Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Global Game Jam

Aegean

Öne çıkan mesajlar

Selam,

30 Ocak-1 Subat tarihleri arasında METUTECT-ATOM da düzenlenen etkinlikten haberiniz vardır heralde.

Global Game Jam

Bugün aradılar ve kabul edilmişim. Öncelikle baska katılan varmıdır bunu sormak istedim.

İkincisi de grafik tasarım okuyorum haliyle görsel alanıyla uğraşıyo olucam x projenin. Bir bilgisayar oyunu firmasında ne nasıl işler az cok yüzeysel olsada bi bilgim var ama merak ettiğim şeyler var yani bi karakter tasarlarken ne gibi kısıtlamalara maruz kalmakta teknik yönden ya da 3d ye aktarılcaksa hangi programlar kullanılıyor vs gibi.

Kısacası bana verebilceğiniz her türlü tavsiyeye de açığım. Aramızda yıllarını vermiş hardcore oyuncular olduğu göz önünde bulundurulursa oldukça doğru bi yerde olduğumu düşündüm acıkcası :)

herneyse, ankarada olanları izlemeye de davet ederim. world of goo nun yapımcısı acılıs konusması yapıcakmıs online olarak filan ilginç bi deneyim olucaktır eminim.

teşekkürler simdiden.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
nedir abi bunu anlamadım.
bir proje sunup 48 saat odtü kampüsünde pinekleyip oyun mu programlıyoruz nedir?
kim daha iyi pong, pacman, tetris, space invaders tarzı oyun yapabilir bunu mu test ediyoruz?

jüri'ye baktım da, merlin'in kazanı (murat oktay), turkcell, ceidot vs varmış.
ya bırak, oyun yapıp arcane'in eleştirisini alsam çok daha hayırlı olur.

hayır kötümser değilim...
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:

nedir abi bunu anlamadım.
bir proje sunup 48 saat odtü kampüsünde pinekleyip oyun mu programlıyoruz nedir?
kim daha iyi pong, pacman, tetris, space invaders tarzı oyun yapabilir bunu mu test ediyoruz?

jüri'ye baktım da, merlin'in kazanı (murat oktay), turkcell, ceidot vs varmış.
ya bırak, oyun yapıp arcane'in eleştirisini alsam çok daha hayırlı olur.

hayır kötümser değilim...

hayır programlayabilsen anlayacamda şu eleştirini..
Sosyal ağlarda paylaş

ya ggjyi trolleyip gelip birde torba falan fln diyorsun ya lol. hayır event sadece turklerle alakalı bır event olsa ıste ceidotu fln kucumsemeni bır nebze anlıcamda, global bir event hatta indie developerlar arasında oldukca da saygı gosterılen bır event. sımdı sen olaki oyun kodluyorssan ya indiesindir (ki o durumda ggj'nin olayını az cok bılıyor olman gerekir) degilsende professional developersındır ki ozamanda ggjyi trolleme ihtiyacı hissetmezdın..
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...