Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ankara'da Aktivite

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
10-11-12 gibi toparlanalım diyorum.
Bu günlerden birinde, öğleden sonra müsait olan kişi varsa söylesin Kızılay'da buluşalım..
Van Helsing'e gidelim.
Sonra Rock Station/Orta Dünya'ya felan gideriz hem yemek yeriz hem de bişiler oynarız.
İyi olur zevkli olur.

Gelmek isteyen, müsait olan var mıdır acep?
Mesaj tarihi:
van helsing fln gelmem walla bu havada sinemaya gitmeyelim.. van helsing berbat gidersek ona gitmeyelim[signature][hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam)
Mesaj tarihi:
abi ben izlemedim bone izlememiş gidilsin noolcakki[signature][hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan...
..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM ..........
Mesaj tarihi:
salı günü yarım gün okulum gelebilirim ölden sonra[signature][hline]Here I'll stand on the firing line
Here I'll walk through the field where I died
I will fight and let the voice ring true
I am the ghost.Standing next to you
Mesaj tarihi:
sen bırak onları da dediğim kitabı aldın mı bakim (hayır yayınevinde akrabam falan yok)?[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
Mesaj tarihi:
bonecum dikkat et de yine yalnız kalma hehehhee[signature][hline] YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!!
Mesaj tarihi:
sende garantiye al bone un yanlız kalmamasını :)[signature][hline]Here I'll stand on the firing line
Here I'll walk through the field where I died
I will fight and let the voice ring true
I am the ghost.Standing next to you
Mesaj tarihi:
sen daha gitmedin mi helsing'e bone kardeşcim? az daha bekle de ayarlıyalım o sana gelsin...[signature][hline] YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!!
Mesaj tarihi:
10 unda matamatik vize si var ama 12 sinde gelirim[signature][hline]Bazen Savaşı Kazanmanın Tek Yolu Savaşı Kaybetmektir .
[Bu imza zgrw tarafından 09 May 2004 14:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
c.tesi gideceksek bende gelirim sinema,piknik,beach volleyball farketmez ama hafta içi olmaz[signature][hline]|apache the taksimetre|
have no fear,vlad is here! -vlad
iki+iki=dört hehe -Einstein
allah allah deyip geçer genç osman..
Mesaj tarihi:
diğer topic, birkaç hafta sonraki piknik vs içindi..

ben bu topiği pazartesi salı sinemaya gidelim diye açtım..

yani alakasız ikisi birbirinden..
tek alakası ankarada olması
Mesaj tarihi:
Ankara güzel yerdir de herkes bunu göremez .

Ayrıca buluşma olayına gelince hepiniz toplanın sonra beni arayın o kadar yol kat edip geliyorum yeller ve cinler tempo tutmuş in i coşturuyor...[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Mesaj tarihi:
yok yok, in bile gelmemiş oluo, cin tek başına dizinde top saydırıo :) ama bu sefer ööle olmicak, bone ve ben buna izin vermiices[signature][hline] YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!!
Mesaj tarihi:
Biz kalkıp ta istanbullardan geleceğiz sizin ankara buluşmanıza, beyfendiler evlerinden bir taraflarını kaldırıp gelmeye üşenecekler. Yok öyle yağma, valla evinizi bulur döve döve çıkartırım dışarı.

Not1: Bu yazı tabii ki haftasonu için olan buluşmaya ithafen yazılmıştır.

Not2: İstanbul ekibi ki birden fazladır zaten buluşmalarını sürekli buraya yazmaz ki hangi birini yazsak her gün her gün insan üşeniyor yazmaya :D

Not3: Hele birde Trojanımı yarı yolda bırakın, onu üzün kapınıza dayanmam direkt kırarak içeri girerim baştan söyliyeyim. Sonra yok ben okumadım, o gün elektrik kesikti filan gibi bahaneler kabul etmem.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Mesaj tarihi:
gelcem gelcem, sinemaya olmasa bile soorasında veya öncesinde yapılacak herhangi bi kafe bar pavyon (oha!) oturumuna kesin gelirim.[signature][hline] YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!!
Mesaj tarihi:
said:
fedaykin, 10 Mayıs 2004 12:54 tarihinde demiş ki:
ekibi ki birden fazladır zaten buluşmalarını sürekli buraya yazmaz

yazmaz çünkü iletişiminiz çok sağlam, mesela kal'da olan bir sürü insan var, paticikin yarısı istanbulsa, istanbul paticiğin de yarısı kal da gördüğüm kadarıyla.
git sınıfına söyle buluşun, okul asıl counter'a gitme olayı bile en az 20 kişiyle gerçekleşir, oldu sana bi paticik buluşması..

ankarada çok sağlam bi ekip yok.
bi de bizim iletişimimiz zor oluyor..
ankarada bir çok pati üyesi olmasına rağmen ses seda çıkarmıyor çoğu..

"hadi gel dürümcüye gidelim" diyecek bir kedimiz bir berkimiz felan yok, ha pardon bi tek eagle var. ;)

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 10 Mayıs 2004 14:53 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...