Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 adam ya ankaranın diğer ucuna yolladı, ya da arka topladı geçen zamanda. sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Sonuç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 fede said: evet kermit. çinçin himmet taksi durağına sor beni, PATİCİK de, FEDE filan de. ÇİNÇİN de. de bi. kime sorsan gösterir gülmedim anırdım resmen ya :D lksjadfhlakjhwömaözmxc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 köfte ekmek ısmarlayana hacı hüsrev ve kasımpaşadan ganker bulurum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 fede'ye şekil yok ulen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 abi çinçin demiş 1000 papel versen bulaşmazlar adama. bence git efendi efendi 'bak bilader konuşalım sen delikanlı adama benziyosun...' ayağına yatıp öpüşerek ayrıl asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 kermit den neden bu kadar korkuyosunuz anlamadım zenci ve 3 metre mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 ginaly said: ama fedeyi asla satmam dostum. ASLA. [LARGE]BUNU O KOCA KAFANA SOK TAMAM MI ! [/LARGE] Ne duruyosun şapşal öpsene onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Barathrum said: köfte ekmek ısmarlayana hacı hüsrev ve kasımpaşadan ganker bulurum :D kokoreçe çinçinden fcuker bulurum bende :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YLL Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 4Ever said: Sonuç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Ses çıkmadığına göre fede rahmet. Kermit ya kaçtı olay sonrası ya yakalandı, emniyette göz altında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 abi iki saattir post atıyorum ya. adama gel dedim gelmedi. hAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 ben hayattayken fedeye kimse bişey yapamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 gelemez tabi, tayyip forumda saçmalayınca iran'a geri dönmüştür durum değerlendirmesi için. döner yakında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Apis said: Ses çıkmadığına göre fede rahmet. Kermit ya kaçtı olay sonrası ya yakalandı, emniyette göz altında. oha bu adam bunca zaman anlatamamışmı knedini. tabii ki cinayette kullandığı ateşli silahla birlikte en yakın emniyet amirine gidip "falanca adresli ikametgahtaki maktulü bu silahla öldürdüm. azmettiren ve ya etkisi altında kaldığım kimse yoktur, tamamen kendim planlayıp eylemi gerçekleştridim. pişman değilim" dedi ve kendini türk adaletinin kollarına bıraktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Türk adaletinin kollarına planlayarak öldürdüm diye bırakırsa kendini Türk adaleti biraz kan alabilir yalnız, planlama kısmını çıkarıverelim biz ifadeden. Planlama nitelikli hal, sakın planlayarak adam öldürmeyin. Öldürürseniz de planladım demeyin, hemen beni arayın. Hemen beni arayın kısmı geyik, adam da öldürmeyin. Nasıl kıvıracağımı şaşırdım sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 günaydın=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 fedeyle sabaha kadar uzun uzun konuştuk sorun holloldu. kafası güzelken yazmış boş bulunmuş. fede 6 ay boyunca benim ankara da dağıtım görevimi yapacak. işi genişletiyoz tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 utopia said: Elini kana bulama Gökalp=/ bununda etkisi oldu tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 kandan kana değişir bence o durum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 ben başını kaçırdım ya. noldu da bu oldu anlatsanıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 sonuç ? dayak yokmu şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Eternalus said: ben başını kaçırdım ya. noldu da bu oldu anlatsanıza boşver başı iyi degil zten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 kermit said: utopia said: Elini kana bulama Gökalp=/ bununda etkisi oldu tabi ah canım <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 akıllı dur finlandiyada orayada getirtme beni selin asdgas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar