fede Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 bi vidyo atınsanızya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 yemek falan depolayın kurtulus savası 2 strike backs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 ya ne oldu biri özetlesin lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 kanada vatandaşı olmak için neler gerekiyodu? lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 yarın bi gün adamlar ankarayı bombalasa haklılar valla katilsiniz,haydutsunuz ve öldürmekten keyif alıyorsunuz dedi adam başbakana. benim anlamadığım israil le bu kadar karşı karşıya kalmayı gerektirirmiydi bu? ekonomide inişe geçer borsacılar çekin paraları :P bakalım sıcak paralar,özelleştirmeler ve süper ekonomimiz aynı şekilde devam edecekmi şu önümüzdeki iki ay çok ilginç şeylere gebe. ayrıca liberallerin tepkisini inanılmaz merak ediyorum.demokrasinin yıldızı sayın başbakanımız RTE ye karşı nasıl bir tavır alacaklar? özellikle son iki aydır radikal ve türevli gazetelere karşı okumayın bu gazeteleri diyen başbakanımız oynattı beyler hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Ne yaptı abi nu adam ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 başkası yapsa yere göğe sığdırmazsınız cıkarın at gözlüklerinizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 kahraman olcak şimdi uyanık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Emine Erdoğan göz yaşlarına engel olamıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 neye güvenerek yaptı acaba kasımpaşalılığı tuttup boş salladıysa yandık ki ne yandık ama varsa güvendiği bildiği bişi Allah sonumuzu hayır etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Olayı izledim şimdi: AKP zıttı bir insan olarak diyorum ki: 1) Olayda hakaret ya da kabadayılık yok. 2) Adam normal konuşuyor, olan şeyleri söylüyor ve çarpıtma yok. 3) Adaletsizce 25 dk. ya karşılık 12 dk. konuşturuluyor. 4) Olan şeyleri söylerken sözü kesiliyor terbiyesizce. 5) Herkes alkışlıyor çünkü söyledikleri tamamen olan şeyler, fikir bile değil. Herkes diyor, İsrail terörizm uygularken birileri ses çıkarsın, kimse müdahale etmiyor diye. Alın işte, bir tek biz olan şeyleri söyledik. Başkan dediğin gerektiği yerde postayı koyup resti çekebilecek güçte olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Moar Curious Moar Power of Satan Moar Might of God Coming SOON Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 posta koymak nedir ya komik laflar etmeyin.uluslararası bir zirve orası babasının at çiftliği değil. diplomasi denilen şey duyguyla değil taktikle yapılır hll olsun ne laf soktu baa gibi bi şey olmaz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raw power Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 İsrail tabi ki eleştirilecek,ama diplomaside maganda üslubu kullanılmaz.Hele ki bu iç politikada avantaj sağlamak için yapılıyorsa bu çok çok büyük bir yanlıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 allahim bu nolur bir ruya olsun benim basbakanim, bilinen butun diplomatik nezaket kurallarini cignemis, ustune kendini ve ulkeyi rezil etmis olmasin. Birde bu kadar aptal insan grubu olmasin bu ulkede hala bu yaptigini vay buyuksun diyen. ya bir ruya olsun bu cunku cidden daha fazla rezil olamazdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 tayyip kendi bitirdi 12 dakikada? Ayrıca yandan tayyipin dürtülmesi süperdi fdsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Bir ülkenin devlet başkanı başka bir ülke devlet başkanına, hemde yüzüne "Siz adam öldürmeyi iyi bilirsiniz" der mi arkadaş ya yuhh be kardeşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Abi ben olan biteni sok icinde okudum. Napmaya calisiyo bu adam gercekten bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 said: Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Davos'ta Dünya Ekonomik Forumu kapsamında gerçekleştirilen ''Gazze Orta Doğu'da Barış Modeli'' oturumunda, İsrail Cumhurbaşkanı Şimon Peres'in eleştirilerini yanıtlarken panel yöneticisinin sürenin bittiğini gerekçe göstererek konuşmasını kesmesi üzerine bundan sonra Davos toplantılarına katılmayacağını açıklayarak salondan ayrıldı. Davos'ta Dünya Ekonomik Formu'na katılan Başbakan Erdoğan, İsrail Cumhurbaşkanı Peres'i, Filistin'e orantısız güç kullanmakla suçladı, Peres yüksek sesle, Erdoğan'a haklı olduklarını iddiasını dile getirdi. Daha sonra panelin modaretörü Erdoğan'a söz hakkı vermek istemeyince Erdoğan, sinirlendi 'İsrail'in öldürmeyi çok iyi biliyor. (Peres'e) Sesini yükseltmen de suçluluk psikolojisinden kaynaklanıyor. .Davos benim için bitmiştir, artık Davos'a gelmem' diyerek toplantı salonunu terketti. Erdoğan sert bir tepki ile salonu terketmesinin ardından basın ordusu Erdoğan'ın peşinden gitti. Erdoğan, basın mensuplarına, 'Bağırarak konuşuyor gördünüz. Suçlu olan bağırır. Onlar öldürmeyi çok iyi biliyor.' dedi ve 'Burada konuşma hakkı tanınmıyor. Artık Davos'a gelmem' dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 bu arada israil ne zamandan beridir bizim dusmanimiz? kim cikardi bu dusmanligi? napti israil? niye dusman olduk aman aman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Erzak stoklamaya baslayin lan siz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Jandor said: başkası yapsa yere göğe sığdırmazsınız cıkarın at gözlüklerinizi tüm askeri anlaşmalarını yaptığın göbek bağı ile bağlandığın ülke, başbakanın kişisel sempati beslediği terör örgütünü yok etmeye çalışınca batıya karşı 1 laf söyleyememiş batının uşaklığını yapmış ırakta amerika müslümanları öldürürken tek kelime edememiş bir çanak yalayacısı olmasa ve posta atabilecek kapasitemiz olsa ayrıca en önemlisi yerel seçimler yaklaşırken bu hareketi yapmasa çok takdir ederdim kendisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Gelirken uçağı falan düşse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 ha ayrıca belirtmem gerekir ki abd de türkiyeyi tek destekleyen lobi yahudi lobisidir.zamanında ermenilere karşı inanılmaz faydaları dokunmuştur bize ve bundan sonraki tepkilerini merak ediyorum. ayrıca bu zamana kadar türkiye bölgede "barışı koruyan güç" olarak lanse edilirken sanırım bundan sonra haması koruyan güç olarak görüneceğiz. inanılmaz bir skandal bu yani halkımızın çok hoşuna gitti çünkü kurtlar vadisi gibi ayar verince herkes kapımızda köle olacak sanıyorlar,gerçekte öyle değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Eyvah, basın açıklaması yapıcakmış. Kaçınnnnnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar