Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

RTE Strikes Back / Davos

paspatur

Öne çıkan mesajlar

Bence yapılan hareket normal şartlarda gayet güzel bi hareket, nasıl ki chavez abd'ye kafa tutarken ooo helal diyordunuz şimdide demek lazım ama dediğim gibi normal şartlarda... Açıkcası ben RTE'nin bunu samimi olarak yaptığına inanmıyorum. İsraille müttefikken, uçaklarının türkiyede deneme yapmasına izin verirken, bir sürü anlaşma varken bunu yapması sadece kendi halkına bir gösteriş ve bunu bi seçim kampanyası gibi görüyorum. Burda türk genci olarak amerikalılar bizi öldürücek savaş çıkıcak ühühüh diyerek değilde keşke gerçekçi bi şekilde, sizin deyiminizle ''posta koysaydık'' demek daha doğru olur bence. ''Posta koymak'' dediğimiz olayın sadece sözlerle olduğuna (ki ztn hemen ardından kıvıraraktan ben onu modaretöre dedim demesi ayrı bi samimiyetsizlik) inanmıyorum ben. Eğer gerçekten bi posta koymak istiyorsak savaşın başından israille anlaşmaları fes ederdik. Bu arada Filistini savunmak bize mi düştü o da ayrı bi konu zaten. Tamam savaş kötü şey, yapma etme demek iyi ama Filistini savunmanın ve Hamas'a oo kral yaa demenin bi mantığı olduğunu, sadece araplaşmaktan başka birşey olmadığını da düşünmüyorum.

Keşke Emine Erdoğan Filistinde ki çocuklar için ağladığının yarısı kadar türkiye de ki mehmetçikler için de ağlasaydı da bu halde olmasaydık ya da keşke RTE Filistini savunmak için gösterdiği çabanın birazını Türkiye'yi kalkındırmak ve terör lanetinden kurtarmak için çabalasaydı da bosu bosuna bi çok albay tutuklanmasaydı...
Sosyal ağlarda paylaş

Bağırarak konuşmam size karşı özel bir sebepten değil vs. deyip özürdilemiş.

Bu arada hakatten moderatörün ikidebir dürtmesi de ara gaz vermiştir başbakana. Düşünsene sen başbakansın orda konuşuyorsun hödük gazetecenin teki dürtüyor , tersiyle çarpabilirsin de :).
Sosyal ağlarda paylaş

12 sayfa okudum, paticikte bu kadar malın toplandığı bir topic daha görmedim. Yazanların çok büyük kısmının algoritması sabit: işin içinde tayyip varsa kötüdür.

Arkadaşlar, tekrar yazıyorum, araştırın, bir bakın, ne bileyim izleyin.

En basitinden birkaç mesaj üstteki huun un mesajı gibi bir şeyler beklerdim bu forumdan, atılan mesajların büyük kısmı "TAYYİP HELELOY MAL EHEHE" tarzında mesajlar.

Youtube daki videonun altındaki yorumlara çok gülmüşsünüz de, emin olun burdaki çoğu kişinin de bi farkı yok şu an.

Konu hakkındaki yorumlarımı daha sonra paylaşacağım ama "HELELELJG" tarzı mesajlar arasında kaybolacak, üzüleceğim sonra.

Yaftalamadan düşünün :)
Sosyal ağlarda paylaş

Ne oluyoruz yahu. Bi değişik, azarlamalar özürler filan.

Ya İsrail bizimle niye kessin silah ticareti hedesini. tonla para veriyoruz adamlara. RTE nin yurt içi populist söylemlerinin israilin sallamadığını düşünüyordum önceden. Hakkatten öyleymiş.

Ermeni tasarısını destekleseler ne olur. Biz pasiflora içmiş gibi mayışırken zaten adamlar bi ton ülkeye tanıttılar. Biz bi bok yapmayıp "aman abi israil bizi desteklesin" modunda olursak tanısınlar. Çokda tırı vırı benim için. Biz kendi hakkımızı savunmazken başkasımı savuncak.
Sosyal ağlarda paylaş

-007- said:
rahatsiz said:
erdogan su forumda olsa uc kez filan yorungeden ucmustu herhalde. adamda ne kendini medeni bir sekilde ifade edebilme becerisi var ne de tartisma adabi. biat demokrasisi adamin anladigi.

Moderatör dokunuyor abi sağdan var mı böyle bir olay :D

orada bekledim "bi kere o eli indir" diyecek diye ama demedi,

onu deseydi alkışlardım, orada o moderatör kim oluyor da T.C. başbakanına öyle el kol hareketi yapma cüretini buluyor.

biz kendi içimizde sevmeyiz rte'yi, pek saymayız belki, ama dışarıda da ezdirmeyiz a.q. ne lan o el kol
Sosyal ağlarda paylaş

Bir an olsun "AKP'nin ayağını kaydıracaklar artık yerel seçimle birlikte" diye düşünmüştüm, şu özürle birlikte görüyorum ki tam tersi gerçekleşiyormuş.

Yine de, bütün bu olaylarla birlikte bundan sonra AKP'nin başarılı ve dikkate alınan bir arabuluculuk rolü üstlenebileceğini sanmıyorum İsrail - Filistin - Suriye vs. arasında. Türkiye artık taraf olmuştur.
Sosyal ağlarda paylaş

huun said:
nedenko; dediklerin fazla uç sonuçlar. mümkün müdür, evet; ama çok da gerçekci değil. türkiye artık dünya ile her türlü entegre olmuş bir ülkedir. öyle iran gibi kıyıya köşeye itilmesi batı için çok maliyetli; ayrıca batı'nın işine gelir mi böyle iranlaşmış bir türkiye sorusunun cevabını tahmin etmek de çok güç değil.

Kesinlikle katiliyorum, Bati'nin en son isteyecegi sey odur. Ama sen boyle cikislar yaptikca Turkiye'nin doguya kayacaginida bilmelisin. Turkiye kaydiktan sonra kim tutabilir. Bu cikisin sonuclari olarak yazmadim, bu tutumlar devam ederse yavas yavas olacaklar bunlardir. Israil'e bu kadar cikan yarin Amerika'ya cikar, sonra Bati'ya cikar, Turkiye icerden militanlasmaya baslar. Bak Tayyip Israile bi laf etti, buraya kopekler ve yahudiler gireez diye kartlar yapildi, anti-semitizm birden artti. Bu davranislar arttikca bu sonuclar kacinilmaz olacaktir.

Ha bana sorarsan kolay degil, cunku yarin ermeni soykirimi yasa tasarisinda ya da baska birseyde donup carkedecek, boyle gidip gidip gelir bizim basbakanimiz.
Sosyal ağlarda paylaş

Onur öymen (chp) , olayın hemen arkasından ntv de , tüm ilişkilerimizi çökertmiştir, türkiyenin prestiji beş paralık olmuştur hölö hölö vs.vs.vs.vs... diye döktürdü.

Biraz cesaret be. Tamam çok cesaret iyi değil ama birazda şu hareketleri türkiye olarak görelim. Çadırda hakaret yemelermi olsun , ezilip büzülmelermi olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Aslına bakarsanız özürle birlikte şunu da düşünmüş bulunmaktayım ( belki çok fantastik olcak ama sölemek istedim) ; Amerika, İsrail ve Türkiye daha doğrusu RTE bunu özellikle yerel seçimleri alabilmesi ve oyların artması için önceden planlanmış bişey olabilir. Hemen olmaz demeyin olur olur valla :D
Sosyal ağlarda paylaş

sg-1 said:
-007- said:
rahatsiz said:
erdogan su forumda olsa uc kez filan yorungeden ucmustu herhalde. adamda ne kendini medeni bir sekilde ifade edebilme becerisi var ne de tartisma adabi. biat demokrasisi adamin anladigi.

Moderatör dokunuyor abi sağdan var mı böyle bir olay :D

orada bekledim "bi kere o eli indir" diyecek diye ama demedi,

onu deseydi alkışlardım, orada o moderatör kim oluyor da T.C. başbakanına öyle el kol hareketi yapma cüretini buluyor.

biz kendi içimizde sevmeyiz rte'yi, pek saymayız belki, ama dışarıda da ezdirmeyiz a.q. ne lan o el kol

oha sg-1 hacklenmiş
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...