viole Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 oh my god they killed adamınbiri you bastard! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 yok normal bi şekilde yuttum çiğneme falan olmadı hatta ağzımda tadı bile kalmadı ölmem herhalde,sanırım umarım,inş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Sen karıştır işte parol, apranax fln. Kesin olsun. Bu arada apranax paroldan daha kuvvetli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 e herhalde damaktan beyne direk apranax cennete bilet gibi birşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 cennet garanti yani ooo kebap :D bu sırada ağrı geçmedi ama hafifledi en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Penthesilea said: Tabi yani normal adama oyle koymaz heralde baska sorunlar varsa onlarla birlesmitir. hayır değir normal adamda da beyin kanaması yapabilir, aspirin vs tarzı ilaçların kanın yoğunluğunu azaltıp damardan dışarı çıkabiletelerini arttırma durumları var. süper normal bir insan bile olsanız tavsiye edilmez beyin kanamasından gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 bekle daha emilecek o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Bekle daha 10 dakika fln geçmesi lazım tam etki için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 bu sırada herkes'e teşekkür ediyorum ağrım geçtiği an herkes için dua edicem istediklerinizi listelerseniz daha iyi olur bide isim soyad aliyim ki daha da kolay olsun işim amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 http://www.cds.caltech.edu/~marsden/volume/images/monographs/FOM/foundations_of_mech-small.jpg bu kitabın ilk iki chapterını, yani topolojiyi, calculus on manifoldsu falan bu tatilde bitirmek istiyorum pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 incil gibi tipe bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 İlaca hiç gerek yok.Diş baş karın ne ağrın varsa 1 şişe birayı çay kaşığıyla içiyorsun ve hiçbir şeyin kalmıyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 ginaly said: incil gibi tipe bak incilim o benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Hukukta öğendiğim bir şey; Bir Kitap böyle eski sitil ciltlenmiş, üzerinde de sadece yazarı, kitabın ismi fln. daktilo ile yazılmış gibi yazılmışsa... O kitaptan korkacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 ağrısı öyle bi geçti ki bi maçta 3 gol atarak efsane olma yolunda farkında olmadan ilerledim mutluyum şimdi kendime bi çay yapiyim dahada mutlu oliyim başka istiyen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 tüm ağrılar bir aradaysa bir hastanenin aciline gitmeyi öneririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 majeziğin icadından sonra bile apranax parol tartışmasına devam edilmiş, ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 abicim bunlar firma ilaçların özel adları yani o bundan şu ondan büyük demek biraz moronca. içlerindeki paracetamol kaç mg sa o kadar büyüktür işte. theraflu forte var mesela, başka şeyler de var içinde. çok lazım olmadan alırsanız pis bi kafa yapar hoş değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 arabamda majezik var lan. ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 apranax fort kadar her derde deva ilaç görmedim. tüm ağrıları kesiyor. yapana helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 adamın biri yaşıyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 öldüm :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Demekki bişey olmamış tamam =) Ağrı sızı da geçmiştir kesin süper bi insan olmuşsundur sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 cidden öyle ama midem sabah biraz yandı bitane lansor ile herşeyi hallettim şuan mutluyum lost indiriyorum arada pes oynuyorum akşam dışarı çıkıcam yine diş ağrırsa apranax fort(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cocostar Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 2x apranax fort 500mg ölüyü diriltir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar