Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Atatürk rölfey'inin son hali

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

bugün geçerken bi resmini çekim dedim arabadan konuyu nereye açıcamıda bilmedimden buraya açdım daha önce açıldıysa böyle bi başlık bulamadım açım dedim neyse dayanamadım açdım :)

buyrun

Mesaj tarihi:
3 trilyona yapiyorlar onu, felaket yolsuzluk dondu.
Ayrica belediye sinirlari disina yaptilar, her seyiyle kacak carman corman bisey.

zaten belediye baskani cemil seboy hapiste su an, kolay kolay da cikamaz bi daha cok buyuk yolsuzluklari cikti ortaya. bugun baskan vekili seciyorlardi, noldu acaba.
Mesaj tarihi:
manisa - izmir yolu arasında bi yere yapılmıyor mu bu şey?
bide ne gerek varmış yapmaya 3trilyon da az para deil, veya madem böyle bişi yapılıyor dünyadaki en büyük en bilmemne fln olsaymış reklam yapardık hem.
Mesaj tarihi:
Yok abi manisayla ilgisi yok da buca belediyesinin sinirlari disinda bi kismi adamlar ozurlu oldugu icin.

3 trilyon tabi ki cok gereksiz yani, CHP itiraz etti hatta, Ataturk'e bile muhalefet mi yapiyosunuz falan dediler bi de. Benzer bi mask 200 milyar gibi biseye yapilmis bi belediyede, bundan basladi olay sonra bisuru sey bulundu falan filan.

Neyse su Seboy hapse girdi rahatladim yeminle, bazi insanlar cekiyo suclarinin cezasini super oluyo. Bi daha cikamaz kolay kolay bildigim kadariyla.
Mesaj tarihi:
aquila said:
lan googlelarken buldugum seye bak

http://www.flickr.com/photos/selcukcan/2175412953/

Burada da benzer birsey varmis biri gitmis anlatmisti, ben gidemedim daha..
Mesaj tarihi:
oha şilide gerici belediye baikanı varmış.

Penthesilea said:
Neyse su Seboy hapse girdi rahatladim yeminle, bazi insanlar cekiyo suclarinin cezasini super oluyo. Bi daha cikamaz kolay kolay bildigim kadariyla.

akp'den büyükşehir belediye başkanlığı bekliyordu, yapmadılar, buca'yı tekrar teklif ettiler(kazanması konti garanti), kabul etmedi, muhtemelen ya bağımsız ya da başka bir partiden girecekti (kazanması konti garanti 2), bir de öğrendik ki yolsuzlukları varmış, hapse girmiş (artık kazanamaz).

yolsuzluğu kesin vardır da zamanlama çok manidar.
Mesaj tarihi:
ben nasıl okuduysam artık gazeteyi, bu adamı chp bb diye hatırlıyordum ve inanılmaz sövüyordum, atatürkün partisinde atatürk ü alet ederek yolsuzluk yaptığı için..

akp liymiş, rahatladım, normal karşıladım.
Mesaj tarihi:
sg-1 said:
oha şilide gerici belediye baikanı varmış.

Penthesilea said:

akp'den büyükşehir belediye başkanlığı bekliyordu, yapmadılar, buca'yı tekrar teklif ettiler(kazanması konti garanti), kabul etmedi, muhtemelen ya bağımsız ya da başka bir partiden girecekti (kazanması konti garanti 2), bir de öğrendik ki yolsuzlukları varmış, hapse girmiş (artık kazanamaz).

yolsuzluğu kesin vardır da zamanlama çok manidar.
yok yanlis biliyorsun.

buyuksehire aday adayi oldu, tayyip aday gostermedi. sonra "kaptan gorev verirse yapariz" dedi buca adayligi icin ve buca adayi gosterildi. bundan hemen bikac gun sonra savciliktan uyardilar tahminen akp'yi, geriye alindi atamasi. birkac gun sonra da tutukladilar iste, hala hapiste bi daha da cikamaz benim bildigim kadariyla. ama tabi tr burasi, 3-4 yil cikar, sonra omrunun sonuna kadar o paralari yer.
  • Yeni Oluştur...