Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WotLK - Köy Hizmetleri Guild Başlığı


Gangren

Öne çıkan mesajlar

  • 3 ay sonra ...
Köy Hizmetleri; Somali Style!

Uzun lafın kısası, ilk 25 kişilik raidimiz olmasına ve bir çok açıdan hazırlıksız olmamıza karşın ilk hafta için çok güzel bir progress yaptık. Lootları alan aldı, alamayan cacık yesin :)


Köy Hizmetleri Son Durum

ToC 10: 2 ayrı raid olarak tam temiz.
ToC 25: Faction Champions'a kadar temiz.(2 boss kestik)
Ony 10: 2 ayrı raid olarak tam temiz. (Zaten 1 boss var lol)
Ony 25: Tam temiz.

http://koyhizmetleri.net.tc - Biz yürürüz yol olur!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Buyse said:

ahahahah yarıldım şuna
said:
World of Warcraf gunlugu Burning Legion serverinda bir gun.

Sabah sekiz. 80. level karakterimle Ice Crown semalarında mavi Netherwing Drakemin uzerinde yeni gorevlerin ve yeni maceralarin peşindeyim. Sadık dostum telepatik olarak tehlikenin yakında oldugunu fısıldıyor. Gökyüzünde uzaklara odaklanıyorum. Kalabalık bir zombi ordusunun aşağıda olduğunu görüyorum. Lady Slyvanas'ın bana verdiği ana görevi yerine getirmek için sadık dostumu karlarla kaplı olan tepeye yönlendiriyorum. Sadık dostumun sırtından inip onu daha güvenli olacağı uzaklara gönderiyorum. Zorda kaldığım zaman eski tılsımı aracalığıyla ona ulaşabileceğimi biliyorum. Tepenin üzerinde aşağıdaki muazzam orduya büyülenmişcesine izliyorum. Üzerlerinde tüm Azeroth'a hakim olmak isteyen Lich King'in işaretini görüyorum. Arthas bir zamanların efsanevi şovalyesi şimdinin Lich King'i ona olan öfkem bir türlü geçmediğini bu ölü bedende bile hissedebiliyorum çünkü beni bu lanetli forma getirende oydu. Zamanımın genç büyücülerinden biriyken güç için beni kandırarak içimdeki tüm insanlığı yok etmişti. Laydimin sayesinde onu esaretinden kurtulup Undercity i o iblislerden kurtardıktan sonra yeni bir başlangıç yaptık. Ben ve diğerleri ile artık kaderimizi elimizde tekrar tutuyorduk ve artık Lich King den intikamımızı almamızın sırasıydı. Bu düşünceler kafamdan geçerken. Ordu güneye doğru ilerliyodu. Bu kadar büyük bir oruya güçlü Dalaran halkı karşı koyabilrimi benim için büyük bir soru işareti. Gördüklerimi Laydime iletmeliydim ve en kısa zamanda...

Şimdi arkadaşım, Ice Crown semalarında nether drake ile uçuyorsun iyi güzel buraya kadar ama bundan sonra, tabiri caizse cozutmuşsun. Tehlike yakınlardaymış telepatik dostu hissetmiş falan.. Nedir yani bilelim, sana fısıldayan dostun kimdir? Ha sonra kalabalık zombi ordusu dediğin, bildiğimiz bu icecrownda dolaşan tipler işte bunları abartmanın da alemi yok. Noluyor yav sadık dostu dağlara göndermeler, tılsımla çağırmalar falan. Basarsın “C” tuşuna, orda pets->mounts vardır mount summonlarsın basıp gidersin tılsımı nerden çıkardın. Neden bu kadar mistifiye ediyonuz wowu yauv. Arthas’a da öfkeliymiş, cık cık. Arthas da şimdi tırıs tırıs kaçıyodur senin ona olan öfken dinmedi diye. Undercity’yi iblislerden kurtarma olayını direk geçiyorum, dalaran halkından da şüphen olmasın evelallah kralı gelse hareket çekemez o derece gece gündüz hep ortam var hiç boş kalmıyo mahalle kollayan muhakkak çıkacaktır senin için rahat olsun. Gel gelelim, biraz AH’de ticaret yapman, Storm Peaks’de bi kaç mat farmlaman senin yararına olacaktır. Öyle gördüğün her şeyi de leydine falan iletmene lüzum yok, takılırsın çıkarsın, horde gördün mü kaçarsın, mutlu mesut yaşarsın.. Hadi rastgele..



zauhauhua efsaneymiş :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
said:
Ülkenin dört bir ucundan gelen katılımlar sonucu, 25 kişilik guild run larımız başlamış hatta dışarıda kalan 1-2 kişi bile olmuştur. İlk 25 kişilik raidimiz 2. günün sonunda TOC'da 3 boss kesmekle yetinmeyip, Onyxia'yı da 25 kişilik mode da kesmiştir. Tabi bu boss lar nasıl kesildi yaşayan bilir.

Yapılan araştırmalar sonucu, guildımıza yeni katılan arkadaşlarımızdan bir kısmının Somali uyruklu olduğu tespit edilmiştir. Ventriloya çağırılan kimileri "daha önce hiç girmedim, o instance ı bilmiyorum" tarzı açıklamalarda bulunmuştur. Üstbaş deseniz gerçek bi Somali vatandaşı görse, acıyıp üstündeki yırtık elbisesini verir.

Tüm bunlara rağmen, Afrika'nın taban zincirinde asırlardır yaşayan "Afrika Çekirgeleri"'nin Somali insanlarına verdiği saldırgan yağmalama ruhu ile readyCheck leri bufflarımız eksikken verdik, Dissconnect ve AFK ları beklemedik, ALT+F4 basan arkadaşlara ertesi gün "bahh ne düştü" diyebilmek için canımız pahasına koştuk, saldırdık ve zıbartık :) Kalktık bir daha koştuk bi daha zıbardık. Anladıkki koşarken çok düşen oluyor. Arazi engebeli ve çetin. Dikkatli adımlarla ilerledik, kimisi emekledi, kimisi parmak ucunda ses çıkarmadan dolanldı etrafta...

Sonra ne mi oldu? Her zamanki gibi boss lar birer birer sıkıntıdan ölmeye başladı...

Uzun lafın kısası, ilk 25 kişilik raidimiz olmasına ve bir çok açıdan hazırlıksız olmamıza karşın ilk hafta için çok güzel bir progress yaptık. Lootları alan aldı, alamayan cacık yesin :)



ahahahahaaaasfaf
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...