OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Bi arkadaşım vardı yabancı bi bilgisayar dergisinde çalışıyordu (wow da tanışmıştık) herneyse kendisi neredeyse tüm oyunların closed betasındaydı nerdeyse hep bana anlatıyodu AOC için kesin patlıycak dedi patladı WAR için yalan olur wow a yaklaşamaz dedi öyle oldu malesef Darkfallonline içinse sadece bundan ümitliyim combat sistemi harika vs vs dedi bunu dediği zaman 1 yıl kadar önceydi en azından 10 ay dan fazla neyse bunu söylemek istedim teşekkür ederim
D@rkwish Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 bu arkadaş darkfall closed betasındamı peki? :P Bu arada şu wowla birlikte gelen "wowun yanına yaklaşamaz" anlayışı artık çok bunalttı katil edicekler adamı :@
aquila Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 neden? wowun yanina yaklasamaz = 10 milyon+ kullanicisi olmaz.
D@rkwish Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Zaten bundan sonra kolay kolay hiçbir oyun wowun kullanıcı sayısına erişemez bundan öncede erişmemişti zamanında bir oyunun oynanırlığı kullanıcı sayısına göre düşünülmüyordu wow istediği kadar çok kullanıcıya sahip olsun başka oyunların 30 40k oyuncusu var diye oynanır olmamaları söz konusu olamaz.Wow tamamen bitirilmeden hiçbir oyun zaten onun oyuncu sayısına ulaşamaz ondan sonrada büyük ihtimal blizzard ın bir sonraki oyunu çıkar insanlar ona geçer ama bu demek değilki "hacım bu oyun yalan wowun yanına yaklaşamaz" mantığıyla oyunları oynamayalım.
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Xenocide said: bir gram bile olsa rahatladım. ben bayaa rahatladım msn ini alsaydım adamın keske.. diye üzüldüm adam warhammer hakkında ne dediyse oldu valla tek istediğim günde 2 saat pvp/pve yapark eğlenebiliceğim oyun çok bişi istemeyiorm lan : /
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Narcosis said: dota oyna dota da arkadaş lazım lamer lerle zevkli olmuyo
aquila Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 oyun moyun istemiyorum ben artik, serverlari kapanana kadar wow oynicam.
cado Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 bende aoc yalan olur dedim. ama darkfalldan adam olmaz. bunu demek için gelmiştim ok bb.
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 adam olmaz ne demek ya dur daha çıkmadı oyun : ) ha bi de şimdi hatırladım aynı adam bana ama bu bile wow a rakip olucak kadar iyi değil demişti ama bunu söylediğinde 2008 in başında felandık
cengizhan66 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 simdi bi oynu 1 inci yapan oyuncu sayisi diyen zihniyeti kiniyorum simdi 0-13yas arasi hitap eden bi mmo yapip oyuncu sayisi eve online i gecince benim oynum eve ye fark atti benim oynum daha iyi demek bence tambi idio.tluk :) (not bu ornegin wow la ilgisi yoktur yanlis anlasilmasin sadece oyuncu sayisina gore ilgisi vardir) buarada bende aoc patlicak dedim patladi war yalan olur dedim ve azcik oldu ve taa ilk basta swtor kesin patlar dedim onuda onumuzdeki yillar gorucez...
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 ben sadece vanguard için bi kehanette bulunmuştum, güzel olcak dedim patladı.
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 wow serverları ne zaman kapanır lan. kapanmaz ki. di mi?
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 starcraft II veya diablo III tahminimce WoW'un bitin dönemine gelir gerçi min 1.5 - 2sene var daha
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 WAR ve AOC closed betadaydim, ikisi de sakso cikar dedim, cikti... WAR'i yine de alip deniyim dedim, kurtaramadi. Bu oyun hakkinda da yorum belirtecegim onumuzdeki gunlerde, emin olabilirsiniz ki en samimi ve dogru yorumu yapacagimdir :P
cengizhan66 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 bu arada yeri deyil ama umutlu oldugum oyunlari bi sayiyim tabi kirizden iptal edilmezlerse 1.infinty 2.war40k o 3.fallout o (bi bilgi yok ama iyi olmasini isterim) baskada yok darkfall dada artik son sozu azmo soylicek :) cabuk soyle
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 bilgiler bana ne kadar cabuk gelirse, o kadar cabuk iletebilirim valla :P yoksa benim gucumde ve elimde olan bisi degil. srry.
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 cengizhan66 said: bu arada yeri deyil ama umutlu oldugum oyunlari bi sayiyim tabi kirizden iptal edilmezlerse 1.infinty 2.war40k o 3.fallout o (bi bilgi yok ama iyi olmasini isterim) baskada yok darkfall dada artik son sozu azmo soylicek :) cabuk soyle oha warhammer 40k online mı çıkıcak ? ::o
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Evet, 1 senedir falan üzerinde çalışılıyor WAR40k'in.
kfg Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 en son baktıgımda hakkında 2 paragraf yazı vardı sadece ehueh, daha fazla bilgi geldi mi wh40k'da =) ?
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 abi şuanda çok mutlu oldum ya
Öne çıkan mesajlar