ChoTaa Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 selam arkadaşlar, İstanbul'da, 19,20,21,22 Mayıs'ta ön elemeleri, 23 mayıs'ta da finalleri gerçekleşicek bir paintball tunruvası düzenleniyor. Turnuva, Selami Çeşme'deki Özgürlük Parkı'nda gerçekleştirilicek. Organizasyon "Üniversiteler Arası Stratejik Paintball Turnuvası" olduğu için, katılanların büyük bölümü üniversite öğrencisi olucak. Fakat üniversite öğrencisi olmayan ve 18-25 yaşları arasında bulunan arkadaşlar da katılabilcek. [üni. öğrencisiyse üst yaş sınırı yok] ... "Turnuva elemeleri saat 10.00 ile 20.00 arasında, finalleri ise 10.00 ile 22.00 arasında gerçekleşecektir. Turnuvada toplam 200 takım mücadele edecektir. Karşılaşmalar eleme yöntemi ile oynanacak ve puan durumuna göre sıralama yapılacaktır. Her gün ilk 6’ya giren takımlar finallere katılmaya hak kazanacaktır. Finaller 23 Mayısta oynanacaktır. En centilmen, en komik giyinen ödülleri dahil olmak üzere çok çeşitli ödüller ve kupa, törenle verilecektir" ... "• Takımlar 5’i as, 1’i yedek olmak üzere toplam 6 kişiden oluşmaktadır. • Kişi başı katılım ücreti 15 milyon T.L. + KDV’dir. [takım ücreti 75 milyon T.L] • Karşılaşmalar eleme yöntemiyle oynanacaktır. • Her takım ilk turda elense bile en az 2 karşılaşmaya katılmış olacaktır. • Eşleşmeler açık kura yöntemiyle yapılacaktır. • Karşılaşmaları özel eğitilmiş profesyonel paintball hakemleri yönetecektir. • Turnuvaya katılanlara koruyucu maske, kıyafet, 1 adet paintball silahı, boyun bandı, 1 adet CO2 tüpü tarafımızdan temin edilecektir. • Karşılaşmaların oynandığı süre boyunca meydana gelebilecek olaylara karşı tam teçhizatlı ambulans, saha içi ve dışı güvenliğini sağlayacak olan profesyonel güvenlik ekibi hazırda bekleyecektir. " turnuva, "sancak kapmaca" kurallarıyla oynanıcaktır. Bu tarz oyunda, iki takımın da kaleleri vardır ve burda bayrakları bulunmaktadır. Kazanmak için, karşı takmın bayrağını kendi kalenize getirmeli ya da karşı takımın tüm elemanlarını vurmalısınız. tavsiyem bu organizasyonu kaçırmamanız, çünkü normal şartlarda ederi 25 milyon eden bi oyun. Ayrıca eğer ön elemeleri geçip de finallere kalırsanız, ekstra ücret ödemiyorsunuz. katılım başvurusu için bana ulaşabilirsiniz. [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 bi dakka bi dakka paintball'da asıl para mermilerden sokulur, ondan haberdar et bizi =)[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 niye öyle bi yaş sınırı koyarsınızki öff...[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 16 yaşımla yarınızı alırım lam:P hayret bişii eheh ya harbi patintball yazıodu amanin amanin ekşın çıktı dedim baktım 18 yaş öeah dedim[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 bu işte oğuzamcamızın eline su dökülmez :) (yalakalığa bak be)[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Hep çok istemişimdir Paintball oynamak ama hiç fırsat olmadı... Bu turnuva da denemem için uygun deil sanırım..Yani eğlenceli olmaz ezilirim. =) Daha önce pati olarak Paintball buluşması ayarlamaya çalıştım ama olmadı ühühühüh..[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 paintball ama pati istanbul ekibi bi içmeye gidebiliyo galiba pek ekşına giremiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 said: Chemical, 12 Mayıs 2004 03:09 tarihinde demiş ki: 16 yaşımla yarınızı alırım lam:P hayret bişii eheh ya harbi patintball yazıodu amanin amanin ekşın çıktı dedim baktım 18 yaş öeah dedim haushdua :D bak adama battal gazi :P[signature][hline][b]never ask me systematic questions all you do is talk I am coming at you full speed walk on the sidewalk. I will smack your motherfucken face this is not a fucken race so don´t make me chase and place you in space and erase. Cut that fricken noise I sit on the white section with the black voice you don´t have a choice my rap destroys. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 bi de het$at koymak serbest mi :D[signature][hline][b]never ask me systematic questions all you do is talk I am coming at you full speed walk on the sidewalk. I will smack your motherfucken face this is not a fucken race so don´t make me chase and place you in space and erase. Cut that fricken noise I sit on the white section with the black voice you don´t have a choice my rap destroys. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 ahaha özgürlük parkımı??ulan karşı sokak be o hemen katılıyım!allaa hep paintball oynamak istemiştim yaşasın yeho... *!Bi anda Antalya'da okumakta olduğunu hatırlar* ofof ya başka şehirde okumak berbat bişey... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Hehe özgürlük parkı benimde karşı sokak da gel gör ki yaş sınırı kötü oldu yoksa alayınızı alırdım aşağı :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 paintball u patiball diye okuyup "alla alla ne ola acabaa" diye konuya balıklama dalmak... işte budur[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crepuscolo Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 yaa kuralım bi ekip gidelim anasını satayım dağıtalım şöle bir ortalığı ?....[signature][hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cobra007 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Yav topici açan arkadaş eğer sen bu işleri ayarlıyorsan bizim patimize bi turnuva ayarlarmısın bi ara ya:) vala istanbulda Şu şu tarihte paintball turnuvası var desek kimseye iş düşmese direk fiyatları ve getirmeniz gerekenleri böyle yazsak üşenip gelmicek insan yoktur bence -chemica- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 ewt 2 kişi oldu 4 kişi kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crepuscolo Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 harbiden yaaa kuralım bi ekip gidelim hadi millet ???[signature][hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 crepus + ben doldurun hadi devamını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChoTaa Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 maçlar 10'ar dakikadan olucak. belirtildiği gibi, ödediğiniz ücret karşılığında en az 2 maç garantiniz var. maç başına 15 mermi veriliyor. bu yaş sınırı üniverstede okumayanlar için geçerli, bunun nedeni de, turnuvanın "üniversiteler arası" olmasından kaynaklanıyo. şu organizasyonu başarıyla bi sonlandıralım da, sonraki turnuvaları ayarlarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 15 mermi? 10 dakka içinmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChoTaa Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 evet 10 dakikalık maç için standart olarak 15 mermi* veriliyor. 2 maç arka arkaya yapılıcak [iki set gibi düşünebiliriz]. böylece iki maç için 30 merminiz varsa, idareli kullanarak taktiğinizi belirleyebilirsiniz. ayrıca bi kaç önemli gelişme oldu; - 18 yaş sınırı kalktı, fakat yine de takımda en az 1 tane üniversteli olması gerekiyor. [1 üni'li + 4 tane 18 yaş altı olabiliyor] - *isteyenlere ekstra olarak 100 mermi 10 milyon TL'den satışa sunulacak. böylece 10 milyona takımdaki herkesin 30'ar mermisini 50'şer mermiye çıkarabilirsiniz. ya da daha fazla. farkettiğiniz gibi bu iki değişiklik çok önemli. bunların nedeni, 18 yaş altında olup da katılmak isteyenlerin fazlalığıydı. hepinize hayırlı olsun, çıkarın artık takımlarınızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 ii fikir aslında finallerden önce ii stres atılır..bide her üniden 1 takım mı katılıo yoksa istedigimiz kadar takım kasabilirmiyiz* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paintball a katılıcak ünili arıyorum:)[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 said: Chemical, 12 Mayıs 2004 21:52 tarihinde demiş ki: Paintball a katılıcak ünili arıyorum:) auasdhu :D[signature][hline][b]never ask me systematic questions all you do is talk I am coming at you full speed walk on the sidewalk. I will smack your motherfucken face this is not a fucken race so don´t make me chase and place you in space and erase. Cut that fricken noise I sit on the white section with the black voice you don´t have a choice my rap destroys. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Valla hem Paintsign de izlediğim maçlardan,hemde netten cektiğim videolardan izlediğim kadarıyla söyleyebilirimki. Bir sette kazanmak için oynuyorsanız rahat 300+ mermi kullanmanız gerekiyor. Tabi aim im çok iyi attığımı vuruyorum(Rambo abiye saygılar) diyorsanız başka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 said: Chemical, 12 Mayıs 2004 21:52 tarihinde demiş ki: Paintball a katılıcak ünili arıyorum:) unili buldunda takımın devamı ne olucak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar