Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 yanniz birde isin komigi "akpli dgeilim ama akp rullaz" ci tayfa biz zamaninda AKP cok zayif ve onursuz bir dis politika izliyro dedigimizde "ONURSUZLUK DEGIL ULUSLARARASI KONJEKTUR OYLE AMERIKAYA KAFAMI TUTCAZZZ!!!!" derken bugun "ONURSUZMU DAVRANSAYDI HAAAA????" modundalar seviyorum sizleri sehitler konusunda hamas icin sarfettigi eforun %10 unu sarfetmedi su adam haa pardon ergenekon oldurmustu o askerleri PKK nerden cikmis apo da ergenekoncu filan ISRAILIDE ERGENEKON KURMUS HATTA!
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Yanlış değerlendiriyorsunuz olayı bence.Bir ülkenin başbakanını yemek zamanı geldi diye susturmak ayıptır.Konuşmasını bitirmesini beklersin sonra yemeğe gidersin.Hadi çok acıktıysan zamanımız doldu acele ederseniz seviniriz dersin ama susturmaya çalışmazsın.
NoS Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Profesyonel olacaksın abi bahsettiğimiz şey bir şahsiyet değil sen bir ülkesin senin ağzından çıkan tek salak kelime borsayı batırıyor sen kalkıp orada DO SHALL NOT KİLL fln diyorsun bu arada ben videoyu bbc de izledim gayet peres bişey yapmamış gibi gözüküyor sonuçta adam oturuyor yerinde hani buda size ayrı bir mesaj kalkıp kimseye artık peres suçlu erdoğan suçsuz denmez Yaptığı şey iyi değildi sonuçta bir ülkeyi yönetiyorsun duygusallık son planda olmalı
-007- Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 ntvde peresin konuşması çıktı. Adam bariz el kol hareketiyle bağırıp çağırıyor. Duyma problemiyle alakası bile yok sert konuşuyor adam. (offensif tarzda tayyibe falan bakıyor böyle arada, hitlerden beter konuşmuş) tayyibin tonu yüksek ve tarzı yanlıştı diyen arkadaşlara cevaben konuşmayı izleyin derim.
Horizon Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Hala videoyu tam seyretmeden yorum yapanlar var ya birşey demiyorum. Hatta demin skyturk te emekli büyükelçiyi çıkardılar konuşuyor adam. Adam konuşmayı seyretmemiş , sadece olay anlarını haberden seyretmiş yorum yapmaya kalkıyor. Bu adamlar böyle yapacaksa , paticik ahalisi neylesin çok normal karşıladım.
Sufi Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 "lafı ye otur yerine" edasıyla konuşan bir israil cumhurbaşkanına karşı uygun tavrı göstermiş tayyip. ayrıca moderatöe müdahale edip susturmaya çalışana kadar da sesini yükseltmemiş. sonuç çirkin olmuş olabilir ama peres hakettiğini almış.
elesso Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 tayyip açıkınca çok sinirli oluyo, şekeri varya ondan muhtemelen.
Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Peres özür diledi : "Olanlardan büyük üzüntü duyuyorum. Türkiye ve İsrail arasında güçlü ilişkiler var. Türkiye'ye ve şahsınıza büyük saygı duyuyorum. Sesimin duyulmadığını sandığım için sesimi yükselttim" http://cnnturk.com/2009/dunya/01/29/peres.olanlardan.buyuk.uzuntu.duyuyorum/511245.0/index.html
-007- Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 said: Sesimin duyulmadığını sandığım için sesimi yükselttim Kolpa. Peres'in konuşmasını izleyin. NTV'de de şuan ntv haber müdürü mete çubukçu Peres'in bariz saldırgan ve yalan konuşma yaptığını anlatıyor.
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Nobel Barış ödülü değil oradaki konu tam olarak,ayrıca Nobel ödülleri gayet saygın kişilere verilir onun tartışması yapılamaz, Herşeyi bir kenara bırak,sen bir ülkenin başbakanısın.Karşındaki sana saygısızlıkta yapmışsa 80 yaşında bir adam var,sen direk reis gibi konuşmaya giriyorsun.Orada sözünün kesilmek istenmesi gayet normal çünkü adam direk olay çıkarmak için konuşmaya girmiş,akşam yatakta düşünmüş herhalde yarın böyle yapsam diye atarlara geliyor. Orada yapacağı şey,kendisine yapılan saygısızlığa en saygılı biçimde,düzgün bir üslüpla herşeye rağmen kendini ifade edecekti,moderatör lafını kesmeye kalkarsa düzgün bir üslüpla lafını da koyardı,sonra atarı verir kalkar alkışı herkesten alırdı,doğulu temsilcilerden vs. değil Ayrıca o muhabirin konuşması gayet normaldi yani gazetenin görüşünü vs. bilmeme rağmen gayet düzgün konuştu ve haklıydı. Perez çok saçma konuşmuş onu da belirtmek isterim.Benim takıldığım tek nokta Tayyip'in tavırları vs. Yapılmaması gerekirdi,hata yaptı
Snefru Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Yalan söylüyo ya parmağı niye azarlama hareketinde o zaman peres in
Horizon Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Ntv de mete çubukçuyuda dinlemenizi tavsiye ederim , ateşkes olduğu gibi gazzeye gidip çekimler yapan dolaşan gazeteci. adamın dediği , filistinin gazzede yapılaşacak arazisi kalmadı diyor. Geçen gün haberlerde gördüğümde , inanın ya da inanmayın , adamlar tarlaları yakmışlar , ağaçlaru yakmışlar arazi ortasında duran. Hayvanları bile öldürmüşler. Diyebilcek birşey yok. Gazzeden peretz çekildik diyor , mete çubukçu diyor hayır yalan çekilmediler. Olayı orada canlı gören gazeteci.
-007- Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 yavşaklık yapan moderatör: 1950 doğumlu Washington Post gazetesinde editör gazeteciymiş.
Prawler Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Boylece Amerika ve Israil Erdogan'in oylarini garanti altina alirlar guzel bir senaryoyla. Ne olur ne olmaz, belediye secimleri o kadar onemli degil ama arada sirada boyle duygulari kabartip insanlarin Tayyip sevgisini pekistirmek onemli. Ulke her zamanki gibi bu iki gucun istedigi gibi yonetilmeye devam edeceklerdir. Tayyip olsun olmasin. O putlastirdiginiz Ataturk gelip adam edemeyecegine gore, ki bence adam mezarindan cikip ayaklansa bile kurtaramaz artik Turkiye'yi bence. Bizim liboslar ve halk da sevinir Israil'e hakkini bildirdi diye. HELAL OLSUN ERDOGAN'A! Sizi cok guzel bir youtube yorumuyla bas basa birakiyorum: said: fksniper (4 minutes ago) Show Hide 0 Marked as spam Reply | Spam helal olsun atatürkten beri böyle dünyaya kafa tutabilen bi lider cıkmamıştı allah yardımcısı olsun. bu insanın samimiyetine inanmamakta ısrar edenleri sagduyuya davet ediyorum
sg-1 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Viktor said: yanniz birde isin komigi "akpli dgeilim ama akp rullaz" ci tayfa biz zamaninda AKP cok zayif ve onursuz bir dis politika izliyro dedigimizde "ONURSUZLUK DEGIL ULUSLARARASI KONJEKTUR OYLE AMERIKAYA KAFAMI TUTCAZZZ!!!!" derken bugun "ONURSUZMU DAVRANSAYDI HAAAA????" modundalar seviyorum sizleri sehitler konusunda hamas icin sarfettigi eforun %10 unu sarfetmedi su adam haa pardon ergenekon oldurmustu o askerleri PKK nerden cikmis apo da ergenekoncu filan ISRAILIDE ERGENEKON KURMUS HATTA! PERES 1 NUMARAYMIŞ!!11!!!1
-007- Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Tabii ki olay senaryodan da ibaret olamaz diye bişey yok. Ama senaryo falan değilse kişi ve olay bazında tayyip haklı. Siyaset bazında haklı mı bilemem.
Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 http://cnnturk.com/video/dunya/2009/01/29/davosta.kriz.erdogan.perese.cok.sert.cikti/11480/index.html
Esh Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Tarafsiz Basin'dan sabah man$etleri: Vakit: PERES KOPEK OLDU Yeni $afak: TEVRATLA TOKATLADI Zaman: DAVOSTA BIR CESUR Taraf: MAZLUMÚN SESI ERDOGAN Sabah: BOMBA OYLE ATILMAZ BOYLE ATILIR Fanatik: Erdogan'dan Muthi$ Vole Fotomac: Peres'e Final Tokadi Fotogol: Real'in Son Bombasi Erdogan
Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 İleri ve gelişmiş bir millet olmak için katillere ruhumuzu satmak zorunda değiliz.
Prawler Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Senaryo degilse bence de hakli ama tepkisi yanlis gibime geliyor. Ayrica hala senaryo olduguna inaniyorum ben.
Norak Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Esh said: Yeni $afak: TEVRATLA TOKATLADI lolol :D
nedanko Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 1 minutes, 1 minutes, olmaz, 1 minutes Ataturk? happened. (turkcesi yasandi bitti saygisizca.) Peres in konusmasini ariyorum goren var mi?
matama Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 yalniz huun a guluyorum :) savunacak birsey bulamayip ya artik boyle yapsak iyi olur demis horizon a gelince orada bilmemne cocugu tayyip bile dense o sekilde cevap verilmez, diplomasi denen birsey var. onun disinda o ovdugunuz memleketler venezueladir kubadir irandir, bunlarin hangisinde yasamak istersin durust ol. tayyip in bu sefer cidden savunalacak bir hali kalmadi kaldiki cikip turkiyeyle ilgili birsey deseydi, cikar ben havalimaninda karsilardim tayyipi, ama oturupta filistin icin kendi milletini satan bir adami ciddiye alamazsiniz. bu kadar parti gozluguyle bakmayin .
raw power Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Tayyip'i mazumların sesi olarak görenler;şu tezkere zamanlarını da hatırlasa keşke...
Öne çıkan mesajlar