eagle_dnz Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 ya metin oktaylara lefterlere can bartulara falan girmiyorum bu forumda adam gibi bir maçıcı bile izleyen yoktur çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 açık ara hakan şükürdür, en ii bitirici olup olmadığı tartışılabilir belki, ama adam en ii türk golcü bu kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 sen metin oktay'ı koyma lefter'i koyma sonra gel feyyaz'ı koy :) . Metin Oktay'dır kesinlikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 beşiktaşlı koyma gerekliliği hissettim :) en isabetlisi o sanırım metin oktayı falan koymama sebebini açıkladım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 olsun ya izlemişizdir hepimiz maçlarını az çok. En azından ben metin oktay belgeselinde izlemiştim. Neyse bu listeye göre bence Tanju'dur. Tanju'nun oyun stili semih gibi ama onun 3 beden büyüğü... Adamda öyle bir takipcilik ve bitiricilik varki . Kendini harcamasa araba kaçakçılığı,Hülya avşar :D , eğlence dünyası vs fln... Hakan Şükür gol krallığı rekorunu 45 yıl oynasa kıramazdi . Zaten kaç maçta kaç gol attığı ortada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 hami mandirali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 metin oktay yok rıdvan yok lefter yok ne lan bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 feyyaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 kazım>En İyi Türk Golcüler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 rıdvan yönetirdi be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 THARKAS said: hami mandirali hami şutları nasil okadar sert vurabiliyormuş biliyormusun? Küçükken top yerine taşa vurmuş ayağı kırılmış ondan. Öyle işte bize bunu anlatırlardı eskiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 metin oktay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 sukur yonetir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 bi GSli olarak diorm ki; rıdvan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 abicim bunun milli takımı var, kulup kariyeri var, kaldırdıgı kupalar, ödüller var. hakan şükür varken rıdan'ın işi olamazdı bu listede, ki yok da zaten. gelmis gecmis en iyi türk oyuncular arasına girebilir bircok kisi, ama türk golcü dediğin zaman hakan şükür'ün yanından geçebilecek tek bir oyuncu yok. ayrıca bkz IFFHS 81. sıra, http://www.iffhs.de/?b4a390f03be4ac07cda17b45fdcdc3bfcdc0aec70aed02 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 abi birden hakan şükür'ü özlediğimi farkettim. valla bak. şöle kafaya çıkıp acayip goller atmasını falan. bi gidip yüzümü yıkayayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Metin Oktay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Buyse said: abi birden hakan şükür'ü özlediğimi farkettim. valla bak. şöle kafaya çıkıp acayip goller atmasını falan. bi gidip yüzümü yıkayayım. Ben hep özlüyorum ya. Fetocudur, şabandır ama çok seviyorum ben Hakan Şükür'ü. O Hakan Şükür ya. Kral yani. Onun gibisi yok, bence kim ne derse desin gelmiş geçmiş en büyük Türk golcüdür. İstatistiklerine bakarsak da zaten bu çıkıyor. Adamın kırdığı rekorlar bi 30 sene kırılamaz bence. Tabi hiç kırılır mı bilmem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 2002 dünya kupasında en hızlı golü atmıstı di mi o ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 http://video.google.com/videosearch?q=Hakan+%C5%9E%C3%BCk%C3%BCr&emb=0&aq=-1&oq=Hakan+%C5%9E%C3%BCk%C3%BC# Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 KİM ATTI? KRAL ATTI HEM DE LEEDS'DE, ALLEN ROAD'DA.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 bu gol çok güzel ben hakanın iyi olduğu dönemlerde pek futbolla ilgilenmiyordum(daha doğrusu gs'yi izlemiyordum).son dönemlerinde çok kötüydü keşke zirvede bıraksaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Heyt bee! Tüylerim diken diken oluyo be bunları izleyince, görünce, düşününce. O yüzden diyorum hep iyi ki Cimbomluyum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 bu arada gs'nin en güzel forması buydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Evet en sevdigim forma o :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar