cacaron Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 merhaba arkadaşlar. bu forumda yeniyim. WAR ile ilgili bulabildiğim en aktif türk forumu bu oldu. izninizle size bir sorum olacak. WOW'u wotlk çıkmadan 1-2 ay önce bıraktım. aynı şeyleri ısıtıp ısıtıp önümüze koymalarından bıktım artık. arkadaşlarım ne kadar ısrar etse de WOW'a dönmeyeceğim. Uzun bir süredir LOTRO-WAR arasında gidip geliyorum. LOTRO'da pvpnin alışıldığın dışında olması beni korkutuyor. WARı ilk çıktığında alacaktım ancak wotlk çıkışına denk geldiğinden class eksiltildi, bir sürü sorun oldu vs. o ara vazgeçtim. sizce şimdi oyun oynamaya değer mi? fikirleriniz benim için önemli. zamanınızı ayırıp 1 cümle yazsanız bana yeter, teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Ne kadar PvP yapmak istediğine bağlı. Tamamen PvP yapmak senin için bir yerden sonra sıkıcı olabilirse WAR çok yanlış bir seçim olur. Battleground ile sıkılmam, onla level alayım, kalabalık kale savaşlarına katılayım diyorsan WAR (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 deli gibi kasacam diyorsan sıkabilir zira pvp tabanlı ama diyorsanki keyif adamıyım pvp mi yapacam gidecem kale kuşatcam süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sannin Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 WoW daki PvE ye sadece high end game de ulasabiliyorsun,ondada Lost Vale ekip bulmak zor bir iş.iyi guildde aylardır oynamıs olman lazım..iyi tanıdıklar vesaire.. PvP adına konusmak gerekirse.Once hayatına su terimi yerlestirmen lazım."RvR" bu kelimenin bir sürü terimsel açılımı var lakin bizim değimimizle Zerg Vs Zerg..Yani bi playerla teke tek çok nadir kalırsın,arena sistemide olmadıgı için en fazla 10 a 10 kalıyorsun oyunda oRvR de ise 150vs150 gibi rakamlar..Evet heyecan verici lakin.bir zamandan sonra kendi yetenegini çok gösterememen seni gearlı bi manken yapıyor.. Ama oyunda hiç bi zmaan tempo düşmez.her zmaan yapıılacak şeyler var.ve oyun zevkli.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 pvp seven, pvp'den sıkılmayan insan için kesinlikle denenmesi gereken bir mmo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lastguard Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 WAR için pvp dedikleri kisisel beceri ve fevri oyunun dışında , takım oyunu ve senkronizasyon yeteneği. genellikle bizim mmo kültürü uo tabanlı olduğundan çoğu "pvp" ciyim diyen kişinin pekte zevk alarak oynamayacağı oyun. (bkz: 200 dexle 1 sn bandage basarım herkesi keserim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WargoBolord Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Ultima Online'dan sonra adam kesmek veya kale almak dışında başka rollere de bürünebileceğin birçok oyun aradım. Anarchy Online'dan Dark Age of Camelot'a kadar birçok şey denedim. WOW'dan da bir o kadar uzak durdum, zaman zaman elim gitse de hiç bulaşmadım. Warhammer Online ise başka bir tat. Bence kendi içinde gelişime çok açık ve RVR sistemi oturdukça başka keyifler verebilecek bir oyun. Sonuç olarak istersen görev tamamlayarak oyunu oyna istersen savaşların içine dal. Ama Warhammer Online arkasındaki oyun firmasıyla ve oyunun çok eski bir geçmişi olması sebebiyle bence gelişime çok açık olacak. Eşyalar parıldasın dersen üstümde o konuda seviyeleri kırka dayanmış arkadaşlar daha çok yardımcı olabilir sana ama 11. seviyedeki birisi olarak hala 7 seviye kılıç ve 6 seviye zırh taşıyorum ki savaşlarda bu bile bana yetiyor. (Ölmekten de keyif almak lazım! :) ) Bu sırada 200 dex ile oyunayan adamın geriye sadece 15 puanı kalır ki, bırakın badaj yapmayı, o adamı öldürür, öldürmezse bile zekasızın biri yapar. (bkz. 10 str, 5 int.) :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacaron Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 hepinize mesajlarınız için çok teşekkür ederim. izmirde oyunu görebileceğim bir internet kafe var mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fuzulee Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 internet cafelerde oynaniyor mu knight online dışında bu tarz oyunar bilmiyorum ama, direkt oyuncuların videoları için ben www.warhammermovies.com'u öneriyorum. Bazi adamlar ogretici videolar da koymuslar, bak bu skill boyle falan diye. Guzel site. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dakro Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 fuzulee said: internet cafelerde oynaniyor mu knight online dışında bu tarz oyunar bilmiyorum ama oynanır oynanır yeterki meraklıları bir araya gelsin ( evet çoğu zaman kafede oynuyorum :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 uo da stat cap 225 ti bu arada, oside de gemlerle yuzuklerle vs artirabiliyordun hatta daha da ama 200 dex tabi mantiksiz, 125 dex flm iyidir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacaron Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 arkadaşlar mesajlar için teşekkür ederim. şu saat itibariyle oyunu almış bulunuyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 ben de yaklaşık bir sene önce WoW oynamayı bıraktım. WoW da aynı şeyleri yapmaktan, yaptığın herşeyin de, her çıkan expansion ile silinmesinden çekici gelmemeye başladı. Şimdi fazla vakit harcamadan da zevk alabileceğim bi MMORPG arıyorum. WAR acaba bu ihtiyacımı karşılar mı? fikirlerinizi almak istiyorum. Çünkü WoW'un mesela, kesinlikle vakit harcamadan zevk alabileceğiniz bir oyun olduğunu sanmıyorum. Örnekler verebilirseniz az oynayarak neler yapılabileceğine çok yardımcı olursunuz ve belki beni aranıza katarsınız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fuzulee Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 - Senaryo sistemi sayesinde düşük levellar için her levelda ezilmeden rahatca pvp yapabilirsin. PvP esnasinda gelen expin yanisira para ve nadir de olsa ekipman dusuyor. Aslinda ekipman bolca dusuyor da her bir karakter ayri ekipman kullandigi icin tam sana uygun bisey dusme sansi az). - 4-5 kisilik bir parti ile (ki genelde kolayca bulunuyor partiler yogun bir serverdaysan) 3-4 tane public questi yaparak hem quest bitimi sana gelen ekipmanlar, hem de influence sistemi (oyunda belli basli chapterlara bolunmus haritalar ve her chapterda belli basli public quest dedigin herkesin girebildigi questler var, bu questleri yaptikca influence point alarak o chapter icin uygun ekipmanlar alabiliyorsun) sonucu alabildigin ekipmanlar PvP ve PvE'de ezilmemeni sagliyor. Ha bunlara bir de herhangi bir yaratigi keserken dusen random ekipmanlar var onlar da bayagi iyi olabiliyor. - Para sorunu hic cekmiyorsun, bu yuzden kolaylikla at alma ve skill resetleme islemi yapabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 wowdan sonra çok tatlı geldi bana oyun.fx5500le 2 fpsyle ne işkencelerle oynuyorum.kısacası değer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 ben de bu tip bi başlık açmayı planlıyordum da madem açılmış buradan gireyim ; uzun zamandır sürekli aralarla masaüstü warhammer oynuyorum ediyorum bilmemne. dolayısıyla warhammer onlineı duyunca epey bi heyecanlandım "Çıksın hemen alıyorum abi!!"ler havada uçuştu. gel gelelim iş pek öyle olmadı :) herşeyden önce sistemimin yeterli olup olmayacağını bilmiyorum (veya biliyorum ama bilmemezlikten geliyorum :P) packard bell mb85 modeli laptopum var. özellikleri çok şu şekilde : Intel® Core™2 Duo T7500 @ 2.2Ghz 1024 ram NVIDIA® GeForce® Go 8600 M GS (bu kaç mb oluyor bilmiyorum ama şöyle bir açıklama koymuşlar sitesinde : Up to 1024mb of TurboCache™ (256mb dedicated & 768mb shared)) bağlantım da 1024 adsl. windows vista yüklü. bu bilgisayar oyunu kaldırır mı? kaldırırsa kaldırdığına pişman mı eder , nedir ? ikinci sorum da son zamanlarda ro ve uo oynadım, çabuk sıkıldım sanırım. karakteri geliştir, belli levela gel, item mitem al, pvp yap şeklinde ilerleyen oyunlar sıkıyor beni. daha genişlik, yapabileceğim birsürü şey olan, sadece karakter kasıp gerisini counterstrike'a çevirmeyen bir oyun istiyorum, yani sürekli farklı bişeyler yapabilmeliyim, farklı yönlerde bi gelişim olmalı. ne dersiniz ? bulaşabilir miyim veya bulaşayım mı bu işe ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 shapshal said: ben de bu tip bi başlık açmayı planlıyordum da madem açılmış buradan gireyim ; uzun zamandır sürekli aralarla masaüstü warhammer oynuyorum ediyorum bilmemne. dolayısıyla warhammer onlineı duyunca epey bi heyecanlandım "Çıksın hemen alıyorum abi!!"ler havada uçuştu. gel gelelim iş pek öyle olmadı :) herşeyden önce sistemimin yeterli olup olmayacağını bilmiyorum (veya biliyorum ama bilmemezlikten geliyorum :P) packard bell mb85 modeli laptopum var. özellikleri çok şu şekilde : Intel® Core™2 Duo T7500 @ 2.2Ghz 1024 ram NVIDIA® GeForce® Go 8600 M GS (bu kaç mb oluyor bilmiyorum ama şöyle bir açıklama koymuşlar sitesinde : Up to 1024mb of TurboCache™ (256mb dedicated & 768mb shared)) bağlantım da 1024 adsl. windows vista yüklü. bu bilgisayar oyunu kaldırır mı? kaldırırsa kaldırdığına pişman mı eder , nedir ? ikinci sorum da son zamanlarda ro ve uo oynadım, çabuk sıkıldım sanırım. karakteri geliştir, belli levela gel, item mitem al, pvp yap şeklinde ilerleyen oyunlar sıkıyor beni. daha genişlik, yapabileceğim birsürü şey olan, sadece karakter kasıp gerisini counterstrike'a çevirmeyen bir oyun istiyorum, yani sürekli farklı bişeyler yapabilmeliyim, farklı yönlerde bi gelişim olmalı. ne dersiniz ? bulaşabilir miyim veya bulaşayım mı bu işe ? Notebook kullanıcısısın tahminimce. Seninkinin 8600gt li ve 2gb ram li olanı bende de var. Senaryo ve quest yaparken pek fazla zorlanmasın tabi görüntü kalitenden feragat etmen gerekiyor. Ama open rvr de sıkıntı verir. Özellikle 1gb ram büyük bela olur gibi. Oyun grafik motoru olarak pek stabil değil. Yeni aldığım sistemde bile open rvr de kastırıyor. Oyun akışına gelirsek ilk başlarda gayet zevkli ama bir süre sonra monotonlaşıyor. o kaleyi kuşat bu battle objective i al falan. Birde zone kilitleme kısmını çözmeleri gerekiyor, bir kaç saçmalık var. Ama 1.2 patchinde çözülücek gibi bir kaç duyum var. Açıkçası uo'dan daha geniş değil sürekli savaşarak bir şeyler elde etmeye çalışıyorsun. Item olayına gelirsek çok fazla kastırmıyor gayet world drop olsun reown merchantlar olsun yeterli. Tabi dungeonlardan ve rvr influencelardan alıcağın itemlarla bazı şeyleri yapabilirsin. Önerim eğer bir arkadaşında oyun varsa onda denemen sonra devam edip, etmeyeceğine karar vermen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 ben de bir soru sorayım. End-game'i nasıl şu an oyunun? Sıkmadan eğlendirebiliyor mu adamı? En fazla 30r bi karakter kastım sc farm ile oyunu brıakmadan önce.Aşırı monoton geldi ve bıraktım. Eğer işler endgame'de değişiyorsa başlayabilirim tekrar belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 gayet eğlendiriyor, ne yapmak istiyorsan onu yapıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacaron Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 ben üyeliğimi pazartesi günü öğleden sonra aktive edeceğim. şimdilik tek sorunum server seçimi. order/dest farketmez. önerileriniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 http://forum.paticik.com/read.php?71,3754693 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noma Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Karak Eight Peaks serveri Exile guildi güzel arkadaslik ortamı endgame pve ve pvp tabiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar