Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

RTE Strikes Back / Davos

paspatur

Öne çıkan mesajlar

yarın bi gün adamlar ankarayı bombalasa haklılar valla katilsiniz,haydutsunuz ve öldürmekten keyif alıyorsunuz dedi adam başbakana.

benim anlamadığım israil le bu kadar karşı karşıya kalmayı gerektirirmiydi bu? ekonomide inişe geçer borsacılar çekin paraları :P

bakalım sıcak paralar,özelleştirmeler ve süper ekonomimiz aynı şekilde devam edecekmi şu önümüzdeki iki ay çok ilginç şeylere gebe.

ayrıca liberallerin tepkisini inanılmaz merak ediyorum.demokrasinin yıldızı sayın başbakanımız RTE ye karşı nasıl bir tavır alacaklar? özellikle son iki aydır radikal ve türevli gazetelere karşı okumayın bu gazeteleri diyen başbakanımız oynattı beyler hayırlı olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Olayı izledim şimdi:

AKP zıttı bir insan olarak diyorum ki:

1) Olayda hakaret ya da kabadayılık yok.
2) Adam normal konuşuyor, olan şeyleri söylüyor ve çarpıtma yok.
3) Adaletsizce 25 dk. ya karşılık 12 dk. konuşturuluyor.
4) Olan şeyleri söylerken sözü kesiliyor terbiyesizce.
5) Herkes alkışlıyor çünkü söyledikleri tamamen olan şeyler, fikir bile değil.

Herkes diyor, İsrail terörizm uygularken birileri ses çıkarsın, kimse müdahale etmiyor diye. Alın işte, bir tek biz olan şeyleri söyledik. Başkan dediğin gerektiği yerde postayı koyup resti çekebilecek güçte olmalı.
Sosyal ağlarda paylaş

allahim bu nolur bir ruya olsun

benim basbakanim, bilinen butun diplomatik nezaket kurallarini cignemis, ustune kendini ve ulkeyi rezil etmis olmasin. Birde bu kadar aptal insan grubu olmasin bu ulkede hala bu yaptigini vay buyuksun diyen. ya bir ruya olsun bu cunku cidden daha fazla rezil olamazdik.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Davos'ta Dünya Ekonomik Forumu kapsamında gerçekleştirilen ''Gazze Orta Doğu'da Barış Modeli'' oturumunda, İsrail Cumhurbaşkanı Şimon Peres'in eleştirilerini yanıtlarken panel yöneticisinin sürenin bittiğini gerekçe göstererek konuşmasını kesmesi üzerine bundan sonra Davos toplantılarına katılmayacağını açıklayarak salondan ayrıldı.

Davos'ta Dünya Ekonomik Formu'na katılan Başbakan Erdoğan, İsrail Cumhurbaşkanı Peres'i, Filistin'e orantısız güç kullanmakla suçladı, Peres yüksek sesle, Erdoğan'a haklı olduklarını iddiasını dile getirdi.

Daha sonra panelin modaretörü Erdoğan'a söz hakkı vermek istemeyince Erdoğan, sinirlendi 'İsrail'in öldürmeyi çok iyi biliyor. (Peres'e) Sesini yükseltmen de suçluluk psikolojisinden kaynaklanıyor. .Davos benim için bitmiştir, artık Davos'a gelmem' diyerek toplantı salonunu terketti.

Erdoğan sert bir tepki ile salonu terketmesinin ardından basın ordusu Erdoğan'ın peşinden gitti.

Erdoğan, basın mensuplarına, 'Bağırarak konuşuyor gördünüz. Suçlu olan bağırır. Onlar öldürmeyi çok iyi biliyor.' dedi ve 'Burada konuşma hakkı tanınmıyor. Artık Davos'a gelmem' dedi.
Sosyal ağlarda paylaş

Jandor said:
başkası yapsa yere göğe sığdırmazsınız
cıkarın at gözlüklerinizi

tüm askeri anlaşmalarını yaptığın göbek bağı ile bağlandığın ülke, başbakanın kişisel sempati beslediği terör örgütünü yok etmeye çalışınca batıya karşı 1 laf söyleyememiş batının uşaklığını yapmış ırakta amerika müslümanları öldürürken tek kelime edememiş bir çanak yalayacısı olmasa ve posta atabilecek kapasitemiz olsa ayrıca en önemlisi yerel seçimler yaklaşırken bu hareketi yapmasa çok takdir ederdim kendisini.
Sosyal ağlarda paylaş

ha ayrıca belirtmem gerekir ki abd de türkiyeyi tek destekleyen lobi yahudi lobisidir.zamanında ermenilere karşı inanılmaz faydaları dokunmuştur bize ve bundan sonraki tepkilerini merak ediyorum.

ayrıca bu zamana kadar türkiye bölgede "barışı koruyan güç" olarak lanse edilirken sanırım bundan sonra haması koruyan güç olarak görüneceğiz.

inanılmaz bir skandal bu yani halkımızın çok hoşuna gitti çünkü kurtlar vadisi gibi ayar verince herkes kapımızda köle olacak sanıyorlar,gerçekte öyle değil.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...