Gkgokhan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Helcaraxe said: son gelişmeler nedir :D OogahBoogah herkezin cep numarasını deşifre etmeye başladı. Cep'ten küfürleşmeler devam ediyor olabilir. Hatta bence bizden çıktı artık olay. Kemalist genç kayboldu. Yarın karne alacak ya bide kesin kavga çıkar. Oyea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 kemal gel hocam kizin resmini linkle battin zaten hic degilse batisin sahne olsun, adin yurusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 toplanıp tugaya dalalım.. kemalde kızı dağa kaldırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 eisenheim said: la kız eğer koydukları resimdekiyse kavga etmeye değiş şurda konuşmaya bile değmez.. ama orda ece die bi hatun gördüm.. oysa kavga filan ederim ben :D asdgfsd kzın resmi kacıncı sayfada ? 5.sayfaya kadar okudum baydımda.:o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 duruldu topic neyse yatayım artık ben de. eğer gidip de kavga falan edersen harbiden sonuçlarını isteriz ama ona göre, haberdar et bizleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 kızın resmini koysa yaparım ben işi ya bunlar okuldan çıkınca hep bizim okulun önünden geçiyo kızı arabamla kandırıp kemalin kucağına atarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 OogahBoogah said: kız da bu bu arada http://www.besiktaslisesi.k12.tr/resim/ogrenciresimleri/197.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 ciddi ciddi bu mu kız ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Foruma gel Coskun doldu noluyo lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 evet abi çok sempatik değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 olmazı yok valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 quuq said: eisenheim said: la kız eğer koydukları resimdekiyse kavga etmeye değiş şurda konuşmaya bile değmez.. ama orda ece die bi hatun gördüm.. oysa kavga filan ederim ben :D asdgfsd kzın resmi kacıncı sayfada ? 5.sayfaya kadar okudum baydımda.:o 9da var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 kız tugaya dier kızla takılıyor die kıl oluyodur bence. duzgun bi sekilde yavsarsan sana donebilir direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 kankistador sen en iyisi fly abini dinle Fly said: yumruk at ölecektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Helcaraxe said: Buda başka bi Tugay http://www.besiktaslisesi.k12.tr/resim/ogrenciresimleri/167.JPG tugay da bu herhalde , başka tugaylarda var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 kız efsaneymiş valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Helcaraxe said: Helcaraxe said: Buda başka bi Tugay http://www.besiktaslisesi.k12.tr/resim/ogrenciresimleri/167.JPG tugay da bu herhalde yok abi bu 2 kızı idare edemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 kavga edicekseniz bunun için edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 bu tiple 2 kız idare ediosa bilmediğin güçleri vardır olm uzak dur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 vaaaaay iyyimiş bu tamda topik öldü derken küllerinden doğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 OogahBoogah said: Helcaraxe said: Helcaraxe said: Buda başka bi Tugay http://www.besiktaslisesi.k12.tr/resim/ogrenciresimleri/167.JPG tugay da bu herhalde yok abi bu 2 kızı idare edemez ahahaisdfşlkiasdfşlk bencede walla bu elemanda iki kız idare edicek tip ve özgüven yok :D sdfasdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 vay sabi sübyanlar ya lise'nin ofişıl websitesinden 15 yaşında kızlara alıcı gözüyle bakıosunuz. YUH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 salyası akıyo lan adamın ne 2 kız idare etmesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 15 diildir la son sınıf :D sdgfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 patiden rahat 40 tane meriç çıkar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar