Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL:Sivasspor-Galatasaray (14:00)

Red

Öne çıkan mesajlar

BiTcH_oFBaT said:
futbolcuya neden inanıyorsunuz ki? hakeme de inanın o zaman.

abi adam maç içinde itiraz edenlere yüzüme su geldi mi kar geldi mi ne demiş,maç sonrası da küfür etti demiş.
hakemin hangi lafına inanalım peki?

şöyle de bir açıklama yapmış ümit karan
http://www.fotomac.com.tr/gal111.html
Sosyal ağlarda paylaş

su sıçrayınca üzerine hakemlik damarı kabardı, attırdı ümiti. maçtan sonra da yaptığının yanlış olduğunu anlayınca küfüre bağladılar.

bu yardımcıyı takip etmek lazım. ilk yarıda baros'un 10 cm ofsaytını yakaladı, bravo. yediğimiz ilk golde daha bariz ofsayt olan Baliliyi kaçırdı.
Sosyal ağlarda paylaş

fotomaça inanmamda.

hayır kameralerın çekmediği alanda bişey olduysa diyorum. bu olasılıklar için diyorum. raporları görmeden halen bişey diyemez kimse.

2. olarak ümit eskişehir maçından sabıkalı. ayağına çarpan toptan sonra ilk ve en çok itiraz eden ve takımının içine eden adamdı. sabıkasından dolayıda inanmış olabilir orta hakem.

ama üstüne basa basa söylüyorum yeniden; raporları bilmeden görmeden bişey diyemeyiz
Sosyal ağlarda paylaş

Yahu raporu yazan adamla kartı çıkaran adam aynı insan zaten farklı bişey yazar mı sence? Maçtayken küfür etti diye attım ama aslında küfür etmemişti mi yazıcak rapora?
http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=51769
birde bunu izle sonra tekrar bi yorum daha yaz şuraya :)
Sosyal ağlarda paylaş

Bir de ben Ümit Karan'a çok kızıyordum ama 2 dakika önce kasti tekme yiyip 2 dakika sonra tekrar yerde kalıp buzun üzerine düşünce ben olsam bende biraz tepki gösterirdim sonuçta bunlar insan... Ama tabi yine de sen kaptansan biraz daha serinkanlı olucaksın yapmıyacaksın öyle hareketler...
Sosyal ağlarda paylaş

ee hakem kendi takım arkadaşıma inanıcam diyor haliyle. yan hakem uyuz olmuş ümitin yaptığına. bu belli.

biz 2.5 senedir bunları yaşıyoruz bi maç gs nin başına geldi diye hiç bi maç yeniden oynanmaz.

yalnız sabri komik bi insan. biri şuna artık bi ders versim. daha hakem kartı çıkarmadan oraya koşuyor itiraza. ee pes artık ya

ayrıca artık federasyon şu takımlara baskı yapsın da şu alttan ısıtma sistemlerini yapsınlar yani. bu sahada top oynanmaz ki. federasyon uyuyor maşallah

edit: bu arada bu ilk linkteki video dün yayınlandı sanırsam. radyodan dinliodum çünkü o kısmı :)
Sosyal ağlarda paylaş

CthuLhu said:
her kural hatası sonufca tesir edebilir buna herhangi bir şey diyemezsin ki.

İşte ona kurul karar veriyor. Top hakemin eliyle yerde sekerek değil de yerde durarak başladı diye sonuca tesir edeceğine inanıyorsan ya taraflısındır, ya da Butterfly Effect filmine fazla takılmışsındır. Sonuçta kural hatası olduğu iddia edilen şey Ümit'in atılması değil, atıldıktan sonra topun oyuna sokuluş şekli.

Frankfurt'tu galiba, bir takım Semih 20-30 saniye fazla oyunda kaldığında itiraz bile etmemişti elendikleri halde. GS'nin şöyle sudan (ve muhtemelen reddedilecek) bir sebepten tekrara başvurması çok acınası birşey malesef. (Aziz yaptığında da öyleydi bu da öyle evet.)
Sosyal ağlarda paylaş

zaten böyle birşeyden maç tekrar edilmez, öyle bir riski göze almaz federasyon, bütün takımları karşısına almış olur gs hariç, bjk lılar (maydonoz olarak) inanılmaz zırlar, sivas (haklı olarak) itiraz eder , fenerliler itiraz eder fln.. ayrıca tekrar eden maç çirkeflikler içinde geçebilir, madem lige zevk istiyorsun böyle sudan sebeplerle anadolu takımlarının önünü kesmiceksin, eşit olucaksın.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...