rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 arathi highlands orası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 @rahatsiz, ahah of abi. Cennet gibi yermiş okul bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 o doga parki fotosunu al renkleri griye yaklastir al sana opeth album kapagi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Mozambik İzlenimlerim perşembe gününden beri yarı dönem tatili için maputo-mozambik'teydim. gayet eğlenceliydi. izlenimlerimi yazayım dedim. -mozambik'in para birimi meticash. 1 türk lirası 35 meticash'e denk geliyor. -bira, coca cola'dan daha ucuz. (kola-30 meticash, bira 20 meticash) -dünyanın en ucuz birası heralde. kocaman bir bardak 50 kuruştu. -kaldırım yok çoğu yerlerde, kaldırım taşı ve toprak var sadece. -kaldırım taşı olan yerlerde böyle meteor düşmüş gibi delikler var. -maputo, mozambik'in başkenti bakanlıklar bizim vergi dairelerinden biraz daha büyük herhalde. -eski komünist rejimin olduğu bir yer olduğu için bu mimariye de yansımış. istanbul'da oturanlar için karaköy iskeledeki binaların ve leventteki devlet malzeme ofisi binasının bütün şehre yayıldığını düşünün. -bakanlık binaları 2 katlı villalar kadar yerler böyle. -halk çok fakir her yerde böyle saat, gözlük ve heykel satmaya çalışan insanlar var. gözlük satmaya çalışan insanlar gözlükleri pantolon fermuarlarına asıp ordan çıkartıyorlar ve size takmaya çalışıyorlar. -çöpün içinden çocuklar fırlayabiliyor bağırarak. -sokakta yerde yatan insanlar var akşamları. -okyanus şehri olduğu için balık çok güzel, meyveler taze gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 noldu arkadaşa? derken adam 1 hafta önce mesaj atmış pati'ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 uyurgezer said: Mozambik İzlenimlerim perşembe gününden beri yarı dönem tatili için maputo-mozambik'teydim. gayet eğlenceliydi. izlenimlerimi yazayım dedim. -mozambik'in para birimi meticash. 1 türk lirası 35 meticash'e denk geliyor. -bira, coca cola'dan daha ucuz. (kola-30 meticash, bira 20 meticash) -dünyanın en ucuz birası heralde. kocaman bir bardak 50 kuruştu. -kaldırım yok çoğu yerlerde, kaldırım taşı ve toprak var sadece. -kaldırım taşı olan yerlerde böyle meteor düşmüş gibi delikler var. -maputo, mozambik'in başkenti bakanlıklar bizim vergi dairelerinden biraz daha büyük herhalde. -eski komünist rejimin olduğu bir yer olduğu için bu mimariye de yansımış. istanbul'da oturanlar için karaköy iskeledeki binaların ve leventteki devlet malzeme ofisi binasının bütün şehre yayıldığını düşünün. -bakanlık binaları 2 katlı villalar kadar yerler böyle. -halk çok fakir her yerde böyle saat, gözlük ve heykel satmaya çalışan insanlar var. gözlük satmaya çalışan insanlar gözlükleri pantolon fermuarlarına asıp ordan çıkartıyorlar ve size takmaya çalışıyorlar. -çöpün içinden çocuklar fırlayabiliyor bağırarak. -sokakta yerde yatan insanlar var akşamları. -okyanus şehri olduğu için balık çok güzel, meyveler taze gayet. lise bitince naptın ya merak ettim :D aklıma geliverdi google maps'te swaziland'ı görünce, pati'de buraya giden bi çocuk vardı yahu diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 eboladan dolayı gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Pm ile konusmustuk 1-2 sene önce ve yanlış hatırlamıyorsam isveç veya isviçre'de universite okuyor.(Belki de bitirmiştir artık). Halinden memnundu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 ne iyi yapmış yav çocuum olsa lisede gönderirdim direkt. şahsen geç ayıktım mevzuyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar