Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bugün benim paticik günüm:)

Chemical

Öne çıkan mesajlar

Aramıza katılışın 12 Mayıs 2003 değil,27 Mart 2003.
1 ay banlanmadan durabildin sonra 26 Nisan 2003 de ikinci bir account aldın.O account ile de 12 Mayıs'a kadar dayandın, ikinci banına kadar ve şu an ki accountunu aldın.Tebrik ederim banlanma süren 15 gün - 1 ay arası değişirken bu sefer 1 yıl dayandın, hala da üyesin, devamını diliyorum.

Senle ilgili bir sürü ilginç topic var, saymakla bitmez...O yüzden sadece bir tanesini linkleyeceğim,en çok beğendiğimi.gerisini merak eden aramadan bulabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

allah be!?! ya Ghost1989 (ARYA MASTIRS) kemikılsa???
*!yeni yılında spekülasyon atar ortaya*
[hline]
valla kemikılcım gelmekle iyi mi ettin kötü mü etitn bilmiyorum ama bu aralar sakin duruyosun gibi.o yüzden ne diyceğimi bilmiyorum.:D[signature][hline]I am a vision, I am justice
Never thought that I could love
Living in shadows, faded existence
It was never good enough

The first Levie of Paticik

Sosyal ağlarda paylaş

şimdi efenim aslında bu güne yakışır bi makale yazmak geldi içimden ama bi anda deymiceğini düşündüm vaz geçtim.
o yüzden;
şu anda bir üyesin ama bu uzun sürmeyebilir
diyorum.

not:genelde her ayın 12si bana uğurlu gelirdi ama bu gün bi garip sanki.[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.
Anti-Chemical

[Bu mesaj Natural_Jedi tarafından 12 Mayıs 2004 21:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
ah ah ne kadar büyüdük geldiğinde daha şu kadarcıktın :-p
neyse re-hoj geldin ;)[signature][hline]===> orc_lord <===
Buddy'nin resimlerine gider..
Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p
ayy canım cinlerim canım...
cinci şelale hanım
Sosyal ağlarda paylaş

eet nice yıllara :)[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical
All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Sosyal ağlarda paylaş

peh peh peh
benden tam bir yıl 10 gün sonra katılım göztermişin :)

sanırm burayı sana göstermekle iyi ettim[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir.

Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...

ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki:
Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim.
Sosyal ağlarda paylaş

sen söylediinde pepelekti burası da nie girmedim merak ediyom:)[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Sosyal ağlarda paylaş

Chemical 1988 - ____

chemical ilk okulu 50.yıl feridun tümer ilk öğretim okulunda okumuş daha ilk tanışmam 1. sınıfa dayanan biridir.ilk tanıdığımda onda diğer insanlarda olmayan şeyler olduğunu farketmiştim.
hiç yerinde durmayan hareket halinde lego ve knetix manyağı,ben arabalarla oynayken o ilk icatlarını yapan.ablasıyla sürekli kavga eden(taaa o zamanlarda)bir veletti.
yani aradan 10 sene geçti chemical'da bişey
değiştimi?değişmedi tabi.ilk okulu birlikte aynı okulda geçirdikten sonra da orta okulda aynı sırayı 3 sene boyunca paylaşmak zorunda kaldım.bu 3 sene boyunca chemical hiç durmadan konuşurdu 3 yıl boyunca 3.000.000 kez SUUUSSSSS kelimesini kullandım.yazılılarda uyurdu.derslerde konuşmadığı zaman uyurdu.ama tenefüs zili çaldığı anda kantine koşardı...kantinde hesabı vardı para ödemezdi sonra gerektinide toptan öderdi.kanticiyle kankalardı.chemical bu süre içinde icatlarında ilerlemeler kaydetti yeni şeyler keşvetti neler yaptı nelerı.
sınavlarda kopya vermez ve kopya almazdı.tabi 8.sınıfın sonrına doğru gaza gelip dayanamamıştı artık şeytana uyan chemical bizden biri olmuş ve çeşitli kötülüklere başladı (kopya gibi).chemicalın kopyanın kötü bişey olduğunu anlaması uzun sürmedi ve kopya çekmemeye başladı!!!!uzun yıllar uyku problemi çekti sabahaları derslere geç ve uykulu bi vaziyette gelirdi ve dediğim gibi yine uyurdu.
8.sınıfta Utima Online sevdasına kapılmıştım.ve chemicala bunu bulaştırmam uzun sürmedi ve chemical oyuna başladığı ilk 2 gün okula gelmedi sonra çok büyük bi hata yaptımı anladım ama iş işten geçmişti.niceleri gibi kendini ultima'nın kollarına bırakan chemical eskisinden dahada asosyal oldu(buda ayrı bi konu ulitma online sosyallikmidir asosyallikmidir?)ve onu kemiren bilgisayarın başına biraz daha hapsoldu.artık okulda tek konuştuğu şey ultima online'dı.bu iş kimi zaman işime geliodu kimi zaman gelmiodu.bilg başında aktivitesiz geçen günlerin ardından chemical gittikçe kilo almaya başladı aldı aldı aldı aldı.
(bu noktada bi not:chemicalın kilo almasının ve benim almama sebebi olarak ileri sürdüğü tez''sen çok yemek yiyosun hatta aşırı yiyosun ama otururken bile elin ayağın oynuo hareketlisin!!!!(bana diyooo)ben az yiyorum ama hareketsizim)
neyse efenime söyliiim chemicalın paticiği bulması tahminlerime göre ultimadan geçmektedir.yani bu durumda chemicalı ultima online a başlatan ben olarak hepinizden özürdiliyorum.
son olarak belli başlı userlardan chemical ile söylenmiş sözleri ekleyerek yazımı bitirmek istiyorum;

Estel_Anorien
Paticik tarihi en güzel dönemlerini kemikıl gelmeden yaşamıştır

Batilc
yılın en boş insanı

Kenderleme
banane chemical'dan yaaa

Sparkcaster
Memlekette başka admmı mı bulamadın

BabacumMostors
adamolma grafiği:düzgün doğrusal ,yukarı doğru[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.
Anti-Chemical

[Bu mesaj Natural_Jedi tarafından 12 Mayıs 2004 22:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

tebrikler:D
darısı başımıza.[signature][hline][b]never ask me systematic questions all you do is talk I am coming at you full speed walk on the sidewalk. I will smack your motherfucken face this is not a fucken race so don´t make me chase and place you in space and erase. Cut that fricken noise I sit on the white section with the black voice you don´t have a choice my rap destroys.
Sosyal ağlarda paylaş

Natural_Jedi de hayat hikayesini yazmış :D
ahahah :D güzel güzel :D[signature][hline][b]never ask me systematic questions all you do is talk I am coming at you full speed walk on the sidewalk. I will smack your motherfucken face this is not a fucken race so don´t make me chase and place you in space and erase. Cut that fricken noise I sit on the white section with the black voice you don´t have a choice my rap destroys.
Sosyal ağlarda paylaş

naturalın yazdığı iyiymiş ama:)[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
Sosyal ağlarda paylaş

sadece aynaya bakmak yetmez
arkasındaki altın sırrı görmek lazım o yanaya fiyat biçmek için...
©BabacumMostors 1984-2004[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir.

Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...

ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki:
Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...