_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 OogahBoogah said: abi hayır kız da da sorun var madem biliosun çocuk başka kıza da yavşıyo ne diye kemalist i üzüyosun demi bu kim bide 0554 436 34 00 sdf özel no yapmayı unutmuş birisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kemalisthllwndr Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 hocam numara falan atmayalım böyle ulu orta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 bu OogahBoogah çok tehlikeli adam çıktı lan tırsmaya başladım.resim mesim paylaşmamak lazım adamla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 postum olsun istedim bu nadide çalışmada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 oogah gral adammis :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Yarın ki Manşetler.. Ahanda Paticik bir 4chan vakasına doğru gitmekte. Yeminle hepimizi until deletion çekecekler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 oha lan bu ne, numaralar havada uçuşuyo :) topiğe gel sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 bensiz eğlendiniz hea yazıklar olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Numarayı vermekten vazgeçtim kemalist kızdı asduh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 OogahBoogah said: arayın tüm dertleriniz çözücem bu arada kemalisti aramak isterseniz numarasını verebilirim ha bide bu numaranın sahibi ni nasıl buluyoduk soyad dan kemal e ulaşabiliriz resim için KIM yaz boşluk bırak numarayı yaz 2222 ye gönder KIM 5XXXXX gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 kemalisthllwndr yasak aşk yüzünden 15 yerinden genklendi, 1.90 lık cocuk olayın tamamiyle mefsi müdafa oldugunu savundu. Hatun ise kayıplarda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Hahahahaha sanada bulaşmasın , uzun olman farketmiyo çünkü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 ilerde olurda roketadam la aranızda sorun çıkarsa burun numarası 0554 436 34 00 asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 yada ben editledim vazgeçtim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 OogahBoogah tehlikeli olmaya başladı valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 numara doğru küfür bile etti sms le asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 değişik kafalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 lan telefon rehberi gibi topik oldu :D ben dedim efsane olcak bu topik :D sdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Oh valla ha. Ben meyve kesiyim abi. Bide çay doldurayım geliyorum. İzlemeye devam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Acaba kız hakikatten değer ve güzel misdff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 son gelişmeler nedir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 la kız eğer koydukları resimdekiyse kavga etmeye değiş şurda konuşmaya bile değmez.. ama orda ece die bi hatun gördüm.. oysa kavga filan ederim ben :D asdgfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 son gelişme olarak galiba bu hususta pati buluşması düzenleniyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 abi gelişme yok kemalist aradı rica etti o yüzden dha fazla deşifre edemiycem kişisel bölüm sonuçta garbage olsa family tree sini koyardım ama mâlum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 oogahBoogah numara sahibini bulsa soyadından kemali görücez hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar