FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 said: pHên'N pHêny'Mm pHedêêL€ pa!rAM'm Nama'SsLaan'y hych qaChymaa'M öff çok feci gotikçe kastım lan ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 607H1C'in 31 mesajı var şu an. Adam orada bile post kasıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 şkljflkaj benim o, foto bile koydum da bakamadığım foruma nası koydum muamma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 FromTheHell said: said: pHên'N pHêny'Mm pHedêêL€ pa!rAM'm Nama'SsLaan'y hych qaChymaa'M öff çok feci gotikçe kastım lan ahaha hadi lan kimi kandırıyosun dark elf translatörüne koydun di mi hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 el emeği lan!!1! sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Kane&Lynch said: Odinn said: If lens mi? then evet -> T_T else ; ohşş. end. Bu da pek olmamış gibi sanki if lens miden sonra ona cevap almadan then ki yani If lens mi=1 then -> T_T else then -> ohşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odinn Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 said: choq ajhip choq 4lla4h b4b4 kız4R Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 DERİLERİ GİYİNİP ZİNCİRLERİ VE KIRBAÇLARI KUŞANDIĞIMIZA HİÇBİRŞEY DAHA ÖNEMLİ OLAMAZ BİZ DİZE GETİRİLEMEYİZ Coolmister köpeğin olayım abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 zaten "F" geldi , ondandır (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 abi o değilde içimden hep bir türk emo forumuna girip "black hell - cry to death" diye bir link altında (salladım) "neşeli gençleriz biz" şarkısını koymak istedim. gerçekten kısa vadeli hayat amaçlarımdan biri bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 AZUuashufhauh http://www.egemengenclik.com/forum/emo_gencler_icin_emo_dilinde_ceviri_programi-t8825.0.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 yanlız emokızlar ekibi olarak yaptık diyen ve bu linki: http://www.emokizlar.com/forum/ veren kişi erkek of resmen emo kız avlamak için forum açmışlar ya hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 vampirefreaks.com vardı bi de galiba bunun uluslararası versiyonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 ßµ phR0qRàM Dà àßàRThıYh0 YhàLñız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 anket yapalım emolar mı daha iyi dayak kaldırır gotikler mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Emolar. Bunlar çakma gotik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu* Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Chastise said: Hayatta çok 1337 yazı gördüm. Ama bu ne... Bu.. ||zz bp' qJhéa..`` >dyDm unDmzh bP'nyh ``qKo0pzn Kıaméd.. ||zz bp' qJhéa..`` > diye biri diyorki duydunuzmu beni kopsun kıyamet ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 emo ca bilen varmı ya? tamamiyle bambaşka bir dil hiç birşey anlamıyorum yazdıklarından,konuşmalarından çakasım geliyor suratlarına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 http://www.gothicturkey.net/resimlerle-namazin-kilinisi-t23931p2.html gider ayak çakayım şuraya biraz. lol güreşçilerden de kıllanmamış adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draenyth Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 ya üye resimlerini görsem itiraf bölümüne aşığım die açıcam konu:D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 hangi forumda takılıyorsunuz yahu? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
drencrom Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 troll troll troll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 satanistim falan ama cuma namazını kaçırmam arkadaş yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 bu kadar embesil bi nesil olamaz ya. güzelim metal müziğide salak hallerine alet ediyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar