nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Dün gece çok güzel oynadım, az önce bi açtım görüntü bozuk. Başka HDMI kablosuyla denedim gene aynı. Bi garip oldu nasıl tarif ederim onu da bilemiyorum ki.. Herhangi bir kırmızı ışık da yanmıyor. PS3 de oynadım bundan önce demin çok güzel gösteriyordu TV'yle de alakası yok. 2 tane de fotoğrafını çektim ekranın anlamanız için. Noolur yardım edin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Kolpa alet işte. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Ya bi git olm aaa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 la boşver sat gitsin tüm konsolları, o parayla al babalar gibi yeni bi ekran kartı bide üstüne ram takviyesi... missss:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Abi şu an çok kötüyüm, yalvarıyorum dalga geçmeyin. İşe yaramaz mesajlar atmayın. Lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 bence sağda solda ps3ü övdüğünü duymuş küsmüş. bu arada çözünürlüğü falan değiştireyi falan dene bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Hiç bi ayar yapmadım ki açtım bozuk çıktı. 720p yapayım dedim falan ne yapsam çare olmadı. Hani ısınmıyodu da öyle makina ısınmadan sorun olduğunu sanmıyorum, tek bi kırmızı ışık bile yok dediğim gibi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 HDMI çıkışında bi bokluk falan olmuştur belki. Uğraş biraz olmazsa birazcık tokatla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Aletin çıkışta olabilir diye düşündüm ben de ama nasıl tokatlarım abi makinayı, hassas alet PC olsa korkmam da :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 violence works, go. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 ölüyor xboxın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Kaan seni çok seviyorum lan iki tokatladım düzeldi makine! :D Edik: Kuzenim de çok seviyomuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 türkiye karasularuında her türlü elekrtikli eşya iki tokatda kendine gelir.. işte öyle bir aurası var memleketimin insnaları da arada çalışmak için tokat istiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar