|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Yeni birini bulmadan yol verme, sonra ben naptım lan der dövünürsün :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 arkadaşlar anlamıyorum tavsiye isteme hikayesini.. yani kızı tanımıyoruz. ne tarz bir tepki vereceğini bilmiyoruz. öte yandan kızların zihinleri normal erkeklerin içinde kaybolup çeşitli tuzaklara kurban gideceği labirentler gibi... daha önceden attığım bir mesajı tekrar hatırlatıyorum. ayın beş günü kanayıp da ölmeyen canlıdan korkacaksın arkadaş. ayrıca yalnız kalmaktan niye bu kadar korkuyorsunuz ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Estel_Anorien said: ayın beş günü kanayıp da ölmeyen canlıdan korkacaksın arkadaş. hahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dellah Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 |Joker| said: Estel_Anorien said: ayın beş günü kanayıp da ölmeyen canlıdan korkacaksın arkadaş. hahaha :D hahaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 ilk mesajın bi kısmını okudum ve aklıma hemen sarıkaya'nın meriç'i geldi :D onun dışında 1,5 ay kısa bi zaman. Kızarkadaşından seni her türlü konuda otorite ve dayanak olarak görmesini, tüm tanıdıklarıyla rahatça tanıştırabilmesini beklememelisin henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 himm... rakursi ismin tugay degildir umarim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 eyvah, rahatsiz mis meersem o çocuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Feci patlar olay :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Evet lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 oha çok heyecanlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Kızın adı daaaa....? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 kemali zaten taniyorsun o zaman? http://forum.paticik.com/read.php?20,3825119 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 aahahah yok artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Duel? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 lan o o değildir, bu kemalinki aynı sınıftan falan kız değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Ahahah şaka şaka yok değilim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 ah be mükemmel bi olay olabilirdi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 fight! fight! fight! fight!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zokarto Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 bence sen de başka kızlarla istediğin gibi takıl. kız arkadaşın da gelmek isterse biraz yalnız takılmak istiyorum de. kız arkadaşının içi içini yer ama bir şey diyemez çünkü aynısını o yapıyor zaten. sonuç olarak her zaman sen kazanırsın, çünkü fitili ilk kız arkadaşın ateşlemiş. bu devirde hiç kimsenin kaprisi çekilmez valla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Dartanian said: Bi kızla bi erkeğin arkadaşlığı imkansızdır.Bizde birbrmze kanka derdik kızla herşeyimizi anlatrdık sonra çıkmaya başladık ya aşka dönüşür ya bi taraf hoşlanır böyle olur ya ok abi sen öyle diyosan öyledir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 iste buraya tam oturuyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 BonePART said: http://photos-e.ak.facebook.com/photos-ak-snc1/v261/217/110/524330641/n524330641_660260_4034.jpg Yapılmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 çocuğa her fırsatta ayar ver en ezilmiş anında da sen sevgilimden hoşlanıyormuşsun doğrumu de tam ez zaten kız da görüşmek istemez sonrasında bunları şeye dayaranak söylüyorum "o da aradı,haklısın dedi" demişsin yoksa aynen yol vermen bence daha doğru olurdu.Yalan dolan işler onlar Sürekli kasılan bir ilişki olur ve çok canın sıkılır bu durumda (9 sayfayı okumadım belki bitmiştir bile :) ama başlık sabitlenebilir:P ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 hemen hemen aynı olayı yaşadım diyebilirim.eğer gerçkten çirkef bi kız değilse muhtemelen onun için gerçekten arkadaştır.ben işi bayağı bi şansa sürdüm.3 ay falan olmuştu heralde çıkalı şu an çocuğun zamanında gerçekten asılmış olduğunu biliyo ve bana karşı ezim ezim eziliyo öyle diyim.şans işi ama benm mantık serbest bırak sevbiyosa gelirdi anlııycağın.ayrıca nisanda 2. yılımıza giriyoruz;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar