Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kullanmayacağı Enstrümanları Alabilen Zenginleri Kıskanan Fakir Adam


Joscelin

Öne çıkan mesajlar

"Parasıyla değil mi ulan!" diye çat diye 5k $'ı bastırıp 2 gün çalacağı enstrümanı alan zengin adama bakıp bakıp, kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş hesabı bok atan fakir adam tipidir bu da.

"Ben kulaktan progressive metal çıkarıyorum oolumm" deyip müzik bilgisi olmamasıyla övünen (fakir olduğundan müzik bilgisi de alamaz bu tipler), gidip "Yetersiz adam çalamayacaksan niye alıyosun" diye eleştirdiği zengin arkadaşlarından dilenerek enstrümanlarını ödünç alıp kendini bir Satriani, bir Portnoy sanan adamcıklardır.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bu tiplerin bir diğer özelliği de, fakir olduklarından satın alamayıp frmtr'den crackiyle indirdikleri Guitar Pro'da, lisede aşık oldukları ama onlara yüz vermeyen Elif adlı kızlara "A Leaf" diye 30 saniyelik şarkılar yazıp kendilerine besteci demeleridir.

"Albüm yapıyorum oolumm, 3 şarkı hazır bile", "Opeth çok bozdu yeaa, ben daha iyi şarkı yazıyorum" falan der bu fakirler, sonra son paralarını sigaraya verdiklerinden, saati 15 YTL'lik stüdyoya para yetiştiremez, kendilerini avutup dururlar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bu tipler fakir olduklarından her şeyi geç öğrenirler.

2 senelik Guitar Hero'yu "Geçen gün gezerken gördüm, böyle bi garip yapmışlar" diye anlatır, "Sizin gibi bebeler gitsin Guitar Hero oynasın" derler. Oysa ki bırak oyunun konsolunu, oyunun kendi setini bile alacak paraları yoktur. Zaten birisinin gelip trink parayla o seti aldığını görseler, bir de ona hırs yapar "2 gün oynayıp kenara atacakları oyunu alan tipler" diye annelerinin cüzdanından tırtıkladıkları 2 milyonla gittikleri internet kafelerden forumlara konu açarlar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...