Aegean Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Selam, 30 Ocak-1 Subat tarihleri arasında METUTECT-ATOM da düzenlenen etkinlikten haberiniz vardır heralde. Global Game Jam Bugün aradılar ve kabul edilmişim. Öncelikle baska katılan varmıdır bunu sormak istedim. İkincisi de grafik tasarım okuyorum haliyle görsel alanıyla uğraşıyo olucam x projenin. Bir bilgisayar oyunu firmasında ne nasıl işler az cok yüzeysel olsada bi bilgim var ama merak ettiğim şeyler var yani bi karakter tasarlarken ne gibi kısıtlamalara maruz kalmakta teknik yönden ya da 3d ye aktarılcaksa hangi programlar kullanılıyor vs gibi. Kısacası bana verebilceğiniz her türlü tavsiyeye de açığım. Aramızda yıllarını vermiş hardcore oyuncular olduğu göz önünde bulundurulursa oldukça doğru bi yerde olduğumu düşündüm acıkcası :) herneyse, ankarada olanları izlemeye de davet ederim. world of goo nun yapımcısı acılıs konusması yapıcakmıs online olarak filan ilginç bi deneyim olucaktır eminim. teşekkürler simdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 resim paylaş gelince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 2011 için katılan eden var mıdır? Düşünüp çekinen falan varsa çıkarsak ya bi ekip.. Konuşup tartışalım derim. Zira ocak sonunda bu sene de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 nedir abi bunu anlamadım. bir proje sunup 48 saat odtü kampüsünde pinekleyip oyun mu programlıyoruz nedir? kim daha iyi pong, pacman, tetris, space invaders tarzı oyun yapabilir bunu mu test ediyoruz? jüri'ye baktım da, merlin'in kazanı (murat oktay), turkcell, ceidot vs varmış. ya bırak, oyun yapıp arcane'in eleştirisini alsam çok daha hayırlı olur. hayır kötümser değilim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 ciddi bisi ciksin diye yapilmiyor ki yaf, zevk icin. gidersin eglenirsin deliler gibi, ustune de bisiler ogrenirsin orda gelirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 nası katılıoz bu geyiğe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 http://www.ggjturkey.org/katilim.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Bone said: nedir abi bunu anlamadım. bir proje sunup 48 saat odtü kampüsünde pinekleyip oyun mu programlıyoruz nedir? kim daha iyi pong, pacman, tetris, space invaders tarzı oyun yapabilir bunu mu test ediyoruz? jüri'ye baktım da, merlin'in kazanı (murat oktay), turkcell, ceidot vs varmış. ya bırak, oyun yapıp arcane'in eleştirisini alsam çok daha hayırlı olur. hayır kötümser değilim... hayır programlayabilsen anlayacamda şu eleştirini.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 programlamadığımı nerden biliyorsun? yok işte maksat troll olsun torba dolsun roflmaobbq. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 ya ggjyi trolleyip gelip birde torba falan fln diyorsun ya lol. hayır event sadece turklerle alakalı bır event olsa ıste ceidotu fln kucumsemeni bır nebze anlıcamda, global bir event hatta indie developerlar arasında oldukca da saygı gosterılen bır event. sımdı sen olaki oyun kodluyorssan ya indiesindir (ki o durumda ggj'nin olayını az cok bılıyor olman gerekir) degilsende professional developersındır ki ozamanda ggjyi trolleme ihtiyacı hissetmezdın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 GGJ'ye yine az bi süre kaldı. Katılmayı düşünenler için bu sene izmir gibi yeni alternatifler olduğunu belirtmekte yarar var. http://www.ggjizmir.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar