urmesque Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 ben varkene neden gelmedinizki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 kaldıramadık bi yanımızı kızma urmesk...sen de taksim e git bak gencler bulusuyormus,pırlanta gibi cocuklar hepsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 valla ben bir buçuk gün önce geldim=/. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 yarın 16:00. oke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 fotolar geliyor.gerçi yetersiz telefonum ışık yetmediğinden pek bir karanlık çekmiş ama olsun.BULUŞTUK BİZ SONUÇTA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 buluşabiliyoz biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 irin^^ ginaly buda. kermitim. isabella-irin ben ve kermit evet 5 kişilik az öz ama güzel bir buluşmaydı.=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 gotikiz.biz demet karısı olmadığı için gizliye gitmedik, çocuklar gibi şendim. ayrıca, izabeli zaten biliodum da, kermit, alatariel ve irin süper insanlarmış lan. bugün ben bunu öğrendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Ben çıkaramadım neresi orası ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 siyah kahve mi, kara kahve mi neydi öyle bi yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Koyu siyah ? Hah evet orası.Güzelmiş yahu keşke gelebilseydik bizde.Bir dahakine artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 ehuh buluştuk uleyn.birbirimizin cok gizli sırlarını ögrendik sdf. kermit agayı kişi sayısı olarak tatmin edemedik,bi dahakine insallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 irin sürekli işedi. isabella köpekten korktu. kermit gerçekten mafya. ginaly komşummuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 prostat var bende ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 ahah süper buluşma olmuş lan. hep koptuktan sonraki fotolar gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 keşke sen de olaydın<3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 i,yiydi valla olsun az fazla takılıyom ben yeterliydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 ev yapımı rakı içip kör olalım bir sonrakine kermitim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 ginaly said: gotikiz.biz demet karısı olmadığı için gizliye gitmedik, çocuklar gibi şendim. ayrıca, izabeli zaten biliodum da, kermit, alatariel ve irin süper insanlarmış lan. bugün ben bunu öğrendim. bak ne güzel oldu tanışmamız etmemiz yani her gelişinizde beni bulun takılalım illa bişiler yapmak şart değil oturup muhabbet etsek yetiyo bana bi dahakine bu kadro gelsin bi de üstüne ekleme yapın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 -alatariel- said: ev yapımı rakı içip kör olalım bir sonrakine kermitim. ayıpsın getircem ben en kısa zamanda jasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 oha buluşmuşlar :( internete girsem gelirdim negzel ya patlıyorum burda bu arada ilk fotodaki bağyan çarşamba akşamı zeytinde miydi gördüm galiba onu ben eherehüre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 funq antalyada mısın sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 ivit pazar sabahına kadar :-/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Eklesene beni yarın rusa götürem seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 uzlaşabiliriz zamanla 19:30da saat kulesinde olucaz, dileyen katılsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar