vimpir Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Arkadaslar elimde cift bicak bir ok var anlamadigim bicagin birisini cikarinca damage degeri 1,2 oynuyor bow u cikarinca N/A oluyor cift bicagin bir artisi yokmu vardir elbet ama ben anlamadim bisey:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 bowu çıkarınca ranged vuramıyorsun o yüzden n/a oluyor. bıçağı çıkarınca onun verdiği statlardan gelen + dmg i kaybediyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 ranged damagea bakiyosun, haliyle bowu cikarinca damagein olmuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 bıçak melee combat hasarıyla alakalı, ranged a ancak verdiği statlar etki eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 ShadowFury said: bıçak melee combat hasarıyla alakalı, ranged a ancak verdiği statlar etki eder.melee alip bicaklarla oynadim ama birisini cikarinca gene pek birsey degismiyor ikiside ayni damage veriyor aslinda neyse gec oldu sabah arastiricam wow bana agir geldi daha once bu tarz oyun oynamayinca bole maymun oluyor insan8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Abi ne takıyorsun dpsi zartu zurtu o lvl'de. Bak ne güzel raptorun da var, yolla raptoru kes mobları ufak ufak ögrenirsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 pokemonrıza ne abi HAHHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Evet isim imba olmus... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Dennis said: Abi ne takıyorsun dpsi zartu zurtu o lvl'de. Bak ne güzel raptorun da var, yolla raptoru kes mobları ufak ufak ögrenirsin :)Panik atak oldum birden haklisin zamanla kapicaz isi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Petinin adını da değiştirsene? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Masquerade said: Petinin adını da değiştirsene? :)Benim nickim ikimizede yeter diye dusundum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 haha harbiden komik bir isim olmuş "pokemonriza" hahahahaha Allah'da seni güldürsün emi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Adam hunterını tüm paticik fertleriyle birlikte kasıyo helal olsun valla :) Her olan bitenden haberdar et bizi vimpir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 benim hunterım var dwörf nicki "kodumu" pet alıcam oturtur die ama lvl 5 daha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Synergenx said: haha harbiden komik bir isim olmuş "pokemonriza" hahahahaha Allah'da seni güldürsün emi :Dnebuladan beri kullaniyorum ultimada efsaneydi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Boci said: Adam hunterını tüm paticik fertleriyle birlikte kasıyo helal olsun valla :) Her olan bitenden haberdar et bizi vimpir :)8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 vimpir, 80 olduğunda topic açmanı rica ediyorum. lütfen. bu kadar emeği geçti pati'nin sana, sonunda mürüvvetini görmek istiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 cacodemon said: vimpir, 80 olduğunda topic açmanı rica ediyorum. lütfen. bu kadar emeği geçti pati'nin sana, sonunda mürüvvetini görmek istiyoruz.abartmiyormusunuz :) hem kimse takilmadi benimle:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 vimpir said: Synergenx said: haha harbiden komik bir isim olmuş "pokemonriza" hahahahaha Allah'da seni güldürsün emi :Dnebuladan beri kullaniyorum ultimada efsaneydi:) nebuladaki pokemonrıza sen misin adasdasdas ahhahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Dworgian said: vimpir said: Synergenx said: haha harbiden komik bir isim olmuş "pokemonriza" hahahahaha Allah'da seni güldürsün emi :Dnebuladan beri kullaniyorum ultimada efsaneydi:) nebuladaki pokemonrıza sen misin adasdasdas ahhahahoz Pokemon RIZA benim :D, nebula admin iyi bilir:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 gmleri de bilio merak etme sen :D liriel baenre (player acc) sevgiler lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Dworgian said: gmleri de bilio merak etme sen :D liriel baenre (player acc) sevgiler lolNerde ne is yaptigimida biliyorlar ozaman:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 yok ben bilmiorum şahsen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 ^^ geyiğine bi hunter açmıştım. hunterımın adı TEKEL di, petimin adı İKİBİN di :p gören türkler klavye mouse bırakıodu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Dragonmax said: ^^ geyiğine bi hunter açmıştım. hunterımın adı TEKEL di, petimin adı İKİBİN di :p gören türkler klavye mouse bırakıodu :)Guzelmis:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar