Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Merak ediyorum... hatta "Aşırı" derecede merak ediyorum.KİMLER yazıyor bu internet explorer ı?(Alayına yazmak istiyorum onların,izninizle..) Nedir bu??? O KADAR ÖZELLİK YAZILMIŞ PROGRAMA... LAkin EN MÜKEMMEL ÖZELLİK olacak,"Dosyayı download etme programı"(bkz.Flashget tarzı bişi) yazılmamış! Bu kadar mı çalışmıyor beyinleri??? Hayır,şöyle bir olay oldu az önce, tam 40 dakikadır beklediğim downloadım,paticiğe yazı yazarken TEMP KLASÖRÜNDEN KOPYALAMA sistemine geçti ve tam o sırada BOŞLUK tuşuna(cansel) basınca... eeee... ne diyeyim.... 1-2 defa devam etme özelliğini gördükten sonra baktım ki işe yarıyor...mpg dosyalarının bazılarında 2-3 defa böyle oldu ve nasıl olduysa Devam etti... Hangi akıladır...Bari,azıcık düşünüp "şu programa bir DL programı ekleyelim" demediler?? Bu kadar zormuydu resume özellikli bir program yazmak? Dava felan açayım DL um gitti diye... pff... Eklerim birde; Allah DSL i korusun... said: Like Caine: Kafam girsin... İnşallah Telekomun eline düşersiniz MS İE Coderleri... .... *!ne söyliyeceğini bilemeden monitöre kafa atar atar gelir*[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 bilmem belki de download programı yazıp, satan akrabaları vardır.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 getright gibi resume özellikli bi program yapmadılar ona yanarım..[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 *! kafa göz dalar monitöre...* beni deli edicekler,bende onları... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 bildiğim kadarıyla ie'de iptal ettiğiniz bi downloadu aynı ie penceresini kapatmadan tekrar başlatırsanız kaldığı yerden devam ediyo.[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 evet Zed şimdi onu denedim, Pencere kapanınca gidiyor DL de... Pencere duracak öylece... Link almayan DL programlarıda kalıyor öyle... Çok göçüyor,Kullanmak zorundasın,Bol hatalı,Kaş yaparken göz çıkaran program işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Valla XP'de öyle bir problem yok. DL'u cancel ederseniz bile gidip tekrar o dosyayı DL edip aynı klasörü seçerseniz DL kaldığı yerden devam ediyor.[signature][hline]Without the opposite, you are nothing but primitive primates. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Birde şu açıdan bakın Microsoft Internet Explorer ı yazıyo diye başına gelmeyen kalmadı Netscape yüzünden. Birde download manager yazsa başına kimbilir neler gelir. Yazamadığından değildir şüphesiz yazmak istemediğindendir.[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 bunların alayı fızz bş beleş adamlar .[signature][hline]the life is a long and endless game, the matter is how to play Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Microsoft kaliteli bir firma. Yaptıklarından da bu zaten anlaşılıyor.. Örneğin Microsoft Office. Bence henüz bu programın ulaştığı reputasyona ve kaliteye pek bir program ulaşmadı. Fakat gel gelelim, bu adamlar öyle bir adamlar ki, ya bazı şeyleri gerçekten çok özensiz yazıyorlar ( doğal, open source değil, aylık ücret, etc. ), ya da bazı şeyleri bilerek eksik veya yanlış yazıyorlar.. Bilemiyorum doğal olarak hangisidir. Ama bir şeylerin yanlış olduğu ortada.. :)[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. .. Sys. Adm. of Paticik(s), Ethernass, Ekohost, and many individual servers .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Bence diğer sürümlerde tüketime yöneltmek için insanları , yeni özellikler ekleyip daha stabil hale getiriyorlar ,tabi ki yeni sürümlerindede hata yapıyorlar bilerekten , ondan sonra onunda yeni sürümü , onunda yeni sürümü , her sene her sene paraları götürüyorlar Şu download meselesine gelince , allahınızı severseniz microsofta yaptırmayın abi dl programı . Lütfen bunu yapmayın. Sevgili Bill Gates lütfen download programı yapma. ! Neden yapma ? Birde başımıza o download programı açığı çıkıp sıkıntı yaratmasın arkadaşlar , flashget vs vs kullanın kendisi atlıyor zaten downloada , ondan sonra birde sistem 32 erorleriyle uraşacaksınız o programın , illaki açık çıkacak oradan gelen worm saldırıları ile uraşmak yerine hiç istemeyelim böylebirşey derim ve giderim.[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Yani bideburda arkadaşında hatası var. Microsoft ta böle bişey yok işte bunu bile bile indiriyosun sonra arada kopma olunca suçu kendinde aricaksın baştan bi download manager indirsen böle şeyler olmicak hiç. Birde sanki microsofta ülke ve gençlik olarak çok para weriyomuşuz gibi arkalarından atmiyalım abi kaçımız da hem win98 hem winxp hem office vs lisansı warda =))[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 bilgisayarda beni en deli eden program ie. say say bitmez gıcıklıkları , biride aha bu .[signature][hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki: Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki: FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raptor_Skeleg Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 said: Halfmumi, 13 Mayıs 2004 04:00 tarihinde demiş ki: İnşallah Telekomun eline düşersiniz süper ya :) ama yazık çok büyük beddua :P[signature][hline]Raptor Skeleg(artık sürekli invisim bişi olursa msg atın alırım bi ara :P) Öss'ye kafam girsin [Bu mesaj Raptor_Skeleg tarafından 13 Mayıs 2004 16:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 said: Halfmumi, 13 Mayıs 2004 04:00 tarihinde demiş ki: İnşallah Telekomun eline düşersiniz MS İE Coderleri... düşmana söylenmez valla, merhamet et.[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki: goddammit arya mestırs! hadi şokoleti yemeye gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 flashget spy/adware imiş duyduğuma göre.. bundan dolayı getright kullanıyorum.. ger gör ki ne kadar şahane program olsa da (ftp browsing özelliği laga luga bi ton şey) underdogs'tan birşeyi indirmeyi başaramadım. Mesela yazıyorsun şifreyi underdogsta, basıyorsun ok'e indircek, getright açıyorum indirsin diye, indircekmiş gibi yapıyor save diyorum, ancak hata veriyor laga luga birşey. Sanırım sayfa imiş bu program değil gibi birşey diyor. Getrighti kapatıp ie ile deniyorsun, downloadı tanıyor gayet süper, başlatıyor. Ama hızı gittikçe düşüyor, bir süre sonra kendiliğinden sonlanıyor.. Sonlandığında tekrar devam etme özelliği de yok getright gibi. İlla pencereyi kapatmıycaksın, illa baştan başlatçaksın bir sürü iş.. Getright ise düzgünce çekiyor, bir de mis gibi, download dursa, hızın kesilse de, kendisi otomatik devam ettiriyor..[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 underdogs download manager seçiyor kıl bi site işte kılsınız underdogs dünya alem duysun dün deli etti beni adamlar, firewall açıkken şifre girsen de yanlış girdin diyor flash get de spyware ya da türevi olduğunu sanmıyorum bilgisayarda şu an antivirüsten tut firewalla spyware watch hedesine herşey yüklü bir sorun çıkarmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jhengie Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 microsoft ie'ye download prog. koysa başı media playerdaki gibi binbir türklü belaya girer..birsürü cezaya çarptırılır..dünyayı sömüren bi şirketin binlerce mühendisi bunları düşünemiyo sanmayım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Spyware ler olabiliyor bazı programlarda eet bu yüzden bitanede spy sweeper programı bulundurmak şart oldu. Bende Download Accelerator Plus kullanıyodum bi arkadaş Internet Download Manageri (Idman diye geçiyor) tavsiye etti şu sıralar bunu kullanıyorum tavsiye edebilirim.[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Opera'da dediğin olay var, Resume özellikli download yapabiliyor. IE konusunda haklısın, IE'ye gıcığım zaten sırf bu yüzden Netscape kullanıyorum.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 said: Bonecrusher, 13 Mayıs 2004 16:57 tarihinde demiş ki: Mesela yazıyorsun şifreyi underdogsta, basıyorsun ok'e indircek, getright açıyorum indirsin diye, indircekmiş gibi yapıyor save diyorum, ancak hata veriyor laga luga birşey. Sanırım sayfa imiş bu program değil gibi birşey diyor. Getrighti kapatıp ie ile deniyorsun, downloadı tanıyor gayet süper, başlatıyor. optionstan bi yerden ftp için pasif özelliğini seçmeyi denedin mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 ie sucks ama excel + office + access + powerpoint owns..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 said: Vodan, 13 Mayıs 2004 15:11 tarihinde demiş ki: Yani bideburda arkadaşında hatası var. Microsoft ta böle bişey yok işte bunu bile bile indiriyosun sonra arada kopma olunca suçu kendinde aricaksın baştan bi download manager indirsen böle şeyler olmicak hiç. Ah be Vodan, Flashgetrightvs var bir yığın... ama link,server üzerinden parçalara bölünme olayına gelince red yedirtiyor... Server blockluyor yani. Yoksa tek tık,flashgette... Ayrıca,iE 6.0 mı ney sürümüm...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 He pardon o halde Ara sıra öyle şeyler yapıyo haklısın ben hiç managersiz kullandığını varsayarak yazdım onu. Ama yinede parçalara bölmesini engelleyebiliyosun örnein idman de max connection number war bende 16 seçili onu 1 yaparsak tek parça indiriyo.[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 said: BlaCk_DmC, 13 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki: Opera'da dediğin olay var, Resume özellikli download yapabiliyor. IE konusunda haklısın, IE'ye gıcığım zaten sırf bu yüzden Netscape kullanıyorum. evet go go opera[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar