Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Coca Cola hakkında bir soru

Valeron

Öne çıkan mesajlar

PrudenT said:

Dark_Soul said:

aynen kutu kola türkiyeye geldiginden beri hayvanlar gibi içerim,daha 60 ı gormedim.Boy 1.77 bu arada

kilo alamayan insanlar "kola kilo aldırmıyor" diye muhabbet yapmasın artık arkadaş. alabilen takır takır alır yani, hayvan gibi kalori var kolada.

kilo almada calories from fat olayi var,

yani koladan aldigin enerjiyi sekerden aliyosun yagdan degil o yuzden mesela 800 kalorilik kola ictigin zaman 800 kalorilik bir burger kingden daha az kilo aliyosun.
Sosyal ağlarda paylaş

herşey kilo değil ki bir de gençler.

hergün fast food ile beslenip kilo almamayı beceren insanlar da var ama onun acısı çıkacak ilerde kolestrol, damar, kalp, şeker vs olarak. kilo almıyom heyo öküz gibi yiyip içebiliyom pek sağlıklı bi argüman değil. eauha.

bi de bişi farkettim. geçen ay yanlış içecek vermişler. neyse bi sefer de kola içelim lan diyip yidim steakhouse'ı ve bildiğin EEE BİTTİ BU BEN DAHA AÇIM oldum ki normalde fazlasıyla yeterli gelen menü. bildiğin daha fazla ye lan dedirtiyo. ŞEYTAN İÇECEĞİ!
Sosyal ağlarda paylaş

abvblizzard said:

Farinal said:

yemeğin yanında kola içmeyeceksen zaten niye yaşıyorsun ki?

şarap/bira içmek için.
noob.

yemeğin yanında kola içilir.
kızartmayla bazen bira içilebilir.
şarap her yemekle içilmez.

alkolü bişilere alet etmeyin kardeşim içkiyi içki olduğu için İÇİN lan
Sosyal ağlarda paylaş

suBzer0 said:

Yemek yerken alkol alınmaz abi. Alkol kafa yapıcı maddedir , yemek yaşamını devam ettirmek için gerekli bir aktivitedir. Ben yemekle hayatta azıma alkol sürmem , hata rakı- balık ikilisine çok karşıyım...

aynen katılıyorum buna
çok alkol seven biriside değilim az içerim ama yemekle içmem kardeşim,ağzımın tadı bozuluyo,onu sarhoş olmak için içicen geçicek
Sosyal ağlarda paylaş

Valeron said:

suBzer0 said:

Yemek yerken alkol alınmaz abi. Alkol kafa yapıcı maddedir , yemek yaşamını devam ettirmek için gerekli bir aktivitedir. Ben yemekle hayatta azıma alkol sürmem , hata rakı- balık ikilisine çok karşıyım...

aynen katılıyorum buna
çok alkol seven biriside değilim az içerim ama yemekle içmem kardeşim,ağzımın tadı bozuluyo,onu sarhoş olmak için içicen geçicek

nasi yaw?

karin doyurmak olmasa bile,

midye, cips yada hamburger yaninda bira icilmezmi aga,
raki balik demissiniz zaten, toplulukta solemeyin valla lince kurban gidersiniz :)
Sosyal ağlarda paylaş

4 yıldır gazlı içecek içmiyorum,sağlıklı yaşam ftw:)
Evet şeker en zararlısı kilo konusunda,o "0" kalori yaptıkları şeylerinde normalden daha zararlı olduğunu anlamak için basit mantık yeterli,kimbilir ne kimyasallar var içinde...
Gidin meyve suyu ayran için abi,hakikaten belli süre sonra insanın canı istemiyor...
Sosyal ağlarda paylaş

Cola Zero aldırmıyor hiç bir şekilde kilo. Ben geçen sene günde 3 litre kadar içiyordum, almadım.

Ama çok çok zararlı bir şey yani. Başka türlü o kadar iğrenç yan etkileri var ki. Şu an kolayı tamamen bıraktım hiç içmiyorum. Gerçi bu sefer de kahveye abandım ama koladan daha iyi en azından.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi meyve sularında gidipte şeker katkısı olmayanlardan alacaksanız,Migros marka içerisine şeker basılmışlardan alırsan elbetteki gereksiz..
Normal katkısız meyve suyunda ise tamamen meyvenin kendi şekeri var ki o tamamen doğal,ve senin ihtiyacın olan şey..
Mesela beyaz şekere ihtiyacın yok ama meyve sebzelerden alacağın şeker senin için iyi,fructose oluyor yanılmıyorsam...
Sosyal ağlarda paylaş

Meyve yemek tabi önemli de,meyve suyu da iyidir yani karışık oluyor,mix oluyor,güzel oluyor,iyi markalardan biraz daha pahalısını almak mantıklı,bilmiyorum katkısız diyorsa vardır bir kontrolü heralde...
Ama en iyisi çok güzel meyve sıkacakları var onlardan almak,içine elmadır portakaldır bilimum şeyi atıp bi güzel kendi meyve suyunu yapmak...
Abi zaten öyle aşırıya kaçmadıktan sonra meyve sebzenizi yiyin yani,meyve yedim kilo aldım gibi birşey duymadım ben...
Beyaz şekeri,kola gibi ne biliyim garip garip şeker çikolata vs azalttıktan sonra sorun değil yani...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...