitlensin konu fazla uzadı ceza alması gerekiyorsada almalı deme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 ha bide herkes dorye yüklenmişte topic açılırken dorynin haberi bile yoktu. kimi yazsam kimi yazsam diye düşünürken maximum rezalet için bir geçmişi(aslmcaslkxasmxa) olduğu one ı seçtim. başka biri aklıma gelse başkası olacaktı orda. ne kişisel bi olayım vardı ne bişey. ha bide bazı debiller ban filan demiş, ulan kural ihlali yok ne banı deyyus. ondan sonra biz burda gayet eğlendik. üzüldüyseniz peçete vereyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar