Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu da güzel bir ablamız..


stingbull

Öne çıkan mesajlar

Teşekkür ederim öncelikle :)
Ya güzel sanatlar düşünüyor muyum ben de bilmiyorum :D Çünkü portre çizmekle güzel sanatlar kazanmak biraz zor açıkçası :/
Sabır meselesine gelince orda haklısın işte :D
Saçlar için o kadar çok değil de bakışı vermek için uğraştım biraz.Yine benim açtığım topicklere bakarak çizdiğim diğer resimlere bakabilirsin.Sen ne yapıyorsun?
GSF ye mi hazırlanıyorsun???
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Evet, portre cizmekle olucak iş degil güzel sanatları kazanmak ama potansiyelin varken bence, eger aklının bi köşesinde de varsa hazırlanmak, sadece portre calısmak yerine, yanında natürmort ve figür calısmaları da yapabilirsin.Eğer hobi olarak yapmaya devam edeceksen bile dediklerimi yapmak, seni baya gelistirecektir.
Ek olarak cesitli anatomi bilgileri/ cizim teknikleri içeren kitaplardan da yararlanabilirsin.
Evet ben de hazırlanıyorum gsf ye.:) Gercekten sanılanın aksine cok fazla emek ve sabır isteyen bi iş.Mimar Sinan istiyorum suan. Umarım olur. En kısa zamanda ben de koyucam cizimlerimi buraya :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Evet haklısın.Zaten ben sadece çizerek geliştirdim işte.Pratik yaparak bile geliştirebilirsin kendini.Zamanla epey bi yol aldığını görüceksin.Umarım kazanırsın istediğin yeri.Senin de çizdiğin resimleri görmek isterim.Çiz, koy buraya bakalım.Ben de güzel resimlerim oldukça koyucam.Kimi beğeniyor, kimi beğenmiyor :)Kolay gelsin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Draenyth said:
Bu daha da güzel bir ablamız topicini bekliyorum dostum eline sağlık çok güzel olmuş . Kendim gölgelendirme konusunda acemi olduğum için umarım bi gün bende böyle yapabilirim diyorm içimden :)

Teşekkür ederim ;)
Aslında gölgelendirme o kadar zor değil.Benim de eskiden öyle bir sorunum vardı.Olay gölgelendirmekten çok ışıklandırmakta.Ben de çok güzel bir şekilde yapamıyorum ama çizdikçe gelişir :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...