pogodi Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 armut almışım. ama tip aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 ayvanın sapı olmaz ama armutun olur, hatta atasözü bile olmuş bak armutun sapı üzümün cöpü yaa:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 ciddi misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Armut iyidir,hem armutun iyisini... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 ayı dedi sana :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Alırken bir kilo şundan mı dedin ?Bir kilo ayva istiyorum dedin de adam mı öyle verdi ? Süpermarketten mi aldın diyeceğim de orda da yazıyor armut ayva falan diye.İki kilo falan da diyebilirsin tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 oha manavda söylenmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 oysaki tavsiyelerine uyup makyaj malzemelerine alıştırmamıştım kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 ayva diye armut almak... hakikaten ayıp etmişin ya. ye bakiyim armutu dilimleyip limonlayıp tuzlayıp! yenirmi ha yenirmi bana bunun cevabını ver! LANE TOLSU NADAMIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Akhlaur said: Alırken bir kilo şundan mı dedin ?Bir kilo ayva istiyorum dedin de adam mı öyle verdi ? Süpermarketten mi aldın diyeceğim de orda da yazıyor armut ayva falan diye.İki kilo falan da diyebilirsin tabi. marketten aldım. okumadım aklımın ucundan geçmedi armut olabilceği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 fırında yavada güzel oluyo ayva kompostosu bambaşka bişi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 ayva diye karpuz almisim =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 ay kıyamam :/ , yardım ederim bitirmene eğer fazla geldiyse :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 saol cnms, gonderiyorum yarisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 ahahahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 pogodi said: oysaki tavsiyelerine uyup makyaj malzemelerine alıştırmamıştım kendimi ne üzüldüm ne üzüldüm.Şimdi karaları bağlıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Bu 0ne ne kadar yüzsün bi adam olmuş lan?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Todesengel said: Bu 0ne ne kadar yüzsün bi adam olmuş lan?? Sorma emre,vakit daralıyo.Şunun şurasında ne kaldı şubata,askere gidicem,stress falan yaptım ondandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 askerlik iidir, kendine gelirsin orda bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 askeriye kadar rahat yer mi var lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 sapphironda wipefest yiyoz zaten,onunda etkisi var zaten. Edit:kestik şimdi,next stop is Kel'thuzad. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar