Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mesele bir acayip oldu

kemalisthllwndr

Öne çıkan mesajlar

aşağıdakilerden birini söyle

A) "Plazmam var, sana her şeyi verebilirim. Babamın bakkalı var."

B) "Asla aptallarla tartışma önce kendi seviyelerine çekerler sonrada tecrübeleriyle yenerler"

C) "Eğer benden önce başka biri davranıp kabul ettiysen mutluluklar.
Eğer benden hoşlanmayıp görüşmek istemiyosan da mutluluklar dilerim."

D) "Osman kılıcımı çaldı"
Sosyal ağlarda paylaş

kemalisthllwndr said:
benle ilgili iyi düşünceler yüklesinler, kızın hayatındaki gelişmelerden haber falan taşısınlar
geçmişte bunun yararını gördüm

Anaokulundayken patates baskısı yapardık. Bir gün sınıfın ortasına 1 kamyon patates yığdım, ilah oldum kızlar arasında. Bence patates yolla. Geçmişte bunun yararını gördüm.
Sosyal ağlarda paylaş

ginaly said:
kemalisthllwndr said:
benle ilgili iyi düşünceler yüklesinler, kızın hayatındaki gelişmelerden haber falan taşısınlar

Anaokulundayken patates baskısı yapardık. Bir gün sınıfın ortasına 1 kamyon patates yığdım, ilah oldum kızlar arasında. Bence patates yolla. Geçmişte bunun yararını gördüm.

güzel bi dokandırma olmus ama yazık lan adam suan dogru düşünemiyo normal olarak
Sosyal ağlarda paylaş

kemalisthllwndr said:
kızla yüzyüze konuştum, reddetti zaten
kız şu anda boşta olduğu için özellikle kız arkadaşlarıyla konuşuyorum ki kıza benle ilgili iyi düşünceler yüklesinler, kızın hayatındaki gelişmelerden haber falan taşısınlar

ya kıza iyi şeyler sölemiolarsa..:/ kızlara hiç güven olmaz bak
Sosyal ağlarda paylaş

şöyle düşün bi kızı sevdiğini/hoşlandıgını ne kadar çok kişi bilirse dier kızlara karşı da şansın o kadar düşer ve kızın arkadaşları sana haber getirirken emin ol o kızında haberi olucak daha sonra o kızda belki şuda benden hoşlanıomuş tarzında karaktersiz hareketlerde bulunabilir
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...