Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dünyanın En İyi Futbolcusu Hangisi?

eagle_dnz

Öne çıkan mesajlar

gerrard çok çok çok iyi bir oyuncu bu ayrı bi konu ama

dünyanın en iyi futbolcusu listesinde olması bile saçma. buraya 3 isim yazılır. ibrahimovic messi ve ronaldo

ronaldo bütün oyları alır ve yürür gider. hadi ronaldo sempatik değil itici geliyor, ibrahimovic nasıl oy alamıyor ben onu anlamıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

bu anket geçen sene yapılsaydı ronaldo götürecekti oyları, ki ben de olsam ronaldo'ya oy verirdim. ama bu yıl (dan kastım 2009-2010 sezonu itibariyle) ronaldo messi'nin tırnağı bile olamadı.

şu saatten sonra ronaldo çok olağandışı birşeyler yapmazsa büyük ihtimalle kendisinin 2008 de tüm ödülleri süpürdüğü gibi, 2009 da da messi aynı şekilde bütün ödülleri süpürecek.

2010 da da son derece güzel bir dünya kupası bizleri bekliyor olacak inşallah, şimdilik konuşmak erken ama messi, aguero, riquelme ve milito'lu bir arjantin izlemek için sabırsızlanıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Mumu said:
futboldan anlamamak böyle birşey olsa gerek.

messi 70 oy alırken c. ronaldo 18 oy alıyor ki gerrard ile c.ronaldo aynı kefede kalmış.

vay arkadaş ya. biz başka şeyler izliyormuşuz demek ki bugüne kadar.

puanlama yapmıyoruz ki?
yani ronaldaya 4 messiye 3 falan vermiyoruz.
sadece 1 seçme hakkımız var.ve herkes sevdiğini seçiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

PhysX said:
en iyi derken neye göre iyi? en yetenekli mi? gol vuruşları en iyi mi? Hem defans oyuncuları futbolcu değil mi ?

anket fail.

ayrıca

Dartanian said:
Messi varken başkasına gidemiyo elim..

İyide o zaman o mantıkla Ballon D'or diye bir ödülün olmaması lazım...Kaleci defans farketmiyor almak içinde ayrıca...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...