Czentovic Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 AHAHAHAHAHAaA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 ginaly said: "midye dolma" said: afrikalılar nasıl, normal insan gibiler mi yoksa hakkaten vahşiler mi? adam güney afrikada lan, togoda değil, sakin. senin söylediğin birazcık ters olmuş :) god city filminde ki gibi biyer lan güney afrika. Belirli bölgeler var oranın dısına cıktınmı 7 yaşında ki cocuk'ta bile mp5 görebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 uyurgezer said: yürüyüşe çıktığımızda kaybolduk ve bi marihuana tarlası bulduk hehe. resimdekiler soldan sağa hollandalı justus, malezyalı brendon ve çok mutlu güney afrikalı dylan. http://img188.imageshack.us/img188/4618/heavend.jpg hollandalı isi biliyor tabi hemen sarmaya baslamıs bile fsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 "midye dolma" said: afrikalılar nasıl, normal insan gibiler mi yoksa hakkaten vahşiler mi? fakirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 "midye dolma" said: afrikalılar nasıl, normal insan gibiler mi yoksa hakkaten vahşiler mi? normal insanlar tabii yani organ eksigi fazlasi falan yok. sadece fiziksel yapilari biraz daha degisik. kizlarin cogu kizlar ve popolari olmak uzere iki organizma olarak dolasiyor mesela. sonra kafa yapisi biraz daha sivri. saclari benim dikkatimi ceken bi unsurdu. cogunun saci boyle cok kisa ve duzgun uzamiyor. uzun olanlar hic hareket etmiyor. peruk cogunun saclari. sabah takip cikiyorlar oyle yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 matama said: ben direk kiev e yollayacagim orada okusun ben cektim o cekmesin. ahah ayrıca güzel bir karar vermişsin çok eğlendiğine eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Tebrik ediyorum cesaretin icin.Ben kazık gibi adamım sehir degiştermeye bile bayarım,üşenirim ki eh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 uyurgezer said: http://img188.imageshack.us/img188/4618/heavend.jpg çüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 dunya kupasina hazirlik adi altinda her tarafi yeniliyorlar burda. havaalani her gittigimde daha da degisiyor. yetistiremeyecekler diye uc bucuk atiyorlar herhalde. politika da bazi gelismeler var. 3 ay once yeni bir basbakan secildi. jacob zuma. adam rusvetcilikle falan suclanan bir adam. ama gene de secildi. hiv virusu tasiyan bir kadinla iliskiye girip bunun hakkinda soru soruldugunda sonra dus alip korunmus oldum diyen bir adam. boyle garip yani. zulu kabilesinden kendisi 5 tane karisi var. first lady deneni gorduk sadece, diger dordunu bodrumunda falan sakliyor heralde. soyle bir insan: http://www.southafrica.to/people/Quotes/JacobZuma/zuma.jpg http://starstripe.files.wordpress.com/2009/04/zumad.jpg http://icetwice.files.wordpress.com/2009/04/zuma.jpg (son resimdeki spor ayakkabi geleneksel kiyafet kombinasyonuna dikkat cekerim.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Başbakana bak lan=) Gene de tayyipe bin basar=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
msýon Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 uyurgezer said: dunya kupasina hazirlik adi altinda her tarafi yeniliyorlar burda. havaalani her gittigimde daha da degisiyor. yetistiremeyecekler diye uc bucuk atiyorlar herhalde. politika da bazi gelismeler var. 3 ay once yeni bir basbakan secildi. jacob zuma. adam rusvetcilikle falan suclanan bir adam. ama gene de secildi. hiv virusu tasiyan bir kadinla iliskiye girip bunun hakkinda soru soruldugunda sonra dus alip korunmus oldum diyen bir adam. boyle garip yani. zulu kabilesinden kendisi 5 tane karisi var. first lady deneni gorduk sadece, diger dordunu bodrumunda falan sakliyor heralde. soyle bir insan: http://www.southafrica.to/people/Quotes/JacobZuma/zuma.jpg http://starstripe.files.wordpress.com/2009/04/zumad.jpg http://icetwice.files.wordpress.com/2009/04/zuma.jpg (son resimdeki spor ayakkabi geleneksel kiyafet kombinasyonuna dikkat cekerim.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 oh bunu görünce iyi ki türkiye'de doğulular çoğunlukta değil dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 pascalnouman said: uyurgezer said: yürüyüşe çıktığımızda kaybolduk ve bi marihuana tarlası bulduk hehe. resimdekiler soldan sağa hollandalı justus, malezyalı brendon ve çok mutlu güney afrikalı dylan. http://img188.imageshack.us/img188/4618/heavend.jpg hollandalı isi biliyor tabi hemen sarmaya baslamıs bile fsdf aahahah yalnız gezmeye çıkınca marihuana tarlası bulmak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 ohmz merhaba herkese. uyurgezer mbabane'dan bildiriyor. istanbul-johannesburg ucagina "aman ayol velkam on bort" turu selamlayan sen sakrak bir hostesin karsilamasiyla binip 9 saat oturduktan sonra johannesburg'a geldim. bir gece orada kaldiktan sonra 8 saat suren bir otobus yolculuguyla swaziland'a geldim. bu 8 saatin 2.5 saati asiri kalabalik olan ulke sinirinda gecti.(ulke sinirina 30 dakika zaten okul.) sali gunu hemen dersler basladi. oyle gidiyor iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 politikacı her yerde aynı statüde sanırım.. nerde klonluyorlar acaba bunları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 jackob zuma daha feci olabilir ama.. yani adam sanirim lise mezunu bile degil. 5 tane karisi var. 4'u henuz gorunmedi afrika basinina. kimse gormus degil. aids'ten dus alinarak korunulabilecegini iddia ediyor falan. oyle bir insan yavrusu yani. guney afrika hukumeti 42 bakandan olusuyor bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Bu sefer swazi ucuz isgucu raporum var. Tanistigim bir ailenin hizmetcisi 1000 rand yani tam olarak 137 turk lirasi aliyor aylik. Ulkedeki devlet hizmetlerinin fiyatina bakilirsa ilk haftanin sonunda para biter gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 neyşınıl cografik gibi okuyodum bi topiği bi aralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 foto cek biraz iyi oluyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 evet swazilandlı güzel kız fotoğrafı isteriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 ne güzel yermiş yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 svaziland´da guzel kiz gormedim henuz. yani svazi guzel kiz yok. zaten ulke nufusu 900.000, kadinlar ulke nufusunun yarisi 450.000, onlarin yaridan fazlasi aidsli desem 200.000 icinde guzel bulamadim henuz. ama super guney afrikali ve isvecli insanlar var. bir de guney kibrisli var. :) bu arada etyopya alfabesinde 276 tane harf var diyerekten bu postumu bitirmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 oha 276 mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 ne o 276? en mi boy mu?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Etyopya alfabesindeki harf sayisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar