delihan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 bugün geçerken bi resmini çekim dedim arabadan konuyu nereye açıcamıda bilmedimden buraya açdım daha önce açıldıysa böyle bi başlık bulamadım açım dedim neyse dayanamadım açdım :) buyrun
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 3 trilyona yapiyorlar onu, felaket yolsuzluk dondu. Ayrica belediye sinirlari disina yaptilar, her seyiyle kacak carman corman bisey. zaten belediye baskani cemil seboy hapiste su an, kolay kolay da cikamaz bi daha cok buyuk yolsuzluklari cikti ortaya. bugun baskan vekili seciyorlardi, noldu acaba.
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 şeboy buca bb'ı değilmiydi? rölyefin yapıldığı yer buca mı? buca nerde? * güzelyalı-bornova-karşıyaka dışına çıkmamış masum izmirli*
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 buca belediye baskani(ydi artik hapiste) buca baya buyuk bi yer iste nerde garip bi soru oldu, yesildereden gidiyosun eger alsancagin falan ordan dusunursek.
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 ya fotoğrafın çekildiği yeri biliyorum da, rölyefin olduğu yer buca mı oluyor onu kesitremedim.
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Yesildere yolunda iste, o yanindan gectigin gecekondu dolu tepelerde
aquila Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 yolsuzluk, tepedeki binalardan belli zaten, bi de utanmadan ataturk yapmislar onune.
senko Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 manisa - izmir yolu arasında bi yere yapılmıyor mu bu şey? bide ne gerek varmış yapmaya 3trilyon da az para deil, veya madem böyle bişi yapılıyor dünyadaki en büyük en bilmemne fln olsaymış reklam yapardık hem.
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 @senko: o senin dediğin belkahveydi. o biteli bi kaç sene oluyo zaten.
Chaz Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 abi rezillik ya.. bir dağ dolusu gece kondu var orda önce onu düzeltsinler
aquila Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 lan googlelarken buldugum seye bak http://www.flickr.com/photos/selcukcan/2175412953/
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Yok abi manisayla ilgisi yok da buca belediyesinin sinirlari disinda bi kismi adamlar ozurlu oldugu icin. 3 trilyon tabi ki cok gereksiz yani, CHP itiraz etti hatta, Ataturk'e bile muhalefet mi yapiyosunuz falan dediler bi de. Benzer bi mask 200 milyar gibi biseye yapilmis bi belediyede, bundan basladi olay sonra bisuru sey bulundu falan filan. Neyse su Seboy hapse girdi rahatladim yeminle, bazi insanlar cekiyo suclarinin cezasini super oluyo. Bi daha cikamaz kolay kolay bildigim kadariyla.
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 oralar kurtarılmış bölgeymiş. babam öyle demişti. hatta bornova-alsancak ayrımına doğru 1 km kadar ilerlerseniz oradan, dev bi Türk bayrağı var tam tepede.
nedanko Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 aquila said: lan googlelarken buldugum seye bak http://www.flickr.com/photos/selcukcan/2175412953/ Burada da benzer birsey varmis biri gitmis anlatmisti, ben gidemedim daha..
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 şaka gibi bugün bunun bi ara resmini çekeyim yaw çok güzel gözüküo arklara gösteririm demiştim içimden ve akşam böyle bir topic buluyorum gelince. ilginç oldum tabi:D
-007- Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 "rölyef" olacak sanırım. (biçok yerde rölfey olarak yazılmış)
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 silideki hakkaten supermis. yalniz o resmi ceken herif te ne gezmis arkadas. bide fotolarin arasinda xp keyi vermis. gidip ihbar etsem iceri attirabilir miyim?
sg-1 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 oha şilide gerici belediye baikanı varmış. Penthesilea said: Neyse su Seboy hapse girdi rahatladim yeminle, bazi insanlar cekiyo suclarinin cezasini super oluyo. Bi daha cikamaz kolay kolay bildigim kadariyla. akp'den büyükşehir belediye başkanlığı bekliyordu, yapmadılar, buca'yı tekrar teklif ettiler(kazanması konti garanti), kabul etmedi, muhtemelen ya bağımsız ya da başka bir partiden girecekti (kazanması konti garanti 2), bir de öğrendik ki yolsuzlukları varmış, hapse girmiş (artık kazanamaz). yolsuzluğu kesin vardır da zamanlama çok manidar.
fizban Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 ben nasıl okuduysam artık gazeteyi, bu adamı chp bb diye hatırlıyordum ve inanılmaz sövüyordum, atatürkün partisinde atatürk ü alet ederek yolsuzluk yaptığı için.. akp liymiş, rahatladım, normal karşıladım.
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 sg-1 said: oha şilide gerici belediye baikanı varmış. Penthesilea said: Neyse su Seboy hapse girdi rahatladim yeminle, bazi insanlar cekiyo suclarinin cezasini super oluyo. Bi daha cikamaz kolay kolay bildigim kadariyla. akp'den büyükşehir belediye başkanlığı bekliyordu, yapmadılar, buca'yı tekrar teklif ettiler(kazanması konti garanti), kabul etmedi, muhtemelen ya bağımsız ya da başka bir partiden girecekti (kazanması konti garanti 2), bir de öğrendik ki yolsuzlukları varmış, hapse girmiş (artık kazanamaz). yolsuzluğu kesin vardır da zamanlama çok manidar.yok yanlis biliyorsun. buyuksehire aday adayi oldu, tayyip aday gostermedi. sonra "kaptan gorev verirse yapariz" dedi buca adayligi icin ve buca adayi gosterildi. bundan hemen bikac gun sonra savciliktan uyardilar tahminen akp'yi, geriye alindi atamasi. birkac gun sonra da tutukladilar iste, hala hapiste bi daha da cikamaz benim bildigim kadariyla. ama tabi tr burasi, 3-4 yil cikar, sonra omrunun sonuna kadar o paralari yer.
Öne çıkan mesajlar