stingbull Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Umarım yapabilmişimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Kim bu ablamız? Amy Lee ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 oo yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 0ne said: Kim bu ablamız? Amy Lee ?? oha abartmışlar PS'u. acaip yapay duruyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 amy winehouse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 burnunu karıştırıp sümüğünümü yiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 O parmak dudak kısmında bi gariplik geldi onun dışında baya başarılı.Sanki dudak parmagın arkasından gözükmelimiymiş neymiş tam bilmiyom =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Çok şişko bir sol yanağı var ama güzel çizmişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Parmağı biraz daha dudağının sağ tarafına doğru kalınlaştırılabilirmiş..Neyse, saolun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Cons said: burnunu karıştırıp sümüğünümü yiyor? İşte resmin sanatsal kısmını açığa vuracak mükemmel soru. ASDLKSADJFSKDJF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denn Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Basarılı olmus gercekten, eline saglık :) Yalnız saclar için feci ugrasmıssın ya, iyi sabır varmıs Sadece portre mi calısıyorsun, bide güzel sanatlar düşünüyomusun? Baska calısmaların da varsa görmek isterim acıkcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Teşekkür ederim öncelikle :) Ya güzel sanatlar düşünüyor muyum ben de bilmiyorum :D Çünkü portre çizmekle güzel sanatlar kazanmak biraz zor açıkçası :/ Sabır meselesine gelince orda haklısın işte :D Saçlar için o kadar çok değil de bakışı vermek için uğraştım biraz.Yine benim açtığım topicklere bakarak çizdiğim diğer resimlere bakabilirsin.Sen ne yapıyorsun? GSF ye mi hazırlanıyorsun??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denn Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Evet, portre cizmekle olucak iş degil güzel sanatları kazanmak ama potansiyelin varken bence, eger aklının bi köşesinde de varsa hazırlanmak, sadece portre calısmak yerine, yanında natürmort ve figür calısmaları da yapabilirsin.Eğer hobi olarak yapmaya devam edeceksen bile dediklerimi yapmak, seni baya gelistirecektir. Ek olarak cesitli anatomi bilgileri/ cizim teknikleri içeren kitaplardan da yararlanabilirsin. Evet ben de hazırlanıyorum gsf ye.:) Gercekten sanılanın aksine cok fazla emek ve sabır isteyen bi iş.Mimar Sinan istiyorum suan. Umarım olur. En kısa zamanda ben de koyucam cizimlerimi buraya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Evet haklısın.Zaten ben sadece çizerek geliştirdim işte.Pratik yaparak bile geliştirebilirsin kendini.Zamanla epey bi yol aldığını görüceksin.Umarım kazanırsın istediğin yeri.Senin de çizdiğin resimleri görmek isterim.Çiz, koy buraya bakalım.Ben de güzel resimlerim oldukça koyucam.Kimi beğeniyor, kimi beğenmiyor :)Kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 güzel olmuş ama merak ettiğim birşey var parmağın ucuyla elmacık kemiğine bastırılmış görüntüsü mü vermek istedin yoksa sus işaretimi o . Biraz sola kaymişta :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Poz o işte :D Yanağına hafiften bastırıyo gibi işte.Orası biraz daha editlenebilirmiş..neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draenyth Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Bu daha da güzel bir ablamız topicini bekliyorum dostum eline sağlık çok güzel olmuş . Kendim gölgelendirme konusunda acemi olduğum için umarım bi gün bende böyle yapabilirim diyorm içimden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Draenyth said: Bu daha da güzel bir ablamız topicini bekliyorum dostum eline sağlık çok güzel olmuş . Kendim gölgelendirme konusunda acemi olduğum için umarım bi gün bende böyle yapabilirim diyorm içimden :) Teşekkür ederim ;) Aslında gölgelendirme o kadar zor değil.Benim de eskiden öyle bir sorunum vardı.Olay gölgelendirmekten çok ışıklandırmakta.Ben de çok güzel bir şekilde yapamıyorum ama çizdikçe gelişir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 golgelendirme ışıklandırma bunlar biraz aynı şey be abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Kiz gercekten patates gibi de bilerek mi oyle cizdin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joscelin Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Tüm çizimlerinde en çok beğendiğim olay saçlar. Surat kayıyo, orantısız oluyo vs. de, saçlar hep iyi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 son iki çizimimde saçlar fena olmadı evet.Patatesten kastın kafası yamuk falansa gerçeğine benzetmeye çalıştım^^ Nabayım kendimce anca bu kadar oluyo8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Tabiki Amy Lyn Lee. Bu resmi çizdin, kalbimi çaldın pls... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Rotweiler said: Tabiki Amy Lyn Lee. Bu resmi çizdin, kalbimi çaldın pls... Hastayım ben bu ablaya ztn :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar