Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 http://forum.paticik.com/thumbnails/ac9/dbe/1ed/e4b/713/780/fcc/f7c/6b0/556/20_450xNULL.png ha bide kıprıslı demişler bana baya net :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 trollmüş lan bu, bende birşey sanmıştım. beslemeyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Hmm konuyu buldum nickleriniz biraz benzediği için hafızamda öyle kalmış şimdi baktım o başka biriymiş. Lakin bu yinede düşüncelerine haklılık vermez. Kendi ordunun kendi milletinden olanlara karşı gösterdiği savunma refleksi bu denli kötü ifadelerle anılmayı haketmiyor. O siyasi idareyi gösterip harekatı yapanlar başka bir niyet taşıyor olsaydılar kuzey ile yetinmez ortaya daha farklı tablolar çıkartırdılar. O yüzden barış harekatı lafını duyunca biyerleriniz oynamasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Onun Türkiye ve Türklerle alakalı duyduğu her şey oynatır orasını burasını. Normal karşılamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 "Bakırköy Cumhuriyet Savcısı Ali Çakır, 1974 Kıbrıs Barış Harekatı'nda bir'i esir 10 Rum öldürdüğünü iddia etikten sonra sözlerini geri alan ünlü sinema ve tiyatro sanatçısı Atilla Olgaç hakkında Cenevre Savaş Hukuku Sözleşmesi'ne göre soruşturma başlattı. Cumhuriyet Savcısı Çakır, soruşturma sonrası Olgaç'ı suçlu bulursa, dosya Adalet Bakanlığı Uluslar arası Hukuk Genel Müdürlüğü aracılığıyla Cenevre Savaş Suçları Mahkemesi'ne gönderilecek. Aradan 35 yıl geçtiği için hakkında Türkiye'de dava açılması mümkün olmayan Olgaç ile ilgili soruşturma sırasında Rus savaş esiri öldürüp öldürmediği tespit edilecek. Olgaç'ın Rum esiri öldürdüğü tespit edilirse hakkında "savaş sucu' işlediği iddiasıyla dava açılacak. Bu durumda Olgaç, Cenevre Savaş Suçları Mahkemesi'nde yargılanan ilk Türk olacak. " GG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Bir deli kuyuya bir taş attı, bakalım 40 ülke çıkarabilicek miyiz. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 öff adam askerde patates soymuş çok abartıldı bu mevzu, araştırılmış işte adamın ne yapığı. ama uluslararası boyuta kaydı o var. Tayyibe sormuşlar konuyu, adamın bilgisi yok! Yanındaki danışmanı anlatıyor uzun uzun, sonra da diyor ki: "senaryoymuş, kendisi sorumluluk kabul etmiyorsa biz de bir şey yapamayız konuyla ilgili" başbakan (!) tayyip bunu derken avrupa insan hakları mahkemesinde çalışmış türk hakim de "türkiye kesin bir şey yapmalı uyanık davranmalı" diyor. AKP bir kez daha ülke yönetmeyi beceremedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Greeny said: Nessarien said: Jadelith said: mani said: kıbrıs barış harekat ına bile bok atmaya başlandı. Helal olsun valla. Bize düşman ne gerek kendi içimiz de bukadar vatan hain i varken. (:D Birkaç mesajını anımsıyorum kıbrıslısın sanırım sen. Yeni nesli pek kaypak oldu diyorlardı doğru olsa gerek. Haklısınız aslında yerden göğe kadar. Bırakacaklardı sizi öyle tek başınıza rumlar keseceklerdi hepinizi o zaman o top gibi zıplayan kafanı görürdüm. Hiçbirşeye saygınız kalmamış sizin yazık orada sizin gibileri kurtarmak için şehit olanlara. Ondan diyorum işte, bırakın şu KKTC saçmalığını verin gitsin. Halkı bile nankör olmuş istemiyor bizi. Yapsınlar bir referandum mudur nedir görelim, kim kalıyor kim gidiyor. Harcanan paraya yazık.Yahu kimin umrunda KKTC'dekiler seklinde bakiyorum sahsen ben olaya, bu kadar nankor insanlarsa zaten sallayacak halimiz yok. Askeri bir us olarak cok degerli, birakamayiz valla cik olmaz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 eet abi 3. dünya savaşında kullancaz kıbrısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Di mi abi Kıbrıs'ı bırakıp açık kalan güney sahillerimiz için daha çok silahlanalım.Ege'den sonra güney sahillerde de it dalaşlarıyla uğraşalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 kıbrıslılarla savaşma ihtimalimizin sıfıra yakın olmasını geçtim. kıbrıslıların senede orduya harcadığı para: $300 milyon bizim: $30 milyar eet baya korkmamız lazım kıbrıslılardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 savaş çıkarsa kimin kazanacağını orduya harcanan paraya bakarak hesaplamak da dünya dengelerinden bir habersizliğin göstergesi olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 asıl kıbrıs rum kesimi ile türkiye cumhuriyeti arasında savaş çıkacağını savunmak hayal içinde yüzmek oluyor :/ siz bana bir fantazi senaryosu söylediniz, ben de o fantazi senaryosu içinde bile önemsenecek birşey olmadığını söyledim : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 aente said: savaş çıkarsa kimin kazanacağını orduya harcanan paraya bakarak hesaplamak da dünya dengelerinden bir habersizliğin göstergesi olsa gerek. en yakın rakibinin on katı para harcayan abd, dünya tarihinde eşi benzeri görülmemiş, 300 spartalının bile yaklaşamadığı 1:1000 ölüm oranlarına sahip son 20 yılda girdiği savaşlarda. true story. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 ben savaş olursa kim kazanır demiyorum sam, böyle bir savaş zaten ucuk bir fanteziyken bir de devreye girecek güçleri hesap et, abd bir yandan yunanlılar bir yandan ingiltere bir yandan dalar noluyoruz lan oturun diye. vietnam, afganistan, also true story. abd'nin de bir şey kazandığı falan yok, sadece para kazanıyorlar. afganistanı dev bir uyuşturucu üreticisi yaptılar, ırak'da petrol, yeniden yapılanma altında inşaat firmaları, silah firmaları vs. kendi elleriyle yarattıkları osama bin laden'i abi arıyoruz insallah bulcaz diye yıllardır tarumar ettiler ortalığı. şirtketler > hükümütler > insanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Jadelith said: kıbrıslılarla savaşma ihtimalimizin sıfıra yakın olmasını geçtim. kıbrıslıların senede orduya harcadığı para: $300 milyon bizim: $30 milyar eet baya korkmamız lazım kıbrıslılardan ahah :D sdf tükürsek boğulurlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 "paraya bakmaz" demişsin, ben de paraya baktığının örneğini vermişim. fantastik varyasyonlara giriyorsun çok. afganistan ve vietnam perde arkasında abd vs komünist savaşlarıydı, kendi başlarına bırakılmış değillerdi o ülkeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Hiç öyle boşuna Rum’a kızma... Aralık'ın 24'ü. Noel arifesi... Lefkoşe. Kumsal Mahallesi. No 2. Tek katlı, bahçeli bir ev. Saat 22 suları. Hava ayaz. Boğuk, tok vuruşlar yırtıyor geceyi aniden, trok trok trok... Kalleş basıyor. Mürüvvet Hanım, lambaları söndürüyor hemen... Hakan kucağında... Uyuyor. 10 aylık... Dalıyor çocukların odasına, öbür koluna Kutsi'yi alıyor, 4 yaşında... "Kalk Murat" diyor bir yandan... Gözlerini ovuştura ovuştura kalkıyor Murat, henüz 6 yaşında, ucundan tutuyor anasının geceliğinin... Dışardan hüzün abajuru gibi sızan sokak lambasının cılız ışığında, hayalet misali, banyoya süzülüp, kapıyı örtüyor, "küvete" girip, koyun koyuna, sarılıyorlar. Korkunç bekleyiş başlıyor... Bir dakika. İki dakika. Üç dakika. Saniyeler, asırlar gibi adeta... Önce şangırtı duyuyorlar. Pencere. Sonra salondaki ayak seslerini. Vahşi haykırışları... Ve, tekmeyle açılıyor banyo kapıs... Üç Rum. Tarıyorlar. 33 el. Evet, merhum gazeteci Sami Coşar tarafından çekilen ve hafızalarımıza mıh gibi çakılan "o fotoğraf"ın öyküsü bu... Kanlı Noel. Alnından vurmuşlardı Mürüvvet'i. Yedi yedinden daha... Murat'tan üç kurşun çıktı. Kutsi'den iki. Evin direği, baba, tabip binbaşı, evde değildi o sırada... 103 Türk köyü basılmıştı, son üç günde, yaralılar vardı... Gönyeli'ye gitmişti. Göreve. Bir babanın başına gelebilecek en büyük felaketi yaşayan bu tabip binbaşı, evlatlarının cenazesini bizzat kendi elleriyle yıkadı... Minik bedenleri santim santim yokladı, Hakan'da kurşun izi bulamadı... 10 aylık bebecik, vücüdunu yavrularına siper etmeye çalışan anacığının altında kalmış, nefessizlikten can vermişti çünkü. E bakıyoruz... Rumlar, Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'ne gidiyor. Niye biliyor musunuz? Palavracı tiyatrocu, dangalaklık etti diye değil... Biz, bunca yıldır dangalaklık edip, Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'ne gitmediğimiz için. Yılmaz ÖzdilYazının Linki Gülen suratlarla tarihini, şehidini bilmeden mesaj atan dangalaklar için yazmış. edit: yazıyı kendim yazdım, yıldızları ve boşlukları sadeleştirdim. İçerikten çok yıldıza takanlar için, ne yazmış bu adam diye okusunlar istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 1 paragrafta anlatacağını boşluk ve yıldızlarlar süsleyen yılmaz özdilimi kopyala yapıştır yapıyoruz.nerede kaldı köşe yazarlığı wall of textleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Sam said: aente said: savaş çıkarsa kimin kazanacağını orduya harcanan paraya bakarak hesaplamak da dünya dengelerinden bir habersizliğin göstergesi olsa gerek. en yakın rakibinin on katı para harcayan abd, dünya tarihinde eşi benzeri görülmemiş, 300 spartalının bile yaklaşamadığı 1:1000 ölüm oranlarına sahip son 20 yılda girdiği savaşlarda. true story. kurtuluş savaşı sanırım 20 yıl önce olmadı ondan dediğin doğrudur.spartalıların nesli 1923 de bitti.şimdi para kazanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 çok duygulandam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Jadelith said: çok duygulandam Sen ve duygu? Garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 kıbrısta paso ufolar geçio arkadaşım her gece nerdeyse 1 li bazen 2 li olarak, ada bizim falan değil komple uzaylıların elinde lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 o ufolar alienlerden adapte edilmiş amerikan gizli uçakları olmasın.belkide amerikanında bilmediğimiz ufoları vardır.soveringin yazılarını hatırlatırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 youtubedan HEPSI GERÇEK ! videolar sunucam sana odiflame !1!1 ayrıca laflar hazırlıyorum sana, bitince yazıcam!1! bak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar