Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

RTE Strikes Back / Davos

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yanniz birde isin komigi "akpli dgeilim ama akp rullaz" ci tayfa biz zamaninda AKP cok zayif ve onursuz bir dis politika izliyro dedigimizde "ONURSUZLUK DEGIL ULUSLARARASI KONJEKTUR OYLE AMERIKAYA KAFAMI TUTCAZZZ!!!!" derken bugun "ONURSUZMU DAVRANSAYDI HAAAA????" modundalar

seviyorum sizleri
sehitler konusunda hamas icin sarfettigi eforun %10 unu sarfetmedi su adam

haa pardon ergenekon oldurmustu o askerleri PKK nerden cikmis
apo da ergenekoncu filan

ISRAILIDE ERGENEKON KURMUS HATTA!
Mesaj tarihi:
Yanlış değerlendiriyorsunuz olayı bence.Bir ülkenin başbakanını yemek zamanı geldi diye susturmak ayıptır.Konuşmasını bitirmesini beklersin sonra yemeğe gidersin.Hadi çok acıktıysan zamanımız doldu acele ederseniz seviniriz dersin ama susturmaya çalışmazsın.
Mesaj tarihi:
Profesyonel olacaksın abi bahsettiğimiz şey bir şahsiyet değil sen bir ülkesin senin ağzından çıkan tek salak kelime borsayı batırıyor sen kalkıp orada DO SHALL NOT KİLL fln diyorsun bu arada ben videoyu bbc de izledim gayet peres bişey yapmamış gibi gözüküyor sonuçta adam oturuyor yerinde hani buda size ayrı bir mesaj kalkıp kimseye artık peres suçlu erdoğan suçsuz denmez

Yaptığı şey iyi değildi sonuçta bir ülkeyi yönetiyorsun duygusallık son planda olmalı
Mesaj tarihi:
ntvde peresin konuşması çıktı. Adam bariz el kol hareketiyle bağırıp çağırıyor. Duyma problemiyle alakası bile yok sert konuşuyor adam.

(offensif tarzda tayyibe falan bakıyor böyle arada, hitlerden beter konuşmuş)

tayyibin tonu yüksek ve tarzı yanlıştı diyen arkadaşlara cevaben konuşmayı izleyin derim.
Mesaj tarihi:
Hala videoyu tam seyretmeden yorum yapanlar var ya birşey demiyorum. Hatta demin skyturk te emekli büyükelçiyi çıkardılar konuşuyor adam. Adam konuşmayı seyretmemiş , sadece olay anlarını haberden seyretmiş yorum yapmaya kalkıyor.

Bu adamlar böyle yapacaksa , paticik ahalisi neylesin çok normal karşıladım.
Mesaj tarihi:
"lafı ye otur yerine" edasıyla konuşan bir israil cumhurbaşkanına karşı uygun tavrı göstermiş tayyip. ayrıca moderatöe müdahale edip susturmaya çalışana kadar da sesini yükseltmemiş.

sonuç çirkin olmuş olabilir ama peres hakettiğini almış.
Mesaj tarihi:
Peres özür diledi : "Olanlardan büyük üzüntü duyuyorum. Türkiye ve İsrail arasında güçlü ilişkiler var. Türkiye'ye ve şahsınıza büyük saygı duyuyorum. Sesimin duyulmadığını sandığım için sesimi yükselttim"

http://cnnturk.com/2009/dunya/01/29/peres.olanlardan.buyuk.uzuntu.duyuyorum/511245.0/index.html
Mesaj tarihi:
said:
Sesimin duyulmadığını sandığım için sesimi yükselttim

Kolpa. Peres'in konuşmasını izleyin. NTV'de de şuan ntv haber müdürü mete çubukçu Peres'in bariz saldırgan ve yalan konuşma yaptığını anlatıyor.
Mesaj tarihi:
Nobel Barış ödülü değil oradaki konu tam olarak,ayrıca Nobel ödülleri gayet saygın kişilere verilir onun tartışması yapılamaz,

Herşeyi bir kenara bırak,sen bir ülkenin başbakanısın.Karşındaki sana saygısızlıkta yapmışsa 80 yaşında bir adam var,sen direk reis gibi konuşmaya giriyorsun.Orada sözünün kesilmek istenmesi gayet normal çünkü adam direk olay çıkarmak için konuşmaya girmiş,akşam yatakta düşünmüş herhalde yarın böyle yapsam diye atarlara geliyor.

Orada yapacağı şey,kendisine yapılan saygısızlığa en saygılı biçimde,düzgün bir üslüpla herşeye rağmen kendini ifade edecekti,moderatör lafını kesmeye kalkarsa düzgün bir üslüpla lafını da koyardı,sonra atarı verir kalkar alkışı herkesten alırdı,doğulu temsilcilerden vs. değil

Ayrıca o muhabirin konuşması gayet normaldi yani gazetenin görüşünü vs. bilmeme rağmen gayet düzgün konuştu ve haklıydı.

Perez çok saçma konuşmuş onu da belirtmek isterim.Benim takıldığım tek nokta Tayyip'in tavırları vs. Yapılmaması gerekirdi,hata yaptı
Mesaj tarihi:
Ntv de mete çubukçuyuda dinlemenizi tavsiye ederim , ateşkes olduğu gibi gazzeye gidip çekimler yapan dolaşan gazeteci.

adamın dediği , filistinin gazzede yapılaşacak arazisi kalmadı diyor. Geçen gün haberlerde gördüğümde , inanın ya da inanmayın , adamlar tarlaları yakmışlar , ağaçlaru yakmışlar arazi ortasında duran. Hayvanları bile öldürmüşler.

Diyebilcek birşey yok. Gazzeden peretz çekildik diyor , mete çubukçu diyor hayır yalan çekilmediler. Olayı orada canlı gören gazeteci.
Mesaj tarihi:
Boylece Amerika ve Israil Erdogan'in oylarini garanti altina alirlar guzel bir senaryoyla. Ne olur ne olmaz, belediye secimleri o kadar onemli degil ama arada sirada boyle duygulari kabartip insanlarin Tayyip sevgisini pekistirmek onemli.

Ulke her zamanki gibi bu iki gucun istedigi gibi yonetilmeye devam edeceklerdir. Tayyip olsun olmasin. O putlastirdiginiz Ataturk gelip adam edemeyecegine gore, ki bence adam mezarindan cikip ayaklansa bile kurtaramaz artik Turkiye'yi bence.

Bizim liboslar ve halk da sevinir Israil'e hakkini bildirdi diye.
HELAL OLSUN ERDOGAN'A!

Sizi cok guzel bir youtube yorumuyla bas basa birakiyorum:
said:

fksniper (4 minutes ago) Show Hide
0
Marked as spam
Reply | Spam
helal olsun atatürkten beri böyle dünyaya kafa tutabilen bi lider cıkmamıştı allah yardımcısı olsun. bu insanın samimiyetine inanmamakta ısrar edenleri sagduyuya davet ediyorum
Mesaj tarihi:
Viktor said:
yanniz birde isin komigi "akpli dgeilim ama akp rullaz" ci tayfa biz zamaninda AKP cok zayif ve onursuz bir dis politika izliyro dedigimizde "ONURSUZLUK DEGIL ULUSLARARASI KONJEKTUR OYLE AMERIKAYA KAFAMI TUTCAZZZ!!!!" derken bugun "ONURSUZMU DAVRANSAYDI HAAAA????" modundalar

seviyorum sizleri
sehitler konusunda hamas icin sarfettigi eforun %10 unu sarfetmedi su adam

haa pardon ergenekon oldurmustu o askerleri PKK nerden cikmis
apo da ergenekoncu filan

ISRAILIDE ERGENEKON KURMUS HATTA!

PERES 1 NUMARAYMIŞ!!11!!!1
Mesaj tarihi:
Tabii ki olay senaryodan da ibaret olamaz diye bişey yok. Ama senaryo falan değilse kişi ve olay bazında tayyip haklı. Siyaset bazında haklı mı bilemem.
Mesaj tarihi:
Tarafsiz Basin'dan sabah man$etleri:

Vakit: PERES KOPEK OLDU
Yeni $afak: TEVRATLA TOKATLADI
Zaman: DAVOSTA BIR CESUR
Taraf: MAZLUMÚN SESI ERDOGAN
Sabah: BOMBA OYLE ATILMAZ BOYLE ATILIR

Fanatik: Erdogan'dan Muthi$ Vole
Fotomac: Peres'e Final Tokadi
Fotogol: Real'in Son Bombasi Erdogan
Mesaj tarihi:
yalniz huun a guluyorum :)

savunacak birsey bulamayip ya artik boyle yapsak iyi olur demis

horizon a gelince

orada bilmemne cocugu tayyip bile dense o sekilde cevap verilmez, diplomasi denen birsey var. onun disinda o ovdugunuz memleketler venezueladir kubadir irandir, bunlarin hangisinde yasamak istersin durust ol.

tayyip in bu sefer cidden savunalacak bir hali kalmadi

kaldiki cikip turkiyeyle ilgili birsey deseydi, cikar ben havalimaninda karsilardim tayyipi, ama oturupta filistin icin kendi milletini satan bir adami ciddiye alamazsiniz. bu kadar parti gozluguyle bakmayin .
  • Yeni Oluştur...