Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En İyi Türk Golcü Hangisi?

eagle_dnz

Öne çıkan mesajlar

olsun ya izlemişizdir hepimiz maçlarını az çok. En azından ben metin oktay belgeselinde izlemiştim.

Neyse bu listeye göre bence Tanju'dur. Tanju'nun oyun stili semih gibi ama onun 3 beden büyüğü...

Adamda öyle bir takipcilik ve bitiricilik varki . Kendini harcamasa araba kaçakçılığı,Hülya avşar :D , eğlence dünyası vs fln... Hakan Şükür gol krallığı rekorunu 45 yıl oynasa kıramazdi . Zaten kaç maçta kaç gol attığı ortada
Sosyal ağlarda paylaş

abicim bunun milli takımı var, kulup kariyeri var, kaldırdıgı kupalar, ödüller var. hakan şükür varken rıdan'ın işi olamazdı bu listede, ki yok da zaten.

gelmis gecmis en iyi türk oyuncular arasına girebilir bircok kisi, ama türk golcü dediğin zaman hakan şükür'ün yanından geçebilecek tek bir oyuncu yok.

ayrıca bkz IFFHS 81. sıra, http://www.iffhs.de/?b4a390f03be4ac07cda17b45fdcdc3bfcdc0aec70aed02
Sosyal ağlarda paylaş

Buyse said:
abi birden hakan şükür'ü özlediğimi farkettim. valla bak. şöle kafaya çıkıp acayip goller atmasını falan. bi gidip yüzümü yıkayayım.

Ben hep özlüyorum ya. Fetocudur, şabandır ama çok seviyorum ben Hakan Şükür'ü. O Hakan Şükür ya. Kral yani. Onun gibisi yok, bence kim ne derse desin gelmiş geçmiş en büyük Türk golcüdür. İstatistiklerine bakarsak da zaten bu çıkıyor. Adamın kırdığı rekorlar bi 30 sene kırılamaz bence. Tabi hiç kırılır mı bilmem..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...