Innuendo Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 bi gunlugune 7$ oldu steam'da. alacaksaniz tam zamani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 aldım bende, oynayan varsa haftasonu bi akalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 değer mi almaya ya bilemedim ? edit: 15$ sub varmış nasıl bayar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 nası ya. sub yo kdiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhox Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Oynayan eden birisi sub varmı yokmu ve serverlarda latencyler nasıl söyleyebilirse çok iyi olur :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 sub var mı yok mu? ilginç bir şeye benziyor ve hazır ucuzken alınabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 o kadar demo çektim, sonra oyun açılamıyor hatası hay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 subscribe yokmuş bu arada free oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 abi sub var mı yok mu kesin bişey söyleyin, oyun nasıl oynayanlar bi yorum yapsın ona göre alalım. hakikaten mmo gibi mi yoksa "büyük fps" diye mmofps mi demişler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 benim sadece merak ettiğim eğlenceli bir oyun mu ona göre ucuzken, kampanyada bitmeden almayı düşünüyorum olumlu geri bildirimler gelirse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 neyse abi ben vazgeçtim, kimse yanaşmadı zaten bi de indirim indirim ayağına çuvalla para harcadım. zaten sub. olmamasında bi tuzak var gibi geldi bana. yakın zamanda bi exp. çıkarırlarsa ve o sub'lı olursa şaşırmayın sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 steam forum konusu kısaca oyun ve ilk ek pakedi beleş. sorası paralı olcak diyolar. bence bi şans verin ya (oynıcak adam olsun). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 oyun iyi degil o kadar, community az zaten, mmo icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 mmo dan ziyade instance olayı daha hakim gibin. GvG olayına bakamadım daha ama işte yer alıp tutuyosun bina dikiyosun bunlar ne işe yarıyo daha bi fikrim yok gerçi :P bu geceyarısı açılcak bi zone belki girer bi guilde denerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 steamden demoyu çekiyorum. oynadıktan sonra zaman bulursam dikkatimi çekenleri sölerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 hata veriyor saçma şekilde. açamıyorum oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 pakedi parayla satılan subsuz adam gibi mmo sadece guild wars gördüm ben şimdiye kadar, onun haricinde yalan oldu hep. gerçi bu şekil çıkan fazla oyun olmadı da neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 oyunu steamden calıstıramıyoruz arkadaşlar o yüzden masaüstüne kendiniz şöyle bi link atın "G:Program FilesSteamsteamappscommonglobal agenda liveBinariesGlobalAgenda.exe" -host=inapatl.globalagendagame.com -seekfreeloading Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 keşke sabretseymişim. sinirlenip sildim ben contenti yarın gece cıbırlarl eglenirken dl ye bırakırız steamden tekrar o halde bi de böle denerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 benim de inmek üzere demosu. bakalım bakalım almadığıma pişman olacak mıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 başta bi single tuto oynatıyo, 3-4 level alıyosunuz ordan sonra görevlere direk başlayın 10 gibi mission terminalden bi instance a girersiniz. ztn ilerdede terminaleden mercenary mission al vs vs diye görevler gelcek. birlikte takılalım diyosanız ben medic açtım, ona göre başkalarını seçin bence. bide not: medicsiz melee zor iş, kullanmayın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 recon açtım ben de. açıkçası oyun sardı gibi. ping biraz yüksekti, 200 civarı falan ama çokta sıkıntı yaşatmadı hani. Bakalım saracak gibi ama indirime girmezse tekrar almam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 benim nick lethehedon ekleyin oyunda görüşürük. legion liderini kesceğim göreve kadar geldim lv 15 civarlarındayım oraya gelirsenz birlikte yaparık. (bayıyo medicle boss kesmek) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 ekledim seni. benimki de Xynocide bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 demo daha fazla quest yapmama izin vermiyor yalnız :) sevdim oyunu ya indirime girse keşke yine de alsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar