Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

RTE Strikes Back / Davos

paspatur

Öne çıkan mesajlar

Horizon said:

Aksi yorumlar gayet yapay ve samimiyetsizidr. Özellikle ülkemizde halkın dilinde yıllardır , masaya yumruğunu vuran lider , ezilmeyen lider söylemleri varken.

ah şu yumruğu bi de bizim kendi öz vatandaşlarımız için vurmuş olsaydı.

benimle zerre alakası olmayan filistinliler için koskoca türkiyenin politik geleceğini riske atmasını takdirle karşılayacak değilim.
Sosyal ağlarda paylaş

Horizon said:
9 sayfa mesaj olmuş %90 ' boş mesaj , buradakilerin kaçta kaçı konuşmayı tam izledi onu da bilmiyorum.

Özellikle belirtiyim videoyu seyredin , yazılı metnini değil. Ozaman başbakanın neden okadar sert tepki verdiğini anlayabilirsiniz.

Nerede bu dünyanın diğer bazı liderleri kafa tuttuklarında bilmemneli adam vay vay alkışlıyoruz diyenler. Nerede bizim yıllardır , tarih derslerimizde dahil duyduğumuz "masaya yumruğunu vuran lider olması lazım , karşısındakine ezilmeyen lider" demeler.

- Bana göre Türkiye'nin prestijini özellikle bölgemizde çok arttıran bir olay.

- Başbakan daha yumuşak olabilirdi ama hem peretzin hem modaretörün yaptıkları üzerine üste çıktı. Peretz konuşurken hatta ben tayyip bunun altında kalacakmı acaba abow diye düşündüm. Nitekim tam tersine ötesinde davrandı.

- İlişkiler ile ilgili felaket senaryoları yapanlar , dünyanın gerçeklerini hiç görmeden düşünüyorlar. Açıkçası hiç de büyük bir olay olmaz.

- Olan şudur , moderatöre bu olay patlar. Çünki adam gibi yönetemedi. Tayyip istesede istemesede acaip artı puan aldı Türkiye içinde ve yakın komşu bölgelerde.

Kısaca o başka devlet başkanının muhabbetinde doşşaklı demeler aynen Tayyip için oldu bana göre.

Buradaki birçok kötü yönde yorum yapan kişi , şuraya kalıbımı basıyorum ( nasıl basarım bilemem eheh :) ) nasıl ezildi , niye cevap veremedi , ona öyle pısırık cevap verirmi , ben olsam terkederdim vs. gibi laflar ederdi. Kısaca olaya baya bi tarafsız bakmak lazım.

Aksi yorumlar gayet yapay ve samimiyetsizidr. Özellikle ülkemizde halkın dilinde yıllardır , masaya yumruğunu vuran lider , ezilmeyen lider söylemleri varken.

Siyasi fikirleri 'Masaya yumruğunu vurma' gibi kahvehane geyiklerinden ibaret olan insanların puanlarını topladı adam tabi,hedefi de bu zaten.Etkin diplomasi böyle magandavari agresif davranışlarla olmaz.Böyle davranarak Gazze'de ki insanlara yarar sağlamıyor Tayyip.Maksadı oy kazanmak.Irak için tezkere geçsin diye bir tarafını yırtan adam da Tayyip'ti.
Doğru olan Peretz'in agresif söylemine karşı,öfkesine yenilmeden,adam gibi cevap vermekti.Ama Tayyip ne yaptı,tam tersini yaptı.
Sosyal ağlarda paylaş

Ne olacaksa olsun diyenler, hareketlerini boyle surdururse, sonda yalvarmassa, olacaklar Dunya arenasinda Iran muamelesi gormek olur. Ikincisi Turkiye dogulasir, icine kapanir, islamofasizm artar, son kalan ermeniler kesilir, yahudiler zaten kacar. Iceride bir Turk Kurt ic savasi cikabilir. Ekonomi tamamen coker, Avrupa birligi biter. Issizlik ve parasizliktan insanlar sapiklasir, tecavuz artar, kapkac artar.

gerisinde darbe ya da islami bir rejim bizi bekler..

bizi daha cok islamlastiracagi en kesin olan..
Sosyal ağlarda paylaş

nedenko; dediklerin fazla uç sonuçlar. mümkün müdür, evet; ama çok da gerçekci değil. türkiye artık dünya ile her türlü entegre olmuş bir ülkedir. öyle iran gibi kıyıya köşeye itilmesi batı için çok maliyetli; ayrıca batı'nın işine gelir mi böyle iranlaşmış bir türkiye sorusunun cevabını tahmin etmek de çok güç değil.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...