MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 lincoln lazım. takım bas bas bağırıyor oyunkurucu diye. arda yeterli gelmiyor orası kesin. hay ben bu 10 numara odaklı futbolun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 adamınbiri said: Khelben said: zokarto said: baba her şeye bir kılıf uydurur bu kedicikler, hiç takma sen, lafını koy geç :) arkadaşım sen hagi topicinde alex > hagi demişin, takımın 26 yıldır yada 27 yıldır bahsi geçen maçı yapılan Türkiye Kupasını alamamış, çoluk çocuğa yenilip gururlu bir şekilde biz bu kupayı önemsemiyoruz zaten önemli değil demişiniz, sonra biz sivassporla 1-1 beraber kalınca (yenilince değil) gelip bık bık ötüyorsun. anadoluda bir laf vardır bilir misin başkasınınkiyle gerdeğe girilmez diye. bu kupayı alamıcaksınız. ha biz alamayabiliriz, ama siz hiç alamayacaksınız. bunu bil. tabi kılıf uyduran biziz, laf koyan sizsizin. aferin sana. zippona bomba koyarım çocuk! pardon abi =( ühühühüehae "koşarak kaçar" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 ırkçı tezaruhatlar yüzünden gs ye baya ceza gelicekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 bülent uygun ağlayacaktı nerdeyse ekranda . bilmiyorum bence baya bir fakir edebiyatı da kokuyordu ama adam haklı sonuçta . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 o da varmış evet. ama benim dediğim baliliye yapılan tezaruhatlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 iğrenç gs taraftarı işbaşında sivası rival olarak gördüler heralde türkiye liginde ırkçı tez. fazla abarttılar. yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathl0rd Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Bir Galatasaray taraftarı olarak utandım şahsen ben. Ama halk içinde İsrail'e gösterilen tepkinin dengesizliği göz önüne alındığında çok da şaşırdığımı söyleyemem. Bülent Uygun'a da helal olsun fakir edebiyatı falan denmiş ne demesi gerekiyordu adamın senin annene sövseler 90 dakika sen ne tepki verirsin? Adamın herhangi bir suçu yok hemde sadece takımını yukarılara taşımaya çalışıyor hemde fair-play ruhu içinde. Galatasaray'ın her oyuncusun taraftarla hakemle oynarken Sivasspor futbol oynadı.Taktiği yadırganabilir ama herkes açık futbol oynayacak diye bir kaide yok. Tekrar söylüyorum helal olsun Bülen Uygun'a ve kurduğu kadroya.Çıkıp Aslanlar(!)gibi mücadele ediyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 bülent uygunun fair play ruhu içinde olmasını gördük geçen sene. Sivastaki maçtan önce beyaz at üstündeki pozuyla GS hakkında söylediklerini unutmadı birçok GS taraftarı. bende dahil birçok GS taraftarı bülent uygunu sevmiyor fakat bu edilen küfürlerin hiçbir mantıklı açıklaması yok, cezası da verilir federasyon tarafından. ama kalkıpta fair play hakkında bülent uygunun konuşmaya hakkı yok bana göre geçen seneki röportajlarından sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 ahahah bülent uygun sütten çıkmış ak kaşık değil dostlar :D geçen sene ki 3-5 biten maç öncesi verdiği röportaj hala insanların aklında, rahatsızlık veriyor demek ki. tabi ne olursa olsun küfür etmek yanlış ama Uygun da 10 numara, süper bi herif değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 bu arada balilin gol çok güzel. zekice yani. çok beğendim. ayhanınkide güzel de kaleci elini kolunu hakeme kaldırıcağına topa hamle yapsa bide. ah ah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zokarto Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 bülent uygun'dan ne ister ki bu insanlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 AHAHAH Çok komik lan. "iğrenç gs taraftarı niye saldırıyon bülent uyguna ahahahah" diyen adamın taraftarı "RIZA EFENDİ, 2 EKMEK 1 SÜT" diye kocaman pankart açıyor. Çok komik bir ülkedeyiz vallahi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zokarto Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 sizden komik olmasın... küfür yok en azından. pet şişe su yağmuru da yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 ne zaman yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zokarto Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 "rıza efendi 2 ekmek 1 süt" lafında pek küfür göremiyorum açıkçası? terbiyesizlik mi terbiyesizlik... yalnız bütün stadın hep bir ağızdan bülent uygun'a ana avrat küfretmesine karşılık 4-5 kişinin açtığı bir pankartı çıkarıp buraya koyup bütün fb taraftarına maletmek anca boş bir kendini kurtarma çabasıdır. sivas - gs maçından yine konuyu dönüp dolaştırıp fenerbahçeye getirme başarısını gösterdikleri için ayrıca tebrik etmek istiyorum dostlarımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 fener taraftari hic kufur etmedigi icin soyluyosun bunlari, di mi? ayrica gs-sivas konusuna gelip sacma salak trollemezseniz hicbi sorun olmicak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zokarto Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 trollemek? gs taraftarının galatasaray - sivasspor maçında küfretmesini hangi topic altında konuşacaktık ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 sexdrugsrocknroll said: gollü beraberlik çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 sabri maçı sattı.o kadar diyorum.butun suçu sabriye atıyorum yaptıg 15 ortadan 1 tanesi tuttu oda gol oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 gene konu nereye gelmiş ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 işin garip tarafı , kimse "senin dediğin doğru" demiyor , karşı taraf doğru/gerçek bişey söylemesine rağmen.. ayrıca "küfür" etmek için , ana bacıyla cinsel ilişkide bulunmak gerekmiyor ; alın terine , gururla çocuk yetiştirmeyle dalga geçmek , ana bacı düz gitmekten daha beterdir gözümde. annene küfür edene kızarsın , babanın gurururla dalga geçene kızmaz mısın? ikincisi daha bile ağırdır , bana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathl0rd Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 deathl0rd said: Bir Galatasaray taraftarı olarak utandım şahsen ben. ... Ama arkadaşın dediği doğru dinime küfreden müslüman olsa Rıza Efendi diye pankart açılmasını 3-4 kişi olarak nitelemişsin aslında öyle değil statta açılan pankartlar kontrol edilir yönetim tarafından yönetim izni olmadan o büyüklükte pankartı nasıl sokmuşlar içeri??? Bence o pankart rezillikti ama Fenerbahçe taraftarının böyle bişey yapmış olmasının Galatasaray taraftarının kupa maçında yaptığı terbiyesizlikle alakası yok. Ben bülent uygun'a edilen küfürden çok baliliye edilene üzüldüm şahsen adam ekmek parasını kazanmaya çalışıyor gelmiş burda bir türk klübü için alın teri döküyor en az sivaslılar kadar mücadele ediyor biz ona hakaret ediyoruz ayıp... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zokarto Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 büyük bir pankart değil, ayrıca resimde göründüğü itibariyle pankarttan ziyade bir bez parçasına yazılmış, katlayıp edip sokmuşlar içeri. bu benim kendi yorumum değil koyduğunuz resimde de buz gibi görünüyor. fenerbahçe yönetimi böyle bir şeye hiç bir zaman izin vermez, o yüzden ne yönetimi ne de taraftarın bütününü bu işe karıştırmak yersiz olur. 3-5 tane kamil toplanıp akıllılık etmek istemişler, olmamış. zaten bunu yapan tüm taraftar olsaydı, bizi kadıköy'de 4-3 yendikleri maçın sonunda bütün stad beşiktaşı alkışlamazdı. (ben dahil) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 ne demiş taraftar balili'ye tam olarak tv'den duyamadım ben açıkçası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar