Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkiye ile IMF arasındaki görüşmelere ara verildi

Reogmar

Öne çıkan mesajlar

çok.
IMF programı gelişmiş ülkeler için pazar olmamızı sağladı. enflasyon düştü, alım gücü arttı, işsizlik arttı.
IMF bizi dünyanın en süper ülkesi yapmaz ama, G-20de tutunmamızı sağlar.
Ha ne zaman ki gerçekten ekonomiyi ayakta tutabilecek bir hükümet geleceğine inanırım, o zaman IMFye karşı çıkarım.
Ama IMF bize "çıkarın lan şu devletteki atıl adamları işten" demese kadrolar AKPli, CHPli ya da herneyse dolup dolup taşar.
Sosyal ağlarda paylaş

ginaly said:
çok.
IMF programı gelişmiş ülkeler için pazar olmamızı sağladı. enflasyon düştü, alım gücü arttı, işsizlik arttı.
IMF bizi dünyanın en süper ülkesi yapmaz ama, G-20de tutunmamızı sağlar.
Ha ne zaman ki gerçekten ekonomiyi ayakta tutabilecek bir hükümet geleceğine inanırım, o zaman IMFye karşı çıkarım.
Ama IMF bize "çıkarın lan şu devletteki atıl adamları işten" demese kadrolar AKPli, CHPli ya da herneyse dolup dolup taşar.
abi zeitgeist'ı falan izlemedin mi? bunlar buz dağının görünen kısmı..
Sosyal ağlarda paylaş

aquila'ya +rep

buna kızan çıkmadan önce,
uzmanlık alanımız olmadığı zaman tabi bu konuda uzman olan insanların fikirlerine muhtacız, oturup son detayına kadar araştıracak halimiz ve vaktimiz muhtemelen yok (gerçi dayım tek başına buna karşı örnek oluşturuyor ama neyse istisna diyelim) ama tabi tek kaynak üzerinden ve özellikle kaynakları belirsiz tek kaynak üzerinden haraket etmek kendini her türlü ortamda çok belli ediyor.
Sosyal ağlarda paylaş

haa şimdi şöyle ardeth için cevaplar hazırladım yalnız. kendi adına konuşman lazım öncelikle. bu sistemler hakkındaki bilgim pek zayıf sayılmaz aslında. zeitgeist artık hemen her internet kullanan kişi tarafından bilinen, izlenen bir film olduğu için onu örnek verdim ki bence imf, dünya bankası olayını basitçe mükemmel anlatmışlar gerçek örneklerden yola çıkarak. ayrıca insanlar hakkında önyargılı olduğun için kocaman bir eksi yazıldı hanene.
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:
zeitgeist artık hemen her internet kullanan kişi tarafından bilinen, izlenen bir film olduğu için onu örnek verdim ki

bu onun sadece popüler olduğunu gösteriyor. doğru olması yönünde hiç bir etki buramıyor bu benim üzerimde. "what the bleep do we know" gibi bir fizikçiye göstersen nasıl güleceğini şaşıracağı çok popüler bir örnek varken özellikle
Sosyal ağlarda paylaş

saçmalamayın ne demek tek çare ya

imf yardım etmiyo arkadaşlar, bildiğin borç veriyo sonra ödetene kadar her bi bokumuza karışıyo. Ne güzel çare.

said:
"arjantin borçlarını erken ödedi diye mali sıkıntıya düşen, g7 ülkelerinden "abeee bi 5 kuruş at abee" diye dilenerek buralardan alacağı uygun faiz ve uygun vadeli "borçları"; daha yüksek faiz oranı, daha zorlu vade koşulları ve kendi dayatmalarıyla gelişmekte olan ülkelere satacak olan bir nevi aracı/tefeci kurumdur."

durum bundan ibaret
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...