Gkgokhan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Evet arkadaşlar şikayetçiyim. Manken resimleri, kaka gelmeleri, yediğiniz lezzetli yemeklerin paylaşımı, fakirlere olan hakaretler ve bomboş topaçlar... Artık Garbıç'ın kültür, bilim ve ilim yuvası olmasını istiyorum. Burada insanların düzeyli bir tartışma kurmasını, birbirlerini bilgilendirmesini ve ayarsız mesajların atılmasını istiyorum. Bu günkü konumuz kültür olmalı. Ve ilk başlığı ben belirlemeliyim. Çünkü ben açtım lan bu topaçı! Konu: Nolcak bu kızlar lan ? Ayrıca fakiriz biz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Kızlar 180 yetele olan meb bursunu avon harcamalarına yatırmamalıdır! sevgiler saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 10:30 mukavemet, nolcak? ühüüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 eşşeğin şeyhi olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 http://forum.paticik.com/thumbnails/fc2/3c4/6d0/ae9/8f6/cec/de8/481/c50/fe4/96_450xNULL.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Raincloud said: Kızlar 180 yetele olan meb bursunu avon harcamalarına yatırmamalıdır! sevgiler saygılar. Raincloud sana katılmıyorum. BİZ KOZMETİK ÜRÜNLERİMİZİ BU ŞEKİLDE BEDAVAYA GETİRİYORUZ. Lütfen insanların sömürülerine saygı duy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
z!uad Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 http://img292.imageshack.us/img292/5476/garbagesq4.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Hadi o zaman sayın Gkgökhan insanlar açlıktan gg olurken senin kozmetik ürünlerini, bateri, gitar ve izole edilmiş oda alıp çalamayanları savunman doğrusu hiç hoş değil! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Ya dostum çok feci gg ledim. Kızlar pek sarmadı zaten. Aç bi seviyeli tartışmada insanlar kültür görsün, seviye görsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Beklenen konu yarına =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Fakirseniz internette ne işiniz var? Gidin taş maş kırın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Taş kırmak güzel fikir, çok western. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar