Rakursi Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Arkadaşlar şöyle bir problemim var, az evvel kız arkadaşımla tartıştık. Kız arkadaşımın bir arkadaşı var, erkek. Kız arkadaşımla 1.5 ayımız oldu. Bu kişi çok yakın arkadaşım falan dediği, bikaç ayda bir görüştüğü biriymiş. Ve daha önce ağzından bu kişinin ondan hoşlandığını ağzından kaçırmıştı. Neyse, bu kişi kız arkadaşımın görüştüğü birisi. Beni de yalnız görüşmesi rahatsız eder açıkçası.Bu bir. İkincisi ben kız arkadaşıma "ben de geleyim" dedim. Çocuğa ayıp olur falan filan bişeyler zırvaladı. Yani yalnız takılmak istiyor resmen adamla. Beni kısıtlıyorsun falan birsürü şeyler diyor. Bir erkekle bir kızdan yakın arkadaş olmaz biliyorum,bunu o da biliyor-onaylamıştı dediğimde. Sonuç olarak tamam ilk seferine gel ama bu son olsun sonraki görüşmelere gelme dedi. Bişeyler dedi işte beni sıkma sıkılırım falan, senden önce de bi hayatım vardı vesaire. Şimdi ben kesinlikle kız arkadaşımın adamın tekiyle yalnız buluşup gezmesinden rahatsızlık duyacak birisiyim, ne alaka yani. İkincisi bu kişi kız arkadaşıma birşeyler hissetmiş, hala hissediyor da olabilir. Ve ben sevgilim bu kişiyle buluşup birebir gezsin tozsun istemiyorum; ne ilkinde ne sonrakilerde. Ya ben de olayım istiyorum yada yalnız takılmasın. Neyse efenim bu olayı yazarken(tartışmadan bikaç dakika sonra) kız arkadaşım aradı ve "haklısın" dedi. Ben de "nasıl olacak peki" dedim, o da bilmiyorum dedi. Olay budur. Tecrübesi olanlardan görüş,fikir,yardım istiyorum lütfen. Sizce de haklı mıyım? Nasıl davranayım? Görüşmesine karşı çıkayım mı? Gider mi yapayım ne yapayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Sen de görüşmeye gideceksin 1 2 sonra zaten çocukta muhtemelen pek görüşmek istemez.Ya da kız arkadaşın görüşmeyecek arasını soğutacak çocukla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 acil şutla kızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 gider yap. kızı gönder. içi sıkılsın orda çocuğu da baysın. sonra bi daha görüşmezler zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 walla bende çok geç öğrendim ama bence karışma karıştırtma kendi haline bırak rahat ol. aferin bana lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 çocuğun telefon numarasını al bi şekilde. konuşmalarını istemediğini falan söyle. o erkek arkadaşa da atar yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Çocuğu ararsan suçu duruma sen düşersin gerek yok bırak kız zaten haklısın demiş sana hak vermiş.Çocuk zaten hoşlanıyosa zamanında ve hala buluşmak istiyorsa içinde birşeyler vardır bitmez.Senle gidince buluşmaya çocuğun canı sıkılcak bi daha da bulşmak istemez merak etme.isterse de kız reddetsn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 ağzını burnunu kır çocuun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 nutella yerim said: acil şutla kızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Rakursi said: Bir erkekle bir kızdan yakın arkadaş olmaz biliyorum,bunu o da biliyor-onaylamıştı dediğimde. Bu gün duyduğun en yanlış şey. En iyi arkadaşım dediğim insan bir kız. Sevgileri geldi gitti. Başka bir kızla ev arkadaşlığı yapmıştım bir süre. Eğer bir kızla yakın arkadaş olmanın ama sex yapmamanın ne kadar değerli birşey olduğunu bilmiyorsan üzülürüm. Belki sadece arkadaşlardır. Ayrıca yıllardır tanıdığım bir arkadaşımın 1,5 aylık sevgilisi görüşme onunla (yani benle) derse büyük ihtimalle kendisi şutlanır. Bunu da düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Bi kızla bi erkeğin arkadaşlığı imkansızdır.Bizde birbrmze kanka derdik kızla herşeyimizi anlatrdık sonra çıkmaya başladık ya aşka dönüşür ya bi taraf hoşlanır böyle olur ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 dory said: nutella yerim said: acil şutla kızı dory diosa bi bildii vardır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Arkadaşlar sizden ricam sadece konu "bi kızla bi erkekten yakın arkadaş olur mu" 'ya dönüşmesin lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 şunları okuyunca böle resmen içim sıkıldı, bekarlık ne güzel diorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Dartanian said: Bi kızla bi erkeğin arkadaşlığı imkansızdır.Bizde birbrmze kanka derdik kızla herşeyimizi anlatrdık sonra çıkmaya başladık ya aşka dönüşür ya bi taraf hoşlanır böyle olur ya bi erkek 3 kızla çok iyi arkadaşım la bizim grup böyle: ) sizin kanınız bozuk allah bozmasın yanyana bile uyuruz yani kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 kız sana başkasından hoşlandığını ve onunla yalnız görüşmek istediğini söylüyorsa, kız senden çoktan vazgeçmiş demektir bence. üstelik bunu saygısız bir biçimde yapmış.. o yüzden, şuta +1 diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Bizde uslu uslu uyuduk şaka bi yana ama neyse konuya dönelim :D Abi kızı tanıyan sensin kızdan dinlediklerin gerçekten doğru olduğuna inanıp kıza da gerçekten güveniyosan sorun yok bence. Kız çocuğun bi çkma muhabbeti açtığı an çocuğun biletini kesicektir.Dorye sor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Coldwind said: kız sana başkasından hoşlandığını ve onunla yalnız görüşmek istediğini söylüyorsa, kız senden çoktan vazgeçmiş demektir bence. üstelik bunu saygısız bir biçimde yapmış.. o yüzden, şuta +1 diyorum. Başkasından hoşlanmıyor öyle bişi yok kız beni seviyor, çocuk ondan hoşlanmış zamanında. Ama tahmin ediyorum yani çocuğun hala bişeyler hissettiğini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 kızı şutla o zaman. ertesi onunla çıkmaya başlayacak çünkü. demiştin dersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Abi herifin aklı bu kadar karışık değildi herkes şutla dedi ya daha çok karıştı kafası :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 garip, yanlış okudum herhalde.. uykusuzluk ftl. yine de kızı yaptığı anlamsız kıskandırma çabalarından öteye gitmeyecek bir hareket. test etme amaçlı ya da bunu yapıyor, sonuçta mantıklı bir şey değil. çocuğun hissettiklerini sana söylemesi, sana ayıp. eğer çocuktan hoşlanıyor ve buluşmak istiyorsa, yine sana ayıp. eğer hoşlanmıyorsa hem çocuğa hem de sana ayıp. kullanıyor resmen daha ne? neyse, şuta hala +1. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 bende şutlama derim boşta durmaktansa dursun köşede kenarda yararlanmaya bak etinden sütünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 çağırcaksın çocuğu, masaya çıkartıp vurcaksınız, olay çözülcek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Yermisin yemezmisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Mortis said: şunları okuyunca böle resmen içim sıkıldı, bekarlık ne güzel diorum. kendini kandırma:) nese konuya gelirsek kız mantıklı, sakin düşününce hak vermiş bu dkdan sonra zorlamanın gider yapmanın anlamı yok. sana hak verdiğine göre senin isteklerine önem veriyor demektir anlamsız kıskandırma peşinde değildir. ha inatla görüşmek isterse ve adamın ondan hoşlanıo olması ilgisi fln hoşuna gidiyo demektir.(yakın arkadaşı da olabilir tabi ama bikaç ayda bir görüşülen yakın ark biraz zor) ya o ya ben demen gerekebilir. o erkekle görüşmesini istemeyişinin sebebi olarak kıskançlığını gösterme. kıza değer veriyo olman, kaybetmemek istememen vs çok daha güzel gözükür kız tarafından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar