soulberry Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 öz kardeşim yok ama kim demişse haklı buluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 büyüyünce geçer ciddiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 eisenheim said: büyüyünce geçer ciddiyim +1 20 ye kadar dayanıp öldürmezsen sora çok işe yarıyor kanka oluyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 ne kardeşim ne ne abim veya ablam tek cocuk ohhh ama iyiki yokmuş . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 viole said: ne kardeşim ne de abim veya ablam var, tek cocuğum. Bende. Keşke biri olsaydı. edit: viole typo sorunsalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 viole said: ne kardeşim ne ne abim veya ablam tek cocuk ohhh ama iyiki yokmuş .ü abicim bu nasıl bi cümle ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 iyi de, daha ne kadar büyüyeceğiz ehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 bu kadar mı büyüdün? diye sorarlar adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Yok yahu, küçükken zararlı olsalarda seviyorsundur. Sadece sinirliyken fark etmiyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 kardeşinde büyüyünce geçer. ama büyüyünce illa kanka da olmuyorsun bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 kardeş iyidir ya hele bide cinsiyetiniz aynıysa kavga dövüş eğlenceli geçer hayat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 OogahBoogah said: kardeş iyidir ya hele bide cinsiyetiniz aynıysa kavga dövüş eğlenceli geçer hayat Aranızda 8 yaş varsa hep yenilgiyle başlarsın dövüşlere :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 5 yaş olunca da yenilgiyle başlıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 arkadaşımdan biliyorum iki yaş yeterli devamlı dayak yemek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 kardeşler arası 5 yaş falan ideal bence. yaş farkı az olursa ergen dönemlerde sorun oluyor çok kavga dövüş. ama sonradan iyi oluyor tabi. aslında her durumun avantajı ve dezavantajı var evet. karar veremedim bak hangisi iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssg Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 tek çocuğum bok gibi , değerini bilin kardeşlerinizin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Çok gerizekalı kız bir arkadaşım vardı.Kardeşi bunu sinir etmiş bir gün.Bu dur bakem dilin de yara var galiba çıkar dışarı demiş.Çocuk çıkarmış kızda bunun çenesine vurmuş alttan.Hastaneye götürmüşler sonra dilini dikmeye çocuğun.Böyle aptal insanlar var.O kız kadar salak olmayın oldurtmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Akhlaur ben o kız bunu yaptığında takdir etmiştim, saygı duymuştum. çok yaratıcı bence sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Bildiğin dayaklıktı allahın cingeni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 kardeşin yokmuş, demek ki başkasının kardeşini öldürmek istiyorsun. benim kardeşimi öldürürsen es kaza, soyunu kuruturum, insanlığa bırakacak bir geniniz dahi kalmaz sülale olarak. o kadar da açık konuştum bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssg Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 huun said: kardeşin yokmuş, demek ki başkasının kardeşini öldürmek istiyorsun. benim kardeşimi öldürürsen es kaza, soyunu kuruturum, insanlığa bırakacak bir geniniz dahi kalmaz sülale olarak. o kadar da açık konuştum bak.var ya bu mesajından sonra çok pis kardeşini öldüresim geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
z!uad Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 ssg lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Devilmanta said: eisenheim said: büyüyünce geçer ciddiyim +1 20 ye kadar dayanıp öldürmezsen sora çok işe yarıyor kanka oluyosun lan vallahi üşenipte yazmadığımı yazmışsın :D dsaflkfldsk 19-20 gibi süper olur aranız..sen eve kız attığında o bekçilik yapar o attığnda sen. (bkz ben ve abim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Kardeşi öldürme isteği arada geliyo banada,2 tane kızkardeşim var 2 side CADI,Ama her durumda kazanan taraf ben oluyorum,tek üzüldüğüm nokta kavga edememem.Dokunsam ağlıyolar,sonra haklıyken bile haksız oluyom. Ama iyi yanı bişey isteyince onlara emredebiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 ssg said: var ya bu mesajından sonra çok pis kardeşini öldüresim geldi niye, ailenle ne alıp veremediğin var ki? orda ince mesaj var: kardeşler iyidir, genler kötüdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar