Theridone Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Pazartesi doktora gittim. 2 kulak da iyice kirlenmiş temizlenecek dedi. Hatta duyduğuma(duyabildiğime) bile şaşırdı kadın :) neyse o günden beri günde 2 defa gliserin damlatıyorum kulağıma. Kulaklar bi yarım saat falan duymuyo gibi bişey. Bugün de saat 2 de damlattı annem. Kulaklar halen açılmadı. Aslında güzel bişey. Gürültü duymak yok, fazladan ses duymak yok, işine geleni duyuyosun bide en güzeli bu :D Valla geçsin mi, kalsın mı bu durum bilemedim. Yalnız çok güzel bi duygu ya gürültüsüz yaşam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 oha ne pis adammışsın kirden kulakları tıkanmış yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kemalisthllwndr Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 hocam gliserin diyosun tehlikeli kimyasallar bunlar, sakatlık çıkmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 iyide içine bişey sokup temizlemek daha tehlikeli. "o kulak temizleme pamuklarından kullansaydın ya pis herif" deme hiç. ondan kullanan bi tanıdığın kulağından pamuk tarlası çıktı :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 nitrolusu patlıyor hem de o_O sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 yarım saat kendime gelemiyom ben :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 kemalisthllwndr said: hocam gliserin diyosun tehlikeli kimyasallar bunlar, sakatlık çıkmasın? yok doktor yazdı. bildiğin reçeteye yazdı kadın gittim eczaneden aldım. + hayırdır serkan senin neyin var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 nitrogliserinle karıştırmayalım gliserin nerdeyse tüm kozmetik ürünlerde var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 hacı sen bambaşkaymışsın süper kahraman falan olmada onların modası geçti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Theridone said: + hayırdır serkan senin neyin var? kulak zarı delik senede bi mutlaka arıza çıkartıyor geçen ay çektim yine baya bi artık yazı denize girmeden geçirirsem sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 babamında öyle bi sorunu var eczanelerde kulaklıklar var deniz için hatta takınca belli olmuyo dışardan onlarla takıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 adamınbiri said: hacı sen bambaşkaymışsın süper kahraman falan olmada onların modası geçti aduket atana kadar süper kahraman sayılmam ki zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 de abi kirden kulak tıkanır mı yaf? 7/24 kulaklıkla mı gezdin naptın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 senko said: de abi kirden kulak tıkanır mı yaf? 7/24 kulaklıkla mı gezdin naptın... aa evet valla nasıl bildin :( günde 6-8 saat garanti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 peki hocam sen tam olarak ne şikayetle gittin doktora? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 sol kulakta sessiz bi mekandayken / odadayken garç gurç sesler geliyordu bide sesler az geliyodu sol taraftan. Gittim, doktor maşallah zarın önü tamamen tıkanmış dedi.. o kadar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar