OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 homer ın azrail oldugu bölüm çok güzel demek istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 bencede demek istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 evet +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 southpark daha güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 viole said: southpark daha güzel hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 south park daha böyle 4chan tipi bi komedi. simpsons da zeka var ve daha guzel daha eğlenceli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 en komiği family guy ama en çok simpsons'ı seviyorum normal bi dizi gibi izliyorum southpark'da günlük sıradan geyikler yapamıyosun ama yinede eğlenceli bide futurama varmış sanırım ama onu izlemedim daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 hangi bolum o ya ben izlemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rawkon Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 viole said: southpark daha güzel değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 OogahBoogah said: homer ın azrail oldugu bölüm çok güzel demek istedim ağzına sağlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Family Guy sevmedim, sevemedim. South Park'ın Family Guy'la dalga geçen bölümünü izleyin, anlarsınız neden kalite yoksunu olduğunu. Simpsons da en iyisidir. Normal dizi gibi izlenir böyle çikolata yiye yiye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 iyi geceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 sanada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 güzelmiş gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 nileppezdel said: Family Guy sevmedim, sevemedim. South Park'ın Family Guy'la dalga geçen bölümünü izleyin, anlarsınız neden kalite yoksunu olduğunu. Simpsons da en iyisidir. Normal dizi gibi izlenir böyle çikolata yiye yiye :) o bölümü biliyorum. family guy'da hz.Muhammed'in karakterini yapmışlar film şirketi bunu sansürlemiş falan cartman sırf family guy'a gıcık oldugu için müslüman dostluguna bürünmüştü. klye'dan başka kimse farketmedi cartman'ın oyununu. işte bende o bölümden sonra family guy'a karşı bi antipati oluştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 kuzenim gülmekten masadan düştü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 halamın gülmekden dişleri çürüdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Farinal said: kuzenim gülmekten masadan düştü consu'un muydu o geyik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar