Fistan Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 27. Hafta oynandı.Kaldı 8 hafta 24 puan. Ben Antalyaspordan ümitliyim seri galibiyetlere başladık bu arada sakaryayı yendik. işte puan durumu 1 Sakaryaspor 52 2 V.Manisaspor 50 3 Erciyesspor 50 4 Bş. Ankaraspor 49 5 Kayserispor 44 6 Kocaelispor 43 7 Antalyaspor 42 8 T.Telekomspor 41 9 Altay 40 10 Sivasspor 39[signature][hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? expn.go.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 manisayla sakarya garanti gibi.. manisayi hiç bilmem hatta ama sakarya bu sefer başarıcak.. bakalim..[signature][hline] Wannodo sakka jitio hatto winning elevongo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Aman Aman Aman! Dünya liglerinde taş çıkartır valla bu puan cetveli. En alttaki ile en üstteki arasında sadece 13 puan var. Birşey söylemek çok zor. Sakarya'nın 2 as adamı sakalatnırsa herşey tersine döner mesela. Fazla ilgilenmiyordum 2.lig ile ama ilgilenmeye değermiş.[signature][hline]Dynamick'ten bombalar ve Azmodai'de katılıyor! su cocuk biskuvileri varya eti bebe hastayim bende seviyorum Antimodes 15 şubat 2004 Pazar Saat 04:21'de Irc'de demiş ki: ben oğlancıyım tunca hadi Holy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Manisa 1. olup çıkar süper lige.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Fikstür önemli Manisa kesin çıkar Sakarya da çıkar 3. olarak Kocaeliyi istiyorum ama Erciyes gider herhalde Kocaeli lider puan kaybedince onlarda kaybediyor uyuz ettiler beni garip bi takım çıkamaz artık herhalde.[signature][hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DesPerado_4 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Gönül isterki KARŞIYAKA çıksın ama zor artık seneye kesin gözüyle çıkar.[signature][hline]You fuck with me , you fuck with the best !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 efenim sakarya çıksın gerisi beni ilgilendirmez...[signature][hline]PASCAL ERA QUA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 said: Azmodai, 03 Nisan 2004 23:38 tarihinde demiş ki: gonlum Ankara BSB den yana. Gözün aydın Azmo! Manisa patladı bu sene çıkamadı o kadroyla. sakarya,ankara bsb ve erciyes'e 1. ligde başarılar.[signature][hline]i love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 eheh hadı bakalım[signature][hline]Godfather Of Speed Cio... Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar