Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 O kadar üniversitelere geldik, geçim kaygısı başladı, iş kaygısı başladı fakat bu kız arkadaş dertleri baki kalacak sanırım. Konu kız arkadaş değil gerçi, adayıydı ^_^ Şimdi durum şöyle. Klasik olduğu üzere bir kız var :) Ve hani kendisi için uğraştım gerçekten. Çevresini tanımıyordum, kendisiyle görüşemiyorduk, vakitler uymuyordu. Her bir sorunu halletmeyi başardım. Bu şansıma tanıştığımızdan bir iki hafta sonra erkek arkadaşından ayrıldı ki benim erkek arkadaşı olduğundan haberim yoktu o zamana kadar. Özeli konusunda ketum davrandığı için bir süre bu konuları çok konuşamamıştık. Çok uzatmadan dediğim gibi engelleri kaldırdık ortadan birer birer. Günleri birlikte geçirmeye başladık, birbirimizi iyi tanıyacak vaktimiz oldu. Sürekli yemeğe gideriz, şuraya gideriz vs. gibi planlar yapmaya başladık. Fakat final döneminde olduğumuz için ve ikimizinde ders durumlarını acilen kurtamamız gerekmesi nedeniyle o ara çok birşey yapacak fırsatımız olmadı haliyle. Ders çalışıldı, yemeğe gidildi; ancak o kadar. Sonra ikimizinde final dönemi geçti gitti. Birbirimize yakın oturmadığımız için tek görüşme noktamız msn ve telefon malesef. Kendisinin ve benimde çeşitli kurslarımız düzenli hastane seferlerimiz vs. olduğu içinde msn görüşmelerimiz haftada iki üç kezle sınırlı kalıyor. Böyle bir atmosferde msni bırakıp dışarda görüşmek daha sağlıklı olur diye düşündüm haliyle. Kendiside geçen hafta benle sinemaya gitmek istediğini "birlikte vakit geçirmenin hoş olduğunu" söyledi. Zaten öncedende bir sürü planımız olması nedeniyle artık zaman belirlemek istedim. "Bana sorun olmaz sen tarih söyle" demesi üzerine "Yarın gidelim uygunsan" dedim. Saat gece 3 gibi birşeydi. Bununda ailesi biraz herşeye burnunu sokan yapıda. O saatte herkes uyuduğu içinde planını ailesiyle konuşamadı. "Ben benimkilerle bir konuşayım uygun zamanda sana haber vereyim en iyisi" dedi(ailesi karışıyor herşeye eheh). Bundan sonrası ilginç, sürekli birşeyler yapalım diyerek planlar üreten kız sinema işini yatırdı. Birkaç gün sonra aynı yerde farklı saatlerde olacaktık. O gün mesaj attım. Erken gelirse biraz bişeyler yaparız diye düşünmüştüm. Hani ısrarcı gözükmemek adına diye mi düşündüm yoksa kontör sıkıntısı olduğundan mı emin değilim ama "işini ayarlayamayacak gibiysen mesaj atma, boşuna yazmasın" gibi bir ibare bile ekledim. Fazlaca uykucu olduğundan, bayağı bir geç saatte "mesaj atma demişsin ama kendimi tutamadım. sen orada çoktan işini halletmişsindir bile ama ben hala yataktayım kusura bakma ya" şeklinde yanıt geldi :) Bu kısımda kasıtlı olarak geç mesaj attığını düşünmüyorum gerçekten çok geç uyanıyor çünkü. Herneyse böyle iki başarısız buluşma denemesinden sonra haliyle bir daha şansımı denememeye karar verdim. Ama olanları düşününcede ne olduğunu tam anlayamıyorum. İlk seferinde sinemaya gidelim diyerek konuyu kendi açtı. Üzerine iltifatta etti. İkinci seferde de talihsizlik oldu diye düşünüyorum. Finaller bitmeden önce samimiydik bayağı bütün günü birlikte geçiriyorduk. Benden soğumasına neden olacakta birşey yaptığımı düşünmüyorum. Daha önceden ne konuşuyorsak onları konuşmaya devam ettik. Farklı birşey yapmadık. Üzecek, kızdırcak bir durumda olmadı. Hani karşılıklı hamle yapıyorduk ve ilerliyorduk. Bütün çevremiz bizi sevgili sanıyordu zaten. Fakat kendisi son bir haftada o hamlelerini kesti. Şimdi açıkçası düşünüyorum, bu eski sevgilisiyle bir araya mı geliyor acaba? Doğrudan sormadım ama sonuçta öyle birşey olmadığını söyledi. Beni yedekte tutmayı mı planlıyor acaba diye düşünüyorum. Sonra acaba çekiniyorda benden mi hamle bekliyor diyorum. Daha önceden konuşmuştuk bunu. Beni eve dönüş yolunda gördüğü vakit birlikte dönmek için eski tanıdıklarını bırakıp yanıma geliyordu. Bende "Böyle yaptığın zamanlarda benle vakit geçirmekten hoşlandığını anlıyorum. Demek ki doğru birşeyler yapıyorum" benzeri birşey dediğimde gülerek "Ama bu seferde ben rahatsız edip yapışıyor muyum emin olamıyorum. Sadece bana yıkma" demişti. Şu anda da böyle birşey mi beklediğinede emin olamadım açıkçası :) Böyle böyle bir sürü fikir ürettim ama sonuç bulamadım. Israrcı olmak falanda istemiyorum. Zamana bırakayım diyorum. Ama hani bir belirsizlik olması beni rahatsız ediyor. Olmayacaksa olmaz tabi, intihar ederim modunda değilim ama yapabileceğim birşey varsa denemeden pes etmeyi istemiyorum. Çok uzun ve karışık yazmışım ama kafanızda kabaca resmin belirmesi için uğraştım. Kişisel ilginç bir yer. Bazı insanlar ciddi açılan konuya komik mesaj atmaya çabalıyorlar ama aradan bir iki konuyla ilgili mesaj atılması bile farklı insanların görüşünü alabilmem açıdan çok faydalı :)-D Sizinde fikrinizi almak istedim. Belki benim düşünmediğim farklı bir açı katabilirsiniz olaya ya da ne yapmam gerektiği konusunda yönlendirebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 yedeksin sebebini açıklıcam sonra çok uykum geldi dfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 ehe aklıma gelmedi değil :) ama ama uyku :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Hmm,şimdi asıl soru ayrıldığı sevgilisiyle ne kadar süredir çıkıyodu ve acaba ne sebepten ayrılmıştı(iş,aile,başka bi kız).Bence kızın biraz üzerine git,gönlü varsa zaten oda gelicektir,amaaaa eğer bahaneler türemeye devam ederse o işte bişey vardır,ayrılık çanları çalıyodur söyliyim. Eğer bi buluşma daha ekerse git konuş "böyle kaçarak kendini soğutmaya çalışmaktansa konuşarak problemi veya sorunu çözmeye çalışalım" de. P.S:Eski sevgili kadar nefret ettiğim kişi yoktur,her yerden maydonoz olur çıkarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Hmm biraz daha dene diyorsun yani. Bende iki seferde iş yatınca çokta üstelemeyeyim diye düşünüyordum. Hani cidden eski erkek arkadaşıyla bir durumu varsa veya pogodinin dediği gibi yedek kontejyanında görüyorsa kendimi onun için harap ediyor gibi gözükmek istemiyorum açıkçası. Ama işte emin değilim ki görüşünüzü merak ediyorum tabi ^_^ Şu durumun aslını öğrenebilsem cidden iyi olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Benim aklıma arkadaş caydırma durumu geldi. Sanki birileri birden o uzakta işte buluşamıyorsunuz, olmaz falan diyip kızın aklını çelmiş gibi. Fakat senin dediğine göre kızın senin yanında zaman geçirmek için tanıdıkları ile zaman geçirmekten vazgeçebilmesi birinci cümleyi yalanlarken seni yedek yapıyor diyor ve postumu pogodi +1 diyerek sonlandırıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bah Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 bence yedekten ote kiz daldan dala hoplamayi sevmiyor sadece.daha birinden ayrilali 2 hafta olmusken hop sana gelirse ozaman sorun vardir bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Kişisel bölümünde ilk ciddi cevabım sanırım. Neyse efenim konuya gelelim. Valla, aklımdan bir sürü şey geçiyor da, hiç birisi iyi değil. 1- Yedekte tutma demişler, kızın kişiliğiyle ilgili birşey bu. Anlarsın zaten niyetinden, böyleleri çok rahat tespit edilebilir. 2- Eski erkek arkadaşına karşı hala birşeyler hissediyor olabilir, ya da ayrılığın hemen ardından biriyle birşeyler yaşamak istemiyor olabilir. Ama, ayrılmadan önce sana niye sevgilisi olduğunu söylemedi? Bence kilit nokta bu. Ne demek oluyor mesela bu onu anla önce hatta sor kendisine. Seninle gayet güzel konuşuyor, takılıyor vs. 2 hafta sonra gelmiş, sevgilim vardı ayrıldım mı diyor? Saçma abi, zamanında niye dememiş, seni kaçırmamak içindir muhtemelen. Olayın tersi olsa anlarım, sevgilisine senden bahsetmez adam çok kıskançtır gereksiz gerginlik olmasın vs diye (senle çıkma ihtimali yoksa, sadece arkadaşsınız ve hep öyle kalacaksınız diye düşünüüyorum). Ama burda, senin onun sevgilisi olduğundan bile haberin yok, saklamış resmen. Çok sakat birşey, burda empati kurmak önemli bence. Hoş empati doğru kelime mi bilmiyorumda, bu kızın seninle çıktığını düşün aynı şeyi sana da yapabilir. Senle çıkarken, başka bir erkekle muhabbete girip sevgilisi olduğunu bile söylemez. Kan çıkar pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 fazla ısrarcı gözükmesen de biraz ısrarcı gözük, ona ilgi gösterdiğini değer verdiğini anlasın. yoksa şimdi vazgeçersen kız da 2 gün benimle olacak sıkılınca ayrılacak diyerekten başlamadan bitirir. ısrardan ziyade kararlı olduğunu belirt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 bugün 3 tane sınavım varken merak edip burayı okudum.. vercek cvp bulamadım saygılar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 günaydın. hayvansı bi şekilde yedeksin demişim ama tabi bu benim kendi görüşüm. benim aklıma 2 seçenek geldi, ya kız hala eski sevgilisinin etkisinde ya da durup dururken yedekte tutuyor. belki sende eski sevgilisinin özelliklerini falan arıyodur, o yüzden bi yaklaşıp bi uzaklaşıyodur. belki de yapı olarak böyle bi kızdır. senin ona gösterdiğin ilgi hoşuna gidiyodur ama aslnda bi ilişki istemiyodur. eğer uzun bi ilişkiyse bitirdiği biraz yalnız kalmak istiyor bile olabilir. saydıkça aklıma seçenekler geliyor. eğer çok kafana takmıyosan zamana bırak. ama üzülüyosan da açık açık konuşmaya çalış. hani kızda umut var belli ki hoşlanmış ama böyle don lastiği gibi de uzatılmaz. başlamadan yıpranır bişeyler. edit: benim diceklerimi greeny demiş zaten boşuna mı yazdım ben şimdi sdf. ayrıca erkek arkadaşı söylememe konusuna katılıyorum. yapılır böyle şeyler. sen öğrenip neden söylemedin dersin, sormadın ki der. baksana ayrıldıktan sonra söyleyip boştayım sinyalleri vermeler falan. ayrıca ailesinin o kadar tutucu olduğunu da sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 genelde böyle durumlarda derler ki kendini birazcık çek, power of goodbye kullan falan. bunu yap, ama nasıl yap? önce al kızı karşına böyle böyle ben sana yazıyom diye konuş. (yazıyom deme tabi eheh) zaten önünde iki ihtimal var: 1) evet. mutluluklar dileriz. 2) hayır. bu noktada power of goodbye'ımızı kullanmaya başlıyoruz, hafif ilgimizi çekiyoruz, mümkünse başka karı kızla ilgileniyoruz. FAQ - Neden önce kızla konuşup sonra power of goodbye kullanıyoruz? Konuşmadan önce yapılır ama bu? Eğer kıza ona yazdığımızı söylemeden önce yaparsak bunu, kızın her zaman "ulan bana yazıyor bu, şimdi de taktik yapıyor kerata, yemem böyle şeyleri" deme şansı var. Ama konuştuktan sonra yapınca kız ister istemez panik içine düşecektir, önceden kendisi hayır dediği için sahip olduğu kozu tamamen kaybedecektir. - Kızlar erkekleri yedekte tutar mı? Tutar şerefsizler. - Bir kızın bizi yedekte tutup tutmadığını nasıl anlarız? Aleni sorarız. Kızlar incinir, kırılır diye hiç üzülmeyin. Kızlar sahip oldukları zeka kapasitesinin algılayabileceğinden çok daha komplex düşünürler. Bu durumda da sapıtırlar, ne yaptıkları belli olmaz, belli bir mantık patterni izlemezler. Bugün kıza sor "napıyon lan sen beni yedekte mi tutuyon" diye. "Aa ne münasebet" der. Sonra başka bi cümle sarfedersin, onun üstüne başka bişeyler kurar kız, kurar kurar kafasında, sonra ne olduğunu anlayamaz. Karı kız sektöründeki yaklaşık 10 yıllık tecrübeme dayanarak söyleyebilirim ki kızlara sövmekten, onların kalbini kırmaktan korkmayınız. bişey olmuyo. Ayrıca yer, zaman vs. etkenlerden bağımsız olarak geçerli olan tek kural 4Stir. Unutmayınız. Paticik KarıKız Servisi olarak başarılar dileriz. PS: Noktalama işaretleri, paragraf kullanımı ve akıcılık nedeniyle ayrıca teşekkür ederiz. Herkes şöyle düzgünce yazsa da biz de güzel güzel cevap yazsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 aynı sorun bende de vardı kızı arama bi hafta. ilaç gibi gelecektir. ayıptır sölemesi gtü tavanda şu anda kızın, kızı iplemeyerek o popoyu aşağı indirecen. sen üstüne gittikçe daha kötü olacaktır. bırak, başka kız ara, zaten bu işin olacağı varsa sen başkasını ararken "niye beni aramıyo ki" diye düşünür, üzülür. kız seni düşününce üzülüyosa işi başarmışsın demektir :) zaten olacağı yoksa, olmaz. kimseye çok bağlanma : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 ginaly beni böyle tavlamıştı mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 ginaly üstadım ol hocam ol :D skldjfş örtman ol bağa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 evet öyle yapmıştım. pogodiyi. tavlamıştım. tavlamışsım. haberim yok. pogodi kim lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 denemeler çok başarısız deil aslında. Hani gerçekten ilkinde ailesinden dolayı gelememiş olabilir ikincisin de geç kalkmıştır. Anladıım kadarıyla senle takılmak hoşuna gidio ama böle kızı mobilize edecek kadar heyecan vermemişsin kıza. Bunun nedeni tamamen kendisi ile ilgili oalbilir, senle ilgili olabilri veya dedikleri gibi eski erkek arkı ile ilgili olabilir. Onu da konuşarak sağlayamazsın zamana bırak, Daha teklif etme bence bi daha dışarı çıkmayı, hem kabul etmesse sen kötü olursun, biraz top onda gibi, istiosa o zaten sana sölicektir, istemiosa da öle zaman geçicek olmıcaktır bişey, tabi ki bekleme süreci irenç olucak ama, Kızla konuşsan ne konuşcaksın, Arkadaşssınız, birden böle karşısına "bik bikbik " die gelirsen o arkadaşlık da kalmayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 4S. Kaçarcasına uzaklaş yoksa alternatif S gelir (mıçmak). Çok pis patlarsın, kendini kaptırmadan, aman diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 ginaly said: evet öyle yapmıştım. pogodiyi. tavlamıştım. tavlamışsım. haberim yok. pogodi kim lan. sonradan editlemelerle tanımıyorum ayakları. msne alayım sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 4S demeyin ulan, felsefeye sosyolojiye veresim gelio kendimi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 ayrıldık lan biz. ayrıldık. okké? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Selam, Redeagle kardeşim öncelikle paylaşımın için teşeküürlldfdgdfsgf Öhm, neyse, Benden önce de dedikleri gibi "yedek" meselesine katılıyorum. Yani Erkek arkadaşının son günlerine denk gelmen sonrasında iyice ısınmanız falan, kötü niyeti olmasa da orda sen onun dayanağıydın yani bi yerde. Ben öyle düşünüyorum. Ve evet, eğer ki barışacak olursa erkek arkadaşıyla, bu üçgende tek zararlı çıkan senin beslediğin umutlar olacak. Hevesini kırmak istemem. Sen yine zaman ayır, yine onunla eğlen, ama olabileceği hep göz önünde bulundur ki çok bağlanmayasın. ben büyle diirem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Greeny said: Kişisel bölümünde ilk ciddi cevabım sanırım. Neyse efenim konuya gelelim. Valla, aklımdan bir sürü şey geçiyor da, hiç birisi iyi değil. 1- Yedekte tutma demişler, kızın kişiliğiyle ilgili birşey bu. Anlarsın zaten niyetinden, böyleleri çok rahat tespit edilebilir. 2- Eski erkek arkadaşına karşı hala birşeyler hissediyor olabilir, ya da ayrılığın hemen ardından biriyle birşeyler yaşamak istemiyor olabilir. Ama, ayrılmadan önce sana niye sevgilisi olduğunu söylemedi? Bence kilit nokta bu. Ne demek oluyor mesela bu onu anla önce hatta sor kendisine. Seninle gayet güzel konuşuyor, takılıyor vs. 2 hafta sonra gelmiş, sevgilim vardı ayrıldım mı diyor? Saçma abi, zamanında niye dememiş, seni kaçırmamak içindir muhtemelen. Şimdi olay şöyle, biz başta sadece muhabbet ediyorduk. Normal sınıf arkadaşlarından farkım yoktu. Çıkışları denk getirmeye uğraşıyordum, birkaç tasadüfi karşılaşma yaratıyordum falan. Kızdan erkek arkadaşı olduğunu sonradan duymayı burdan yorumlar gelinceye kadar çok garipsememiştim açıkçası. Bu kız özel hayatı hakkında hep ketum. Başka kızların sürekli dedikodu yapıp, erkek arkadaşlarını anlatmasından yakınan birşeydi. Hani yeni yeni muhabbet ediyorken erkek arkadaşından söz etmemiş olmasını garipsemiyorum bu nedenle. Biz takılmaya teknik olarak erkek arkadaşıyla ayrıldıktan sonraki hafta başladık. Fakat içinde bit yeniği olan kısımda şu. Ben erkek arkadaşı olaylarını öğrendikten sonra kızı üstelemeyeyim diye düşünmüştüm yine. O hafta kız birlikte yemeğe gidelim demeye başladı. Erkek arkadaşıyla ilişkisi bittikten sonra ne yapacağını bilemiyor herhalde. Fırsat gördüm değerlendireyim falan diye düşünmesi muhtemel. Ve evet kan çıkabilir :) fastreloader said: fazla ısrarcı gözükmesen de biraz ısrarcı gözük, ona ilgi gösterdiğini değer verdiğini anlasın. yoksa şimdi vazgeçersen kız da 2 gün benimle olacak sıkılınca ayrılacak diyerekten başlamadan bitirir. ısrardan ziyade kararlı olduğunu belirt. Arada kaldım işte. Cidden yedek durumunda görüyorsa ısrar etmeyi istemem açıkçası. eisenheim said: bugün 3 tane sınavım varken merak edip burayı okudum.. vercek cvp bulamadım saygılar.. kolay gelsin :D pogodi said: günaydın. hayvansı bi şekilde yedeksin demişim ama tabi bu benim kendi görüşüm. benim aklıma 2 seçenek geldi, ya kız hala eski sevgilisinin etkisinde ya da durup dururken yedekte tutuyor. belki sende eski sevgilisinin özelliklerini falan arıyodur, o yüzden bi yaklaşıp bi uzaklaşıyodur. belki de yapı olarak böyle bi kızdır. senin ona gösterdiğin ilgi hoşuna gidiyodur ama aslnda bi ilişki istemiyodur. eğer uzun bi ilişkiyse bitirdiği biraz yalnız kalmak istiyor bile olabilir. saydıkça aklıma seçenekler geliyor. eğer çok kafana takmıyosan zamana bırak. ama üzülüyosan da açık açık konuşmaya çalış. hani kızda umut var belli ki hoşlanmış ama böyle don lastiği gibi de uzatılmaz. başlamadan yıpranır bişeyler. edit: benim diceklerimi greeny demiş zaten boşuna mı yazdım ben şimdi sdf. ayrıca erkek arkadaşı söylememe konusuna katılıyorum. yapılır böyle şeyler. sen öğrenip neden söylemedin dersin, sormadın ki der. baksana ayrıldıktan sonra söyleyip boştayım sinyalleri vermeler falan. ayrıca ailesinin o kadar tutucu olduğunu da sanmıyorum. Günaydın =) Evet çok fazla ihtimal var aslında ve saçma birşey yapıp şansımı tepmek istemiyorum. Acayip uyuşabileceğim biri çünkü. Hani olmazsa intihar ederim gibi düşünmüyorum tabi :) Uzatmak benimde hoşuma gitmiyor ama işte saçma sapan birşeyde yapmak istemiyorum, kendisi bir hinlik yapmaya çalışıyorsa sürekli rezervde tutabileceği aptal aşık konumunda da durmak istemiyorum. Jadelith said: aynı sorun bende de vardı kızı arama bi hafta. ilaç gibi gelecektir. ayıptır sölemesi gtü tavanda şu anda kızın, kızı iplemeyerek o popoyu aşağı indirecen. sen üstüne gittikçe daha kötü olacaktır. bırak, başka kız ara, zaten bu işin olacağı varsa sen başkasını ararken "niye beni aramıyo ki" diye düşünür, üzülür. kız seni düşününce üzülüyosa işi başarmışsın demektir :) zaten olacağı yoksa, olmaz. kimseye çok bağlanma : ) Birkaç kişi daha tavsiye etti bunu. Bu şekilde davranmak mantıklı gözüküyor. Eğer o ilgilenirse duruma göre devam ederiz, eğer ilgilenmezse unutup gitmek lazım sonuçta. ginaly said: genelde böyle durumlarda derler ki kendini birazcık çek, power of goodbye kullan falan. bunu yap, ama nasıl yap? önce al kızı karşına böyle böyle ben sana yazıyom diye konuş. (yazıyom deme tabi eheh) zaten önünde iki ihtimal var: 1) evet. mutluluklar dileriz. 2) hayır. bu noktada power of goodbye'ımızı kullanmaya başlıyoruz, hafif ilgimizi çekiyoruz, mümkünse başka karı kızla ilgileniyoruz. FAQ ***faydalı bilgiler*** Ayrıca yer, zaman vs. etkenlerden bağımsız olarak geçerli olan tek kural 4Stir. Unutmayınız. Paticik KarıKız Servisi olarak başarılar dileriz. PS: Noktalama işaretleri, paragraf kullanımı ve akıcılık nedeniyle ayrıca teşekkür ederiz. Herkes şöyle düzgünce yazsa da biz de güzel güzel cevap yazsak. Eheheh sağolun :D Şu olan şeylerden sonra kendimi çekiyorum artık. Ama kızı alıp karşıma konuşamıyorum diye çekiyorum zaten abi :) Buluşamadıktan sonra telefondan ya da msn'den açık konuşmak çok güçlü bir hamle olmaz sanki. Fakat bundan sonra kesinlikle 4s kuralını baz almaya çalışacağım :D Mortis said: denemeler çok başarısız deil aslında. Hani gerçekten ilkinde ailesinden dolayı gelememiş olabilir ikincisin de geç kalkmıştır. Anladıım kadarıyla senle takılmak hoşuna gidio ama böle kızı mobilize edecek kadar heyecan vermemişsin kıza. Bunun nedeni tamamen kendisi ile ilgili oalbilir, senle ilgili olabilri veya dedikleri gibi eski erkek arkı ile ilgili olabilir. Onu da konuşarak sağlayamazsın zamana bırak, Daha teklif etme bence bi daha dışarı çıkmayı, hem kabul etmesse sen kötü olursun, biraz top onda gibi, istiosa o zaten sana sölicektir, istemiosa da öle zaman geçicek olmıcaktır bişey, tabi ki bekleme süreci irenç olucak ama, Kızla konuşsan ne konuşcaksın, Arkadaşssınız, birden böle karşısına "bik bikbik " die gelirsen o arkadaşlık da kalmayabilir. |Joker| said: 4S. Kaçarcasına uzaklaş yoksa alternatif S gelir (mıçmak). Çok pis patlarsın, kendini kaptırmadan, aman diyim. Dynun said: Selam, Redeagle kardeşim öncelikle paylaşımın için teşeküürlldfdgdfsgf Öhm, neyse, Benden önce de dedikleri gibi "yedek" meselesine katılıyorum. Yani Erkek arkadaşının son günlerine denk gelmen sonrasında iyice ısınmanız falan, kötü niyeti olmasa da orda sen onun dayanağıydın yani bi yerde. Ben öyle düşünüyorum. Ve evet, eğer ki barışacak olursa erkek arkadaşıyla, bu üçgende tek zararlı çıkan senin beslediğin umutlar olacak. Hevesini kırmak istemem. Sen yine zaman ayır, yine onunla eğlen, ama olabileceği hep göz önünde bulundur ki çok bağlanmayasın. ben büyle diirem. Teraziye bi tık o zaman sdf :D 4s'i baz alarak zamana bırak diyen bayağı pati var. Hak vermemekte elde değil. Bundan sonra aşırı bir gelişme yaşamazsak kendimi kaptırmam. Sorun olmaz sanırım. Sağolun varolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 sana tek tavsiyem var aynı durumdan çekiyodum ben de. ilgilendiğini göster fakat başkaına bişeyler bakın kendin adına ^^ sonra zaten hayat sana gülüyo bi şekilde ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Lexius said: sana tek tavsiyem var aynı durumdan çekiyodum ben de. ilgilendiğini göster fakat başkaına bişeyler bakın kendin adına ^^ sonra zaten hayat sana gülüyo bi şekilde ^^ (tu)bi de kızın burcu ne onu yazmamışsın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar