Theghosthand Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 ''Dünya başbakan görsün ''pankartı beni benden aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 eagle_dnz said: ya olaya bak ya istanbula geliyormus 1.30 da metro seferlerini uzatmıslar 3.00a kadar ve ücretsiz yapmıslar aksaray - havalimanı arasını ne güzel insiyatif kullanıyorlar sırf şakşakçılara bedava imkan falan ohh büyükşehir çalışıyor link evet vergi gibi argümanlar mantıksız olsa da belediyenin yalakalığı olmuş bu bence ki, gerçekten de çok vıcık vıcık. gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Theghosthand said: ''Dünya başbakan görsün ''pankartı beni benden aldı. şimdi saçma sapan pankartlar çıkar gece, manzaraları gör tvde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
drencrom Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 şimdi bakıyorum "çok süper posta koydu" diye salyaları aka aka etrafta koşturan bir sürü vatandaş var. akılsız diyelim onlara. ya da akılsız demeyelim. düşünme yeteneğinin henüz farkına varamamış homo habilisler diyelim. rte nin yaptığı amatörlük düşünmeyi bilmeyen habilislerin çükünü bir kaç günlüğüne kaldırabilir ancak bunun sonrası var. öncelikle filistinde ölenler için dramın dozunu iyi ayarlamak gerek. nasıl ki türkiyede doğuda şehit düşen askerler rusların umrunda değilse benim de filistin umurumda değil. nasıl ki parkta içki içtiği için öldürülen insanlar ingilizlerin umrunda değilse benim de filistin umurumda değil. nasıl ki türkiye de ki dinci baskı japonların umurunda değilse, BENİMDE FİLİSTİN ÖYLE UMURUMDA DEĞİL. başkalarının sorunlarına geçmeden önce kendi problemlerimizi çözmemiz gerekmez mi ha sevgili aşk böcükleri ? yani eğer orada peres tayyip amuda kalk ve israil çok süper bir ülkedir diye şarkı söyle, bizde imf borçlarını silelim dese, tayyibin işi orada saniye geçirmeden amuda kalkmaktır, başkada birşey değildir. onun dışında yapılan herşey zarar zururdur. ama öte yandan haliyle tayyibin asıl amacı türkiyenin itibarını zedelemek ve mevcut durumunu daha kötüye götürmek olduğu için, kendisini kutlamamak elde değil. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 eger 25 dakikaya 12 dakikalik konusmayi kabul ettiysen tartismaya girmeden once bal gibi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Sen de tayyibin umrunda değilsin bu mantıkla. (tayyibi savunmuyorum) ha ülke sorunları dış olaylardan önce gelir evet, ama kayıtsız kalınmaz. drencrom said: BENİMDE FİLİSTİN ÖYLE UMURUMDA DEĞİL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 -007- said: Theghosthand said: ''Dünya başbakan görsün ''pankartı beni benden aldı. şimdi saçma sapan pankartlar çıkar gece, manzaraları gör tvde. biz sana muhtacız diye bi tane gördüm. kibar feyzo'nun biz ağasız yapamayık hakim beg demesi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Ardeth said: evet vergi gibi argümanlar mantıksız olsa da belediyenin yalakalığı olmuş bu bence ki, gerçekten de çok vıcık vıcık. gerçekten. gayette mantikli bir arguman. takir takir maasimin belli bir kismini vergi olarak veriyorum. karsiligini istiyorum. sen istemiyorsan veya vergi vermeyi gereksiz goruyorsan yapacak bir sey yok. belediye o yalakaligi benim paramla karsiliyor. parti butcesinden kesilcekse ne yaparsa yapsin beni ilgilendirmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Buyse said: biz sana muhtacız diye bi tane gördüm. al işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raw power Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Cumhuriyet mitinglerini 'Nazizm' olarak niteleyen Yıldıray Oğur gibi tiplerin verecekleri tepkiyi çok merak ediyorum. O mitingleri benimsemiyorum onu da baştan belirteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 rahatsiz said: Ardeth said: evet vergi gibi argümanlar mantıksız olsa da belediyenin yalakalığı olmuş bu bence ki, gerçekten de çok vıcık vıcık. gerçekten. gayette mantikli bir arguman. takir takir maasimin belli bir kismini vergi olarak veriyorum. karsiligini istiyorum. sen istemiyorsan veya vergi vermeyi gereksiz goruyorsan yapacak bir sey yok. belediye o yalakaligi benim paramla karsiliyor. parti butcesinden kesilcekse ne yaparsa yapsin beni ilgilendirmez. açıkçası bir seferlik yapılacak ve bir servet gerektirmeyen şeyler beni o kadar da endişelendirmiyor. ama misal uçağı kişisel araç gibi kullanma, her yurt dışına gittiğinde karını çocuğunu götürme gibi alışkanlıklar daha ürkütücü. bir de tabi seçim propogandalarına giden paralar. her parti bence sadece televizyonda ve yazılı olarak bir metin dağıtma ile sınırlandırılmalı, o seçimlere giden paralar astronomik. partiye sponsor tarzı şeyler de tehlikeli. politikada reklam olmasın. sonuçta sen metroyu uzattığında zaman ondan bir şekilde başka vatandaşlar da yararlanır diye umuyorum sadece oraya kutlamaya gidecek insanlar kullanmayacak. yani bundan yalakalık kısmını çıkardığın zaman bayramda otobüslerin bedava olmasından hiç bir farkı yok bilmem anltabildim mi. rahatsız eden yalakalık kısmı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 şu anda gazze'den canlı bağlanan bi muhabiri dinliyorum. onun anlattıkları doğruysa ki doğrudur sanırım, o gözü yaşlı insanları şu kadar mutlu ettiyse tayyip o da yeter. çok hümanistim evet. özür dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 said: Erdoğan'ı karşılama komitesinden bir bayana soru yöneltiyorlar. +Olayları nasıl değerlendiriyorsunuz? -Çok güzel değerlendiriyorum. Ahahahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Ahahah bune ya komik olmayın, belediye birşey yapmayınca çalışmıyor oluyor, birşeyler yapınca da yalakalık oluyor. Arkadaşlar vergi ödedim diye belediye hizmetlerini sırf size göre yapıcak değil. İyi o zaman benim de arabam yok, belediye yollara para harcamasın araba sahiplerine yalakalık yapıcam diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Akhlaur said: said: Erdoğan'ı karşılama komitesinden bir bayana soru yöneltiyorlar. +Olayları nasıl değerlendiriyorsunuz? -Çok güzel değerlendiriyorum. Ahahahaha. ehehe durmak yok akpye devam zihniyeti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Dennis yarın 9'da sınavım var. bir belediye otobüsü gelip evimin önümden beni alıp sınav yerine götürse çok mutlu olacağım. aksi takdirde 3 otobüs değiştirmem gerek :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raw power Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Sap ve samanı;Filistin'in yanında olmakla iç politikada avantaj kazanmak için yapılan manevraları ayırabilsek keşke... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Çok gereksiz konuşmuş, yıllarca olan olaylara birşey demesin şimdi patlasın. Yok böyle birşey adam show peşinde başka yapacak birşeyi yok. Madem o kadar sucsuz insanların ölmesine karşı. - Irak'a Pkk yüzünden neden aynı tepkiyi göstermiyor. Onlar ile masaya oturuyorlar. - Neden ABD aynı tepkiyi göstermiyor - Neden Irak savaşında teskere geçsin diye elinden gelen herşeyi yaptı. birde türkiyenin her sorunu bitti, herşeyimiz mükemmel sanki gidip yok filistinde adam ölmüş, yok israil söyle ulan yakında yicek ekmek bulamıcaz icecek su kalmıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Dennis said: Ahahah bune ya komik olmayın, belediye birşey yapmayınca çalışmıyor oluyor, birşeyler yapınca da yalakalık oluyor. Arkadaşlar vergi ödedim diye belediye hizmetlerini sırf size göre yapıcak değil. İyi o zaman benim de arabam yok, belediye yollara para harcamasın araba sahiplerine yalakalık yapıcam diye. bayram mı? resmi tatil mi? halk hizmetine siyaset bulaştırmak dine siyaset bulaştırmak gibi pis bir iş bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Dennis said: Ahahah bune ya komik olmayın, belediye birşey yapmayınca çalışmıyor oluyor, birşeyler yapınca da yalakalık oluyor. Arkadaşlar vergi ödedim diye belediye hizmetlerini sırf size göre yapıcak değil. İyi o zaman benim de arabam yok, belediye yollara para harcamasın araba sahiplerine yalakalık yapıcam diye. Böyle bir mantık yok. Cikart gözlükleri. Belediye herkese eşit hizmet verirse ne ala basımızın üstünde yeri var. ama sadece oy aldıgı bölgelere yatırım yaparsa o zaman biz haklıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Dennis said: Ahahah bune ya komik olmayın, belediye birşey yapmayınca çalışmıyor oluyor, birşeyler yapınca da yalakalık oluyor. Arkadaşlar vergi ödedim diye belediye hizmetlerini sırf size göre yapıcak değil. İyi o zaman benim de arabam yok, belediye yollara para harcamasın araba sahiplerine yalakalık yapıcam diye. cok mantiksiz bir ornek olmus. belediyenin yapmasi gereken belli hizmetler var. bunlar kanunda belirlenmis. bunun disinda kiyaklari yapamiyor. mesala burs dagitamiyor kendi kafasina gore. bu da ayni kategoride. kafasina gore yalakalik yapacam diye senin parani harciyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Ha pardon ben tabi tüm sayfaları okumadığım için farklı anlamışım biraz :) Saatleri uzatmaları kabul edilebilir de bedava olması yanlış olmuş gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Herkese eşit hizmet vermek belediyenin görevi zaten. Aksini yaparsa ayrımcılık yapmış olur, bu olayda da belediye vergilerle ayrmcılık yapıyor diye bakılabilir gayet. Çünkü eşitlikçi hizmet görevine siyasi ayrımcılık karışmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 yeni geldim izledim tabi eskik tepkisi davostaki modorötemi yoksa israilemi yoksa her ikisinemi anlamadım kalkıp gitmesi söz verilmemsinde falan dolayısılıya ise ii etmiş bravo yapcak tabi israil özür dilemiş falan gibi bişeler duyuyorum msnde dogrumu bilmiyorum %70 oyu garantiledi o kesin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Evet evet haklısınız bu konuda tamamen katılıyorum ben yanlış anladım olayı başta. Dediğim gibi ücretsiz olması yanlış olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar