Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 malumunuz çok geçti mevzusu sahte seçmen kayıtlarının http://www.sahtesecmen.org/ adresi hanenize kayıtlı seçmenleri listeliyor tamamen,böylelikle de evinizde başkası var mı gözüken anlayabiliyorsunuz. hızlı ve çalışır bir sistem yapmışlar.ancak tabi internete giren eden ailelerin yaşadığı yerlerden ziyade kümeste, artık kimsenin oturmadığı 3 katlı apartmanda 40 kişi var gibi gösterimler olduğu iddia edilmişti. gene de bir kontrol gibi bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Adres yalnız İstanbul için, bilginize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 farketmemiştim onu öyleymiş evet,teşekkürler ütop. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 yüzde 99 fake bir site. domain daha bugün alınmış. navigatürk dediği şirketin sitesi henüz ortada yok. güvenmemenizi öneriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 chp nin istanbul sitesinden de bakılabiliyor. İsteyenler bakabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Böyle sitelere TC kimlik numaranızı sakın kaptırmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 tc kimlik numarası kapılınca bi haltlar çevrilecek bişey değil ki. eğer öyleyse koşup muhtarlıklara ortalıkta sergilenen sayfalar dolusu seçmen kütüklerini aşıralım. tonlarca tc kimlik nosu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Sufi said: tc kimlik numarası kapılınca bi haltlar çevrilecek bişey değil ki. eğer öyleyse koşup muhtarlıklara ortalıkta sergilenen sayfalar dolusu seçmen kütüklerini aşıralım. tonlarca tc kimlik nosu var. TC Kimlik nosu ile şu bilgilere erişebilirsin; ADI (ssk sitesinden) SOYADI (ssk sitesinden) KIZLIK SOYADI (ssk sitesinden) SSK SİCİL NUMARASI (ssk sitesinden) ANNE ADI (ssk sitesinden) BABA ADI (ssk sitesinden) SSK'LI OLUP OLMADIĞI (ssk sitesinden) DOĞUM GÜNÜ (ssk sitesinden) DOĞUM AYI (ssk sitesinden) DOĞUM YILI (ssk sitesinden) SSK TAHSİS NUMARASI (ssk sitesinden) KAÇ YILDIR SSK'LI OLARAK ÇALIŞTIĞI (ssk sitesinden) TOPLAM SSK PRİM ÖDEME GÜN SAYISI (ssk sitesinden) KAÇ DEĞK İŞYERİNDE ÇALIŞTIĞI (ssk sitesinden) İŞ DEĞİŞİKLİK TARİHLERİ (ssk sitesinden) İLGİLİ AYLAR İÇİNDE KAÇ GÜN İŞE GİTTİĞİ (ssk sitesinden) İLGİLİ AYLAR İÇİNDE KAÇ GÜN DEVAMSIZLIK YAPTIĞI (ssk sitesinden) ALDIĞI MAAŞ (ssk sitesinden) CİNSİYETİ (ssk sitesinden) YAŞI (ssk sitesinden) KONUT EDİNDİRME YARDIMINDAN KAÇ LİRA ALDIĞI (key ödemeleri sitesinden) NÜFUSA BAĞLI OLDUĞU İL (nüfus ve vatandaşlık idaresi sitesinden) NÜFUSA BAĞLI OLDUĞU İLÇE (nüfus ve vatandaşlık idaresi sitesinden) NÜFUS CÜZDANINDAKİ CİLT NOSU (nüfus ve vatandaşlık idaresi sitesinden) NÜFUS CÜZDANINDAKİ AİLE SIRA NOSU (nüfus ve vatandaşlık idaresi sitesinden) NÜFUS CÜZDANINDAKİ BİREY SIRA NOSU (nüfus ve vatandaşlık idaresi sitesinden) BAĞKUR NUMARASI (bağkur sitesinden) BAĞKUR'LU OLUP OLMADIĞI (bağkur sitesinden) BAĞKURDA MESLEĞE KABUL TARİHİ (bağkur sitesinden) BAĞKURDAN EMEKLİ OLUP OLMADIĞI (bağkur sitesinden) BAĞKURUN HANGİ EMEKLİLİK BASAMAĞINDAN EMEKLİ OLDUĞU (bağkur sitesinden) BAĞKUR SON EMEKLİLİK BASAMAĞINA ULAŞMA TARİHİ (bağkur sitesinden) BAĞKURA OLAN BORCU (bağkur sitesinden) EMEKLİLİK TARİHİ (bağkur sitesinden) BAĞKURA NE KADAR PARA ÖDEDİĞİ (bağkur sitesinden) BAĞKURA İLK BAŞLAMA TARİHİ (bağkur sitesinden) BAĞKURU TERK ETME TARİHİ (bağkur sitesinden) BAĞKURDA KAÇ YIL, KAÇ AY, KAÇ GÜN HİZMET VERDİĞİ (bağkur sitesinden) BAĞKURDAN İLK AYLIK TALEP TARİHİ (bağkur sitesinden) BAĞKUR AYLIĞINI HANGİ BANKADAN ALDIĞI (bağkur sitesinden) BAĞKUR AYLIĞINI HANGİ BANKA ŞUBESİNDEN ALDIĞI (bağkur sitesinden) EN SON BAĞKUR MAAŞINI HANGİ TARİHTE ALDIĞI (bağkur sitesinden) BAĞKURDAN KAÇ LİRA MAAŞ ALDIĞI (bağkur sitesinden) MESLEĞİNİ HANGİ İLDE İCRA ETTİĞİ (bağkur sitesinden) VERGİ NUMARASI (bağkur sitesinden) MESLEĞE İLK GİRİŞ TARİHİ (bağkur sitesinden) BAĞKUR SAĞLIK HİZMETİNDEN YARARLANIP YARARLANMADIĞI (bağkur sitesinden) BAĞKUR SAĞLIK PRİMİ KESİLİP KESİLMEDİĞİ (bağkur sitesinden) HALEN BAĞKUR MAAŞI ALIP ALMADIĞI (bağkur sitesinden) ARABASININ MARKASI (trafik hizmetleri başkanlığı sitesinden) ARABASININ KAÇ MODEL OLDUĞU (trafik hizmetleri başkanlığı sitesinden) ARABASININ TESCİL TARİHİ (trafik hizmetleri başkanlığı sitesinden) ARABASININ HANGİ İLDE TESCİL EDİLDİĞİ (trafik hizmetleri başkanlığı sitesinden) ARABASININ HANGİ RENK OLDUĞU (trafik hizmetleri başkanlığı sitesinden) ARABASININ CİNSİ (TANKER, KAMYON vs gibi) (trafik hizmetleri başkanlığı sitesinden) ARABASININ ÇALINTI OLUP OLMADIĞI (trafik hizmetleri başkanlığı sitesinden) ARABA ÜZERİNDE HAK MAHRUMİYETİ OLUP OLMADIĞI (trafik hizmetleri başkanlığı sitesinden) BAĞLI OLDUĞU VERGİ DAİRESİ (trafik hizmetleri başkanlığı sitesinden) BAĞLI OLDUĞU VERGİ DAİRESİ İLİ (trafik hizmetleri başkanlığı sitesi) ARABASI HACİZ EDİLMİŞSE HACİZ TARİHİ (trafik hizmetleri başkanlığı sitesinden) VERGİ DURUMU -TERK, AKTİF vs. gibi- (gelir idaresi başkanlığı sitesi) ARABASININ AZAMİ TOPLAM AĞIRLIĞI (gelir idaresi başkanlığı sitesi) ARABASININ NET AĞIRLIĞI (gelir idaresi başkanlığı sitesi) EVİNİN BULUNDUĞU MAHALLE (gelir idaresi başkanlığı sitesi) EVİNİN BULUNDUĞU CADDE (gelir idaresi başkanlığı sitesi) EVİNİN KAPI NUMARASI (gelir idaresi başkanlığı sitesi) EVİNİN BULUNDUĞU YERİN POSTA KODU (gelir idaresi başkanlığı sitesi) EVİNİN BULUNDUĞU İLÇE (gelir idaresi başkanlığı sitesi) EVİNİN BULUNDUĞU ŞEHİR (gelir idaresi başkanlığı sitesi) MOTORLU TAŞITLAR VERGİSİ BORÇLARI (gelir idaresi başkanlığı sitesi) EV TELEFONUNU HANGİ TELEKOM MÜDÜRLÜĞÜNDEN ALDIĞI (türk telekom sitesi) EV TELEFON FATURASININ NUMARASI (türk telekom sitesi) EV TELEFON FATURASININ DÖNEMİ (türk telekom sitesi) EV TELEFON FATURASININ SON ÖDEME TARİHİ (türk telekom sitesi) EV TELEFON FATURASININ KAÇ LİRA BORCU OLDUĞU (türk telekom sitesi) ADRESE DAYALI KAYIT SİSTEMİNDE KAYITLI OLUP OLMADIĞI (nüfus ve vatandaşlık idaresi sitesinden) LİSE DİPLOMA NOTU (öğrenci seçme ve yerleştirme merkezi sitesi) ÖSS'DEN ALDIĞI PUANLAR (öğrenci seçme ve yerleştirme merkezi sitesi) MEZUN OLDUĞU OKUL (öğrenci seçme ve yerleştirme merkezi sitesi) MEZUN OLDUĞU OKULUN TÜRÜ (öğrenci seçme ve yerleştirme merkezi sitesi) MEZUN OLDUĞU OKULUN BÖLÜMÜ (öğrenci seçme ve yerleştirme merkezi sitesi) AÇIK İKAMET ADRESİ (yüksek seçim kurulu sitesi) UYRUĞU (sağlık bakanlığı sitesi) EĞER DOKTORSA KAÇ YIL EĞİTİM ALDIĞI (sağlık bakanlığı sitesi) EĞER DOKTORSA HANGİ ÜNİVERSİTEDEN MEZUN OLDUĞU (sağlık bakanlığı sitesi) EĞER DOKTORSA HANGİ FAKÜLTEDEN MEZUN OLDUĞU (sağlık bakanlığı sitesi) EĞER DOKTORSA ÜNİVERSİTEDEN MEZUNİYET TARİHİ (sağlık bakanlığı sitesi) EĞER DOKTORSA DİPLOMA TESCİL NUMARASI (sağlık bakanlığı sitesi) EĞER DOKTORSA BRANŞI (sağlık bakanlığı sitesi) KİŞİSEL E-POSTA ADRESİ (türk telekom sitesi) ORTAÖĞRENİM BURSU ALIP ALMADIĞI (ortaöğrenim burs ve yurtlar dairesi başkanlığı sitesi) SU SAYAÇ NUMARASI (su ve kanalizasyon idaresi sitesi) SU BORCU OLUP OLMADIĞI (su ve kanalizasyon idaresi sitesi) SU FATURALARI (su ve kanalizasyon idaresi sitesi) KULLANDIĞI SU MİKTARI (su ve kanalizasyon idaresi sitesi) HACC'A GİTMEK İÇİN KAYIT YAPTIRIP YAPTIRMADIĞI (diyanet işleri başkanlığı) HACC KURASINDA SEÇİLİP SEÇİLMEDİĞİ (diyanet işleri başkanlığı) FUTBOLCU YA DA ANTRENÖRSE SON OYNADIĞI TAKIM (türkiye futbol federasyonu sitesi) FUTBOLCU YA DA ANTRENÖRSE SAHADAKİ GÖREVİ (türkiye futbol federasyonu web sitesi) Hadi, olur mu öyle şey fln deme. Zamam zaman kayıp icralıların yada bazı davalıların bilgilerine ulaşabilmek içen benimde kullandığım oldu SSK sitesini. Benim gibi birçok avukatta aynı şekilde faydalanıyor bu siteden. Başka ne işler için faydalanılabilinir orasıda hayal gücünüze kalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Oha abi. Listeye gel. Copy paste e izin varsa yeni biri mail zinciri oluşturucam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 işte ben de onu diyorum, koşup gidip muhtarlıklara mhallemizdeki herkesin tc kimlik nosunu not alalım hepsinin hayatını karartalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 böyle bir sistemin çalışır durumda olmasını takdir ederim ben. sonuçta, merkezi sayım zamazingosu üstünden çekilen verilerle bu ve benzeri bir site (chp'ninki??) yayın hayatına başlayabiliyorsa; bık bık etmektense sistemin düzgün çalışması için çabalamak lazım diye düşünüyorum. özellikle yeni başlayan her sistemin eksiklikleri olur; düzeltmenin yoluna bakalım derim ben. her ne kadar "ağlamayana meme yok" diye deyimimiz olsa da; mis gibi sistem işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 geçen seçimlerde ysk nın sitesinden kontrol edebiliyorduk, normal listeler için niye öle yaptırmıyolar muhtarlığa ikametgah dışından gitmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Ankarada, Keçiören'de oturan arkadaşımın evinde 8 kişi gözüküyor : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 sistemin başlangıcında bokluk var ama. doğrudur o evde daha önce 8 kişi oturmuştur. sıkıntı nerden kaynaklanıyor? ben açıkcası ikametim nerde bilmiyorum. tahminim en son bursa ya da ankara'da kalmış olabilir. haa sen devlet olarak bi yere taşınan adamın 10 gün içinde kapısını çalıp, "birader selam, hayırlıu olsun ikamet nere?" diye sormazsa bu sistem yürümez. konuyu araştırdım. almanya'da ikametini taşındığın adrese almadan, ev sahibinden anahtarını alamıyormuşsun. üzerinde araştirma yaptığım kitlenin yalancısıyım. bi de orda belediye tutuyormuş ikamet bilgilerini falan. belediyeye gidip, "selam, ben bu adrese taşındım" diyip evrak alıyorsun, ev sahibi de o evrağı senden alıp evin anahtarını veriyor. güzel sistem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 6 yil once vefat eden babam secmen olarak gozukuyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irmakseverak Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Sylian said: Böyle sitelere TC kimlik numaranızı sakın kaptırmayın. tam bunu dicektim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 +1 ledim, bende pek güvenemedim siteye acıkcası. ING, Oyak bankı aldıında olan hadiseyi hatırlıosunuzdur heralde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar