Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Coca Cola hakkında bir soru

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
|Joker| said:
1 senedir içmiyorum. En güzeli. Asitli tüm içeceklerden uzak durmak hatta en iyisi.

aynen(tu)Ben de uzun zamandır içmiyorum kolaydı fantaydı asitli tüm içeceklerden uzak duruyorum artık.Mesela çok pis kola içesiniz var diyelim, gidin buz gibi şaşal suyu dikin bak kalıyo mu ondan sonra kola içme isteği :)
Kahve yapın çay için onun yerine.Yararlı içecekler ftw:P
Mesaj tarihi:
ben ortaokuldayken gunde 2 litre falan içiodum. obezdimde. sonra bırakcam dedim bıraktım. ayran içmeye başladım ağzıma sürmedim. ortasondan beri cola içmiyorum. fanta falan içiyorum arada ama burgerda kfc de falan menü alırken yanında içiyorum. tutup evde yemek yerken yanında açmıyorum asla. bıraktığımda direk deli kilo verdim. sadece long island'ın içinde içiyorum cola yı
Mesaj tarihi:
üzerinden 2 gün geçmesine rağmen yazmadan edemiyorum, kola şişmanlatır! layt mayt dinlemez hepsi şişmanlatır..
çünkü niye?
çünkü efendime söyleyeyim; layt kolanın içinde şeker olmasa da içildiğinde midedeki asit oranını artırdığından, sindirimi, emilimi bilmemneyi artırır; bundan dolayı da kandaki glikoz oranı değişir falan filan..
off işim gücüm yok mu benim yaa saat 4e geliyo!
biri beni kurtarsın! lütfen!
Mesaj tarihi:
sesu said:
evet ben de şu an cola substitute u olarak maden suyu takılıyorum ama çok vasıfsız bir içecek yani
sesu, sen ingiltere'desin gerci de, o maden suyundan kastin turkiye'deki gibi dogal maden suyu ise, bobrekleri eline alirsin.
cok az icilmesi gereken bisey dogal maden suyu.

o gazli su olan dalgadan bahsetmiyorum tabi, o can.
Mesaj tarihi:
1 seneden uzun süre düzenli bir şekilde içip gayet kaliteli fiziğimle podyumlarda boy göstermeye devam ediyorum.

kola şişmanlatmaz.

editsaurus; o kadar süper değilim aslen dsf. tekrar okuyunca yok artık demeden edemedim. ama şişmanlatmıyor lan, hiç değişmedim bunca senedir. 84 geldim 84 gidicem.
  • 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
valla şu 1 ay tatil de normal kola tükettim ciddi şekilde bi kilo aldım, şimdi zero içiyorum gayet kilomuda veriyorum aslında, ama hakikaten internette de araştırdım net bişi yok kilo aldırdığıyla ilgili
Mesaj tarihi:
21 gundur icmiyorum. baktim gotu gobegi saliyoruz kis geldi diye. ama dun 400gr toblerone goturdum vicdan azabindan uyuyamadim bugun 10km yuksek tempolu yuruyusle vicdanimi rahatlattim. artik ikisi de yok.
Mesaj tarihi:
Dark_Soul said:

aynen kutu kola türkiyeye geldiginden beri hayvanlar gibi içerim,daha 60 ı gormedim.Boy 1.77 bu arada

kilo alamayan insanlar "kola kilo aldırmıyor" diye muhabbet yapmasın artık arkadaş. alabilen takır takır alır yani, hayvan gibi kalori var kolada.
Mesaj tarihi:
hani yemek biter ya
son parçayıda agzına atar ve yutkunursun
iste o anda bardagın yarısından biraz daha az bi mıktar zero yu tek nefeste içmek off
çikolata şellalesi gibi
Mesaj tarihi:
kilo aldirmaz, ama a$ertiyo,

yani sen kolayi ictikten sonra, yemekleri daha istahli yiyosun,

bide kahrolasi aspartam Alzheimer yaptigi soyleniyo.

ama iciyorum bende haftada 1-2 kutu.

napcan artik olsun o kadar.
  • Yeni Oluştur...