Loli-pop Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 açıldı mı bilmiyorum aradım ama malesef bulamadım açıldıysa özür dilerim kitlensin... izledim bütün milliyetçi duygularım kabardı... herkesin izlemesi gereken kısa film tadında bişey. yıllardır bizi bölememelerinin sebebini anlatan bi hikaye olmuş...Yıpransakta Biz Kopmayız Parçalansakta Ayakta Kalmasını Biliriz...
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 çok kötü rol yapıyorlar özellikle kız. ama tabi sondaki kürdan olayı süpermiş deniycem
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 yani içerik de bi enteresan sanki biri adama "ben türküm ama milliyetçi değilim ya da vatanım için ölmek istemiyorum" dese o herife saldıracakmış gibi bi havası var. e böldük işte.
AMO Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 boş cok boş . hic birsey anlattıgı yok bence .
suBzer0 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Anlayana sivrisinek saz , anlamayana davul zurna az...
-007- Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Filmi saçma/anlamsız, komik ya da rahatsız edici bulan arkadaşlar umarım bir gün Mars'tan kanlı sınırları olan Türkiye'ye başarılı bir iniş yapabilir. Oyunculuk hariç film on numara bence. Çok güncel ve gerçekçi bir film, hikaye değil yani. edit: Gerçek-çi'si fazla, gerçeğin ta kendisi bu! Gönül ister ki herkes rüyasından ve hayal aleminden uyanarak bilinçli olup bu acı gerçeklere göre hareket etse.
Lexius Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 abi tamam da lüks restoranda yemek yiyen bi adamın söylediği sözler bana biraz boş geldi. hayır zaten adam olanları söyleyip biz biriz diyo. çok basit bi düşünce bu yani ooo über milliyetçi bişeyler söylememiş yada yapmamış bence.. ayrıca oyunculuk toptan fail.
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Oyunculuk kötü evet ama senarist güzel yakalamış, gerçi filmin ortasında o kürdanlarla bişey yaptığını anlıyosun ama olsun gene de güzel bağlamış :D. Kız oyuncu sıfır yalnız, hadi erkek 1 2 alır :D
AMO Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Dunyadaki guclerin turkiyenın uzerınden oyunlar oynadıgı turkıyedekı grupları kıskırttıgı dogru bence de . Ancak ortada bir haksızlık , bir sorun yoksa trilyon dolar da harcasan insanları kıskırtamazsın(mesela obama baskan secıldıkten sonra hangi guc zencılerı kıskırtabılır ?). PKK nın silahlı bir orgute donusmesinin 80 darbesinden hemen sonra olması raslantı deildir (Bknz. diyarbakır cezaevi). Ulkenin bolunmemesini turk milletinin bolunmez butunlugune baglamak da en basitinden safca bence. Sanki guneydogudaki insanlara kendilerini ozgurce ifade etme hakkı ya da bi referandum hakkı verılmıs de ınsanlar turkıyeden kopmak istememis peh. 70 lerde asker/polis sagcıları desteklemedi mi ? Sonraki yılların mafya babalarını solcuları kırsınlar dıe desteklemedı mı ? O kanlı 1 mayıs'da neler yasandı ? Kurt aydınları sagcılar tarafından oldurulmedı mı ? Kurtlere sız dag turkusunuz kurt deılsınız bıle denmedı mı ? ya diyarbakır cezaevi ? Simdi butun bunlardan sonra ulkeyi bir arada tutan icimizdeki birlik beraberlik duygusu mu yoksa askerin polisin demir yumrugu mu ?
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 adamın herşyi bilen tavrı ve kadının hiç bir şeyi bilmeyen tavrı, + tabaga kan sürme. of çok kötü. abi böyle saçma şeylere mi ihtiyacı var bu insanların ülkelerini sevmesi için yapmayın gözünüzü sevem.
SPectre88 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 daha önce izlemiştim etkileyici ama oyunculuk çok kötü. bu arada o kürdan olayını denedik oluyor gerçekten...
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 AMO said: (mesela obama baskan secıldıkten sonra hangi guc zencılerı kıskırtabılır ?) özal cumhurbaşkanı olduktan sonra kürtleri kim kışkırttıysa o
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 ginaly said: izlemedim. ama çok kötüymüş. şimdi izledim. düşündüğümden de kötüymüş. facebook posted item'lara düşer yakında.
Chastise Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 ginaly +1. "profiline koymayan böyle olsun rörö" diye başlarlar. bomboş saçma sapan bişey yine.
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 zamanında onca insan sağ sol diye birbirini katletmiş bu ülke senelerce felç olmuş kaos olmuş onun üstüne darbe olmuş. dış güçler nasıl istediğine ulaşamamış nasıl kırılmamışız anlamadım ben zaten. yaşadığımız çağda kırılmak dediğin başka ülkelere tarafından komple işgal edilmek değil, başka ülkelerin senin ülkenin politikasını yönlendirmesi ve senin gelişimini onların istediği biçimde sürdürmen. bunların hepsi türkiyeye yapıldı zaten bu ayrımcılığa kurban giderek kırılmışız daha ne kırılcaz. olay milliyetçilikte değil olay ayrılmamakta ama hep ayrılmışız hep ayrılmışız, hala ayrılıyoruz
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 O kadar kötü rol yapıyorlar ki, 1.51'de dayanamayıp kapattım.
vivavale Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 AMO said: Dunyadaki guclerin turkiyenın uzerınden oyunlar oynadıgı turkıyedekı grupları kıskırttıgı dogru bence de . Ancak ortada bir haksızlık , bir sorun yoksa trilyon dolar da harcasan insanları kıskırtamazsın(mesela obama baskan secıldıkten sonra hangi guc zencılerı kıskırtabılır ?). PKK nın silahlı bir orgute donusmesinin 80 darbesinden hemen sonra olması raslantı deildir (Bknz. diyarbakır cezaevi). Ulkenin bolunmemesini turk milletinin bolunmez butunlugune baglamak da en basitinden safca bence. Sanki guneydogudaki insanlara kendilerini ozgurce ifade etme hakkı ya da bi referandum hakkı verılmıs de ınsanlar turkıyeden kopmak istememis peh. 70 lerde asker/polis sagcıları desteklemedi mi ? Sonraki yılların mafya babalarını solcuları kırsınlar dıe desteklemedı mı ? O kanlı 1 mayıs'da neler yasandı ? Kurt aydınları sagcılar tarafından oldurulmedı mı ? Kurtlere sız dag turkusunuz kurt deılsınız bıle denmedı mı ? ya diyarbakır cezaevi ? Simdi butun bunlardan sonra ulkeyi bir arada tutan icimizdeki birlik beraberlik duygusu mu yoksa askerin polisin demir yumrugu mu ? ortada bir haksızlık falan yok birilerine rahatlık batıyor o kadar.güneydoğudaki insanlarımız eğitim haklarından sağlık haklarından kısacası vatandaşlık haklarından yararlanmıyor mu?kendilerini özgürce ifade edemiyorlar mı?trt de kürtçe yayın var.kürtçe dil kurslarına izin verildi ama ne oldu bir kaç ay sonra açılan kurslar işsizlikten kapandı.referandum demişsin yapılsın referandum türkiye den baska hiç bi ülkede rahat yaşayamazlar ve inan hiç kimse vatanını terketmek istemez.çok isteyen varsa defolsun gitsin.ıraktaki yamyamların çıkarları birbirine girdiğinde gör bakalım neler olacak.barzani ile talabani yi kastediyorum.ikisi de birbirinden nefret eder.ikisinin de ırkları farklıdır. içimizdeki birlik beraberlik duygusu evet.benim çok tanıdığım var kürt vatandaşlarımızdan kız alıp kız veren.güzel komşuluk,dostluk ilişkisi olan. video ya gelince oyunculuk (td) içerik bakımından idare eder 8-)
Öne çıkan mesajlar