Reogmar Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 hürriyet sitesinde manşet verildi.hatta devlet bakanı doğrulamış bile.eğer ilişkiler bitirilirse başka planlar olmalı büyük ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Bitmez. IMF ile ilişkimiz bitmez. Bizimkilerde o kadar cesaret yok. Artı ekonomiyi götüreck vizyon olduğunuda sanmıyorum şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 bitmesin lan niye bitiyo. adamlar sayesinde düzelttik ekonomiyi bir nebze. onlar olmasa hepten saçmalarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 IMF ile calismis olupta belini duzeltmis bir ulke var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 mesela ben de şimdi ekonomi hakkında hiç bir bilgim olmamasına rağmen oy verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 çok. IMF programı gelişmiş ülkeler için pazar olmamızı sağladı. enflasyon düştü, alım gücü arttı, işsizlik arttı. IMF bizi dünyanın en süper ülkesi yapmaz ama, G-20de tutunmamızı sağlar. Ha ne zaman ki gerçekten ekonomiyi ayakta tutabilecek bir hükümet geleceğine inanırım, o zaman IMFye karşı çıkarım. Ama IMF bize "çıkarın lan şu devletteki atıl adamları işten" demese kadrolar AKPli, CHPli ya da herneyse dolup dolup taşar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 iyi de bu haber doğru değil ki, anlaşma tamam gibi yazıyo her yerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 ümüğümüzü sıktırmayız, 2 yıllık zulaları var, al ananı git burdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 NERDE BİZDE O YÜREK BAAAAAAAAAAA KAHROLSUN İİMEFEE EN BÜÜYÜK CEHEPEE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 ekonomi olarak liberal olan bir devletin imf ile işinin bitmesi zor. imf ile direk ilişkimiz bitse bile bu sefer imfye borcu olan bir ülkeye borcumuz falan olur, bu zincirde bir şekilde yerimizi buluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 ginaly said: çok. IMF programı gelişmiş ülkeler için pazar olmamızı sağladı. enflasyon düştü, alım gücü arttı, işsizlik arttı. IMF bizi dünyanın en süper ülkesi yapmaz ama, G-20de tutunmamızı sağlar. Ha ne zaman ki gerçekten ekonomiyi ayakta tutabilecek bir hükümet geleceğine inanırım, o zaman IMFye karşı çıkarım. Ama IMF bize "çıkarın lan şu devletteki atıl adamları işten" demese kadrolar AKPli, CHPli ya da herneyse dolup dolup taşar.abi zeitgeist'ı falan izlemedin mi? bunlar buz dağının görünen kısmı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 lan zeitgeisti izleyen dunyayi cozdum saniyo, ne filmmis beah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 aquila'ya +rep buna kızan çıkmadan önce, uzmanlık alanımız olmadığı zaman tabi bu konuda uzman olan insanların fikirlerine muhtacız, oturup son detayına kadar araştıracak halimiz ve vaktimiz muhtemelen yok (gerçi dayım tek başına buna karşı örnek oluşturuyor ama neyse istisna diyelim) ama tabi tek kaynak üzerinden ve özellikle kaynakları belirsiz tek kaynak üzerinden haraket etmek kendini her türlü ortamda çok belli ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 çabuk biri beni anti klişe timine şikayet etsin. ne dedim lan ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 şöyle balta balta anketler yapmayın.imf ile ilişkilerimizi kesmeliyiz ne ya.götün yiyosa kes yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 haa şimdi şöyle ardeth için cevaplar hazırladım yalnız. kendi adına konuşman lazım öncelikle. bu sistemler hakkındaki bilgim pek zayıf sayılmaz aslında. zeitgeist artık hemen her internet kullanan kişi tarafından bilinen, izlenen bir film olduğu için onu örnek verdim ki bence imf, dünya bankası olayını basitçe mükemmel anlatmışlar gerçek örneklerden yola çıkarak. ayrıca insanlar hakkında önyargılı olduğun için kocaman bir eksi yazıldı hanene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Geçmişte IMF'nin Türkiye'ye neler getirdiğini gördük. Borç almakla borç ödenmez. Alınan borçlarla yatırım yapılmıyor. Yapılsa bile bunun yolu borç almak değil, yerli malı ve ekonomiyi geliştirmektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 haber yanlış ama :p sitelerde: anlaşma nerdeyse tamam, mutabakat sağlandı diyor, görüşmeleri bitirdik gg imf demiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 ingiltere bile IMF ye gitti bu teget gecen krizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 DoruK said: zeitgeist artık hemen her internet kullanan kişi tarafından bilinen, izlenen bir film olduğu için onu örnek verdim ki bu onun sadece popüler olduğunu gösteriyor. doğru olması yönünde hiç bir etki buramıyor bu benim üzerimde. "what the bleep do we know" gibi bir fizikçiye göstersen nasıl güleceğini şaşıracağı çok popüler bir örnek varken özellikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 abi zeitgeist gerçekten gaz ötesi bişey. ilk izlediğimde ben de gaza gelmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 ımf ile ilişkiler devam ederse iş piyasası filan düzelir demişti unakıtan denen şahsiyet bizimkilerin harbiden bi planı olduğunu bilsem ımf ile ilişkilerine karşı çıkıcam ama bunlardan bi cacık olmicağı göz önüne alındığında tek çare ımf.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 saçmalamayın ne demek tek çare ya imf yardım etmiyo arkadaşlar, bildiğin borç veriyo sonra ödetene kadar her bi bokumuza karışıyo. Ne güzel çare. said: "arjantin borçlarını erken ödedi diye mali sıkıntıya düşen, g7 ülkelerinden "abeee bi 5 kuruş at abee" diye dilenerek buralardan alacağı uygun faiz ve uygun vadeli "borçları"; daha yüksek faiz oranı, daha zorlu vade koşulları ve kendi dayatmalarıyla gelişmekte olan ülkelere satacak olan bir nevi aracı/tefeci kurumdur." durum bundan ibaret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 IMF=borcu olan işsiz adamın kredi kartı için başvurması (3. sayfalarda intihar eder bu adamlar=kredi kart mağduru) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 tavukmu kesiyonuz olum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar