KARAMURAT Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Bildiğiniz gibi ülkemizde yeniden bir çizgiroman furryası almış başını hızlanarak devam ediyor.Umarım buda öncekiler gibi 12 sayıda kesilmezde.Hevesler kursakta düğümlenmez.Benim sorum takip ettiğiniz seriler varmı içlerinden yada önerdiğiniz.[hline]Thief of Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Seri olarak takip etmiyorum ama cilt olarak okudugum Daredevil ve Sandman var.[hline]No Pain No Gain! Now Suffer! Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Sandman'in bildiğim kadarı ile devamı gelecek güzel bir seri deniyordu.[hline]Thief of Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 bi ara witchblade'e başladım, (çok prezentabl geldi abla, ondan onu seçtim :)), ama nedense gerisi gelmedi. ilk bastıklarının hepsi satılmadıkça gerisini çıkarmıyolar heralde. henüz öyle takip edilecek gibi bi ortam yok türkiye'de bence. sonuna kadar yayınlıycaz diye söz verseler anca alırım.[hline]open your heart | i'm coming home[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Sandman hoşuma gitmişti. Sürükleyici ve akıcı bir hikayesi var. Tabii Sandmanin karakter ve tip de süper.[hline]No Pain No Gain! Now Suffer! Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 ya bırak spiderman in turkcesini alıyodum 5 inci sayıda bitis konusuyla altıncı sayıda baslama alaksız ...hadi 5 te osnunda konu bitse yanmıcam to be conutnie yazıyo atıncı sayıda yok hicbisey yeni macera...[hline]Ariakan lvl38 & (Still Progress Merc) ALB/EXCAL ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 iyide onların olayı odur dışarda, aynı anda 20 farklı seride devam eden maceralar falan vardır, 2 çuval dergi alırsın falan :) bizde yayınlananlar tek bir seri olduğundan bize eksikmiş gibi gelio.[hline] AO-Swg-WoW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 ben ultimate x-men ve ultimate spider-man alıyorum 2 side güzel ama xmen daha guzel geldi bana[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 abi cizerlerin sureklı degısmesı kadar ıgrenc bısey yok delı edıyolar tıpler cok degısıyor[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Arkadaşlar elinde Sandman resmi olan var mı?[hline]No Pain No Gain! Now Suffer! Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 bende var sandman resmi[hline] I know that I was born and I know that I’ll die. The in between is mine. I am mine. www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 türkçe çizgi roman okumanın bir manası yok ya adam gibi orjinal alın yada hiç kasmayın[hline]MAN WHO WALKS ALONE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 satan 1 yer var ankarada dungeon oda, gerçi orjinalleri geliyormu emin değilim gitmedim. getir evimin karsısındaki gazeteciye alayım[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerdun Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Aynen Zed in basladigi gibi bende Witchblade e baslamistim ama 3 kitaptan sonrasi gelmedi Arkabahçe neden durdurdu bilmiyorum halbuki Sara Pezzini ne güzel karakter :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 ultimete x ve spider var birde wolveren klasik okuyorum seriler mayısta daredavle yayınlanmaya başlayacak ve hulk gelicek diye duydum ama tarihini bilmiyorum hulk dört gözle bekliyorum hulk küçüklükten beri en favorilerimden biridir Hulk ezer :) lafına hastayımdır hulkla ilk tanışmamı hatırlıyorum televizyona koca kafalı yeşil yarma yaratık angutca sözler sarf ederken f16 lar üstüne bomba atmaya başladılar aha şimdi gitti dedim tam o sırada tozların dumanların icinden cıkıp siz halkı incitmeye calışıyorsunuz dediginde kopmuştum :lol: sonra halk kızd ve hulk ezicek kombosu yapıp bir zıplayış uçaklar mefeta o an 10 yaş civarı olabilirim aklıma gelen ilkşey bu örümcek adamı döver olmuş ve favori karakterim yapmıştım.[hline]I'm a lost soul in frp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Valla Conan benim favorimdir ki bulursaniz Solomon Kane adli bi eleman var cadi avcisi modunda takiliyor conan in yaraticilarindan cok kalitelidir manyaktir ama bulmasi cok zor..[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Hulk mı Juggernaut mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 1- nasıl ve nerde 2- neden güldün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Hulk neredeyse yok edilemez juger da hayvanın teki ama Hulk yorulmaz dayak yadikçe gücü katalanrak artar artar artar artar ............................................ ve HUlk ezer :)[hline]I'm a lost soul in frp [Bu mesaj TheSilver tarafından 22 April 2003 21:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Conan cok baba çizgiromandır şu aralar bildigim kadarıyla yerini doldurucak çizgiroman yok ama o tarza yani birtane yazıyorlar adını hatırlayamıyorum amerikada şu sıralar yayınlamaya başlamış olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Valla silver onu ogrenebilirsen guzel olur imkanda var cekeriz netten ...[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 ultimete x yada ultimete spiderlardan birinde okumuştum bulundugun şehirde dnr falan varsa oralarda hemen hemen her sayılarını bulursun bir bak gerekli şeyler başlıgı altında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 redguard ve amazing spider-man'in orjinallerini alıyodum birara[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage OwO >Silphatos Iceheart - Locus@NBL >Grynn Iceheart - Ethernass >Grynn Uth Xare - Quaxis >Botanika - SNN,MedicGS,@net CS 6.2 - SNN HLDM ver.1.0.1.6 ~~[b]FORZA BEŞİKTAŞ~~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar