bravecik Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 http://www.beyoglubeyoglu.net/ Oyun tür olarak RPG/Simulasyon tarzında imiş.Linear bir senaryoya bağlı kalmadan oynanan B&B'de amacınız, dünya çapında meşhur bir müzik yıldızı olmak imiş Yaratacağınız karakteri kendi tarzınızla,müzik stilinizle,dünya görüşünüzle özdeşleştirebilir, şan ve şöhret yolunda başınızdan geçeceklerden kendinize pay çıkartabilirmişiniz. Oyunun daıtıcısı Avatürk olarak belirlenmiş bakalım nasıl olcak[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 bayağıdır vardı sitesi çıkmışmı ki oyun?[signature][hline]Leylek Blackice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SADIST01 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Bende yaratıklı, lvl atlamalı birşey sanmıştım... Bence bu konu 5 para etmez...[signature][hline]---İstedim Vermediler RPG cisin Dediler--- ---senin benimle evlenmene karar verdim--- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 her Türk gencinin görevidir popstar olmak[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad welcome back!-Aynalı Sazan allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 oyun nasıl bir fikrim yok da, oyun yapıyosun uğraşıyosun ediyosun, insan adam gibi bir site yapar.[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 çıkmamış daa[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 said: SADIST01, 14 Mayıs 2004 22:35 tarihinde demiş ki: Bende yaratıklı, lvl atlamalı birşey sanmıştım... Bence bu konu 5 para etmez... her rpg hack and slash olmak zorunda değildir, her rpg yaratıklı olmak zorunda da değildir, popstar olmak istediğin oyunda da yaratık beklememek, popstar rpsi yapmak gereklidir... not: oyun bana sanki adventure gibi geldi, ya da istanbul efsaneleri gibi bişi..[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 14 Mayıs 2004 23:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Adamlar çok geniş olcak filam dio ama galiba resim ustunde filan oynancak gibi geldi bana cami ye filan da gitmek war ayrıca rock filan her bişi yapabiliosun[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar