Laraken Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 teşvik primi diosun hacı da her türlü deplasmandasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odinn Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 kızı döv çocukla çık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 galiba en mantıklısı o evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 msn den falan çıkma teklifleri of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Bence olmıcak varmısınız bahse? Edit:inş kaybederm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Mortis'i dinleme, sevenleri ayırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 aşağıdakilerden birini söyle A) "Plazmam var, sana her şeyi verebilirim. Babamın bakkalı var." B) "Asla aptallarla tartışma önce kendi seviyelerine çekerler sonrada tecrübeleriyle yenerler" C) "Eğer benden önce başka biri davranıp kabul ettiysen mutluluklar. Eğer benden hoşlanmayıp görüşmek istemiyosan da mutluluklar dilerim." D) "Osman kılıcımı çaldı" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 kemalisthllwndr said: kızın en yakın kız arkadaşıyla arkadaş oldum, bu yolla sonuca ulaşmaya çalışıyorum bunu al? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 rep mi grindliyorsunuz yahu ne demek arkadaş oldum şimdi asıl kıza ulaşacağım ? kalbini kırdıysam prd bb demiş, yeni ufuklara yelken aç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kemalisthllwndr Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 karşıma başka fırsatlar çıkarsa onları da değerlendirim tabi, ama bu kızı seviyorum, böyle işi zamana yayarak, kızın çevresiyle muhabbet kurarak falan bir şansım olabilir diye düşünüyorum edit: arkadaşım tamam geyik de yapın ama arada işe yarar laf da edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 tamamen ciddi oluccam bu sefer korktugumdan deil. Çok değistim artık bence o çocuk o kızı yedek olarak tutuyo ve kızda ondan hoşlanıyoki böyle arkadaş ayakları yapıyolar kızla yüz yüze konuş arkadşlarıyla ugrasma bile ne olucaksa hemen olsun gerekirse o uzun arkdaşı döveriz : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kemalisthllwndr Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 kızla yüzyüze konuştum, reddetti zaten kız şu anda boşta olduğu için özellikle kız arkadaşlarıyla konuşuyorum ki kıza benle ilgili iyi düşünceler yüklesinler, kızın hayatındaki gelişmelerden haber falan taşısınlar geçmişte bunun yararını gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 ne kadarda geçmişte gördün ? orta okul felansa şimdi işe yaramaz bence dediğim gibi o kız o çocugun ona çıkma teklıf etmesını beklıyo olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 kemalisthllwndr said: benle ilgili iyi düşünceler yüklesinler, kızın hayatındaki gelişmelerden haber falan taşısınlar geçmişte bunun yararını gördüm Anaokulundayken patates baskısı yapardık. Bir gün sınıfın ortasına 1 kamyon patates yığdım, ilah oldum kızlar arasında. Bence patates yolla. Geçmişte bunun yararını gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monamon Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 çapkın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 ginaly said: kemalisthllwndr said: benle ilgili iyi düşünceler yüklesinler, kızın hayatındaki gelişmelerden haber falan taşısınlar geçmişte bunun yararını gördüm Anaokulundayken patates baskısı yapardık. Bir gün sınıfın ortasına 1 kamyon patates yığdım, ilah oldum kızlar arasında. Bence patates yolla. Geçmişte bunun yararını gördüm. güzel bi dokandırma olmus ama yazık lan adam suan dogru düşünemiyo normal olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kemalisthllwndr Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 iyi de nasıl düşünmem gerek anlamadım ki abicim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 nası düşünmen gerektiğini söyleyemeyiz söyleyebilsekde yapamazsın bence milletin tavsiyelerini oku karar ver işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kemalisthllwndr Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 e benim gibi davranmaktansa kafadan mağlubiyeti kabul etmek daha mı mantıklı millet ya alay ediyor ya bu iş olmaz diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monamon Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 kemalisthllwndr said: kızla yüzyüze konuştum, reddetti zaten kız şu anda boşta olduğu için özellikle kız arkadaşlarıyla konuşuyorum ki kıza benle ilgili iyi düşünceler yüklesinler, kızın hayatındaki gelişmelerden haber falan taşısınlar geçmişte bunun yararını gördüm ya kıza iyi şeyler sölemiolarsa..:/ kızlara hiç güven olmaz bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 dalga geçmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kemalisthllwndr Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 biliyorum senin dalga geçmediğini kızı seviyorum abi, böyle böyle bi yere ulaşırsak ne ala ulaşamazsak eyvallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 şöyle düşün bi kızı sevdiğini/hoşlandıgını ne kadar çok kişi bilirse dier kızlara karşı da şansın o kadar düşer ve kızın arkadaşları sana haber getirirken emin ol o kızında haberi olucak daha sonra o kızda belki şuda benden hoşlanıomuş tarzında karaktersiz hareketlerde bulunabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kemalisthllwndr Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 o kız öyle hareketlerde bulunmaz onu biliyorum hem onun çevresinde onun dışında beraber olmak isteyebileceğim bir tane bile kız yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 msn chat logunu saklıyosan koyarmısın buraya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar