fastreloader Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 şimdi ne olacak senin sesin çok çıkıyor diyip iyice ezecekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 turkiye cumhuriyetinin basbakani olmak yerine musluman dunyanin ve tabaninin kahramani olmayi secmis bu kadar basit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 -007- said: uçağa binmiş tayyip Hadi canım ? Kaynak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 ntv. (%100 emin değilim ama, yanlış duymuş olabilirim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Horizon said: Aksi yorumlar gayet yapay ve samimiyetsizidr. Özellikle ülkemizde halkın dilinde yıllardır , masaya yumruğunu vuran lider , ezilmeyen lider söylemleri varken. ah şu yumruğu bi de bizim kendi öz vatandaşlarımız için vurmuş olsaydı. benimle zerre alakası olmayan filistinliler için koskoca türkiyenin politik geleceğini riske atmasını takdirle karşılayacak değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Ya Perez çok mu doğru konuştu da bizim başbakana yükleniliyo bence yapılması gerekeni yaptı büyük bi etkisi olmıcakta. Dendiği gibi olay moderatöre patlıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Şu çıkışını kabadayı gibi yapmayıp da gayet insancıl bir şekilde yapsaydı da hepimiz mutlu olsaydık keşke,neyse SESİN ÇOK ÇIKIYOR,BİLİYORUM Kİ SUÇLULUK DUYGUSU BU ! !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Viktor said: turkiye cumhuriyetinin basbakani olmak yerine musluman dunyanin ve tabaninin kahramani olmayi secmis bu kadar basit batıdan iş çıkmıcagını anladı artık yahudilerde nasılsa ermeni soykırımını desteklemeye başladılar ee kim kaldı ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raw power Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Horizon said: 9 sayfa mesaj olmuş %90 ' boş mesaj , buradakilerin kaçta kaçı konuşmayı tam izledi onu da bilmiyorum. Özellikle belirtiyim videoyu seyredin , yazılı metnini değil. Ozaman başbakanın neden okadar sert tepki verdiğini anlayabilirsiniz. Nerede bu dünyanın diğer bazı liderleri kafa tuttuklarında bilmemneli adam vay vay alkışlıyoruz diyenler. Nerede bizim yıllardır , tarih derslerimizde dahil duyduğumuz "masaya yumruğunu vuran lider olması lazım , karşısındakine ezilmeyen lider" demeler. - Bana göre Türkiye'nin prestijini özellikle bölgemizde çok arttıran bir olay. - Başbakan daha yumuşak olabilirdi ama hem peretzin hem modaretörün yaptıkları üzerine üste çıktı. Peretz konuşurken hatta ben tayyip bunun altında kalacakmı acaba abow diye düşündüm. Nitekim tam tersine ötesinde davrandı. - İlişkiler ile ilgili felaket senaryoları yapanlar , dünyanın gerçeklerini hiç görmeden düşünüyorlar. Açıkçası hiç de büyük bir olay olmaz. - Olan şudur , moderatöre bu olay patlar. Çünki adam gibi yönetemedi. Tayyip istesede istemesede acaip artı puan aldı Türkiye içinde ve yakın komşu bölgelerde. Kısaca o başka devlet başkanının muhabbetinde doşşaklı demeler aynen Tayyip için oldu bana göre. Buradaki birçok kötü yönde yorum yapan kişi , şuraya kalıbımı basıyorum ( nasıl basarım bilemem eheh :) ) nasıl ezildi , niye cevap veremedi , ona öyle pısırık cevap verirmi , ben olsam terkederdim vs. gibi laflar ederdi. Kısaca olaya baya bi tarafsız bakmak lazım. Aksi yorumlar gayet yapay ve samimiyetsizidr. Özellikle ülkemizde halkın dilinde yıllardır , masaya yumruğunu vuran lider , ezilmeyen lider söylemleri varken. Siyasi fikirleri 'Masaya yumruğunu vurma' gibi kahvehane geyiklerinden ibaret olan insanların puanlarını topladı adam tabi,hedefi de bu zaten.Etkin diplomasi böyle magandavari agresif davranışlarla olmaz.Böyle davranarak Gazze'de ki insanlara yarar sağlamıyor Tayyip.Maksadı oy kazanmak.Irak için tezkere geçsin diye bir tarafını yırtan adam da Tayyip'ti. Doğru olan Peretz'in agresif söylemine karşı,öfkesine yenilmeden,adam gibi cevap vermekti.Ama Tayyip ne yaptı,tam tersini yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 türk gençine bak nasıl tırsmış 10 sayfa boyunca mahvolduk bize ezecekler şöle yapcaklar bölye yapcaklar nerdeyse gidip elini ayanğını öpceksiniz adamların . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 HOHOHO AHAHAHAHAH HHOIHIHI AHHAHAHAA PERES ERDOĞANI ARAYIP ÖZÜR DİLEMİŞ HOHOHO AHAHAHAHA bittik biz sinirden gülüyorum akp yine açık ara lider olucak:( kaynak:ntv ve haber türk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Chavez için biz bakkal işletmiyoruz,yönetmiyoruz demişti yanlış hatırlamıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Peres aramış özür dilemiş ilişkilerimizi hic birşey bozamaz demiş... cnn turk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 evt super ezik mişiz be adam bizden özür dilemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Ne olacaksa olsun diyenler, hareketlerini boyle surdururse, sonda yalvarmassa, olacaklar Dunya arenasinda Iran muamelesi gormek olur. Ikincisi Turkiye dogulasir, icine kapanir, islamofasizm artar, son kalan ermeniler kesilir, yahudiler zaten kacar. Iceride bir Turk Kurt ic savasi cikabilir. Ekonomi tamamen coker, Avrupa birligi biter. Issizlik ve parasizliktan insanlar sapiklasir, tecavuz artar, kapkac artar. gerisinde darbe ya da islami bir rejim bizi bekler.. bizi daha cok islamlastiracagi en kesin olan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 adamınbiri said: HOHOHO AHAHAHAHAH HHOIHIHI AHHAHAHAA PERES ERDOĞANI ARAYIP ÖZÜR DİLEMİŞ HOHOHO AHAHAHAHA bittik biz sinirden gülüyorum akp yine açık ara lider olucak:( kaynak:ntv ve haber türk ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Bizi kullanmaya devam etmek istedikleri için özür diliyorlar zaten. Onların için delikanlı çıkışlardan önce ülkenin menfaati gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=6ikcdAAwbGs burdaki yorumlar ne bilader. MesutSalih said: Allah razı olsun ..ı love erdoğan ı love turkeyyy iş te türk işte başkan ey türk kardeşlerim erdoğanımızın yanın dayız DUYSUN DÜNYA ... ...WORLDD HEYYYY... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Bu arada bazı televizyondaki öğretim üyesi yorumlarına da bakarsanız , peretzin bildiğin provokasyon söylemlerini tekrar etmesi nedenlerden biri. Bu arada peretz oturumdan sonra başbakanı arayp telefonla özürdilemiş ntv dedi , nasıl yani lol oldum şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 haber türkte sadık albayrak diye bi dallama var rte Atatürk gibi davranmıştır helal olsun diyo bu adamın adresi ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 nedenko; dediklerin fazla uç sonuçlar. mümkün müdür, evet; ama çok da gerçekci değil. türkiye artık dünya ile her türlü entegre olmuş bir ülkedir. öyle iran gibi kıyıya köşeye itilmesi batı için çok maliyetli; ayrıca batı'nın işine gelir mi böyle iranlaşmış bir türkiye sorusunun cevabını tahmin etmek de çok güç değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 erdogan su forumda olsa uc kez filan yorungeden ucmustu herhalde. adamda ne kendini medeni bir sekilde ifade edebilme becerisi var ne de tartisma adabi. biat demokrasisi adamin anladigi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 WORLLDD HEEEY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Videoyu izlemeyenler , izlesinler. Peretzin vücud diline ve haraketlerine baksınlar. Allah aşkına gelip sonra birşeyler yazsınlar. Bu arada gençlerimizde fazla korkmasın yani , siz korkarken adam özürdiliyor , hahahahaah diye gülesim geldi çok hoş oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 evlere servis şeriat geliyo hoş olursun tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar